Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανένας καταστήματα στην Αθήνα που να πουλάνε καλές σοκολάτες εκτός απο ΙΟΝ και lacta;Επίσης πουθενά που έχει πολλές γευσεις milka.Έχω μπουχτίσει όλο καραμέλα και φράουλα.

Δημοσ.

πριν καιρο ειχα παρει απο το βασιλοπουλο νομιζω και ηταν καλες δεν ξερω αν τις εχει ακομα.

σοκολατακια στο κεντρο εχει το αριστοκρατικον και le chocolat. πολυ καλα μαγαζια με αναλογες τσιμπιμενες τιμες.για ποιο μπατζετ καταστασεις κοιταχτε στο max perry οι σοκολατες με ξηρούς καρπους αξιζουν.

βεβαια στο τελος θα γυρισετε στις απλες σοκολατες ιον οπως εκανα και εγω :P

Δημοσ.

Γινεται πιο υγιης... εχει λεει αντιοξειδωτικα και φλαβονοειδη. Οπωσδηποτε ομως με μετρο γιατι ολες οι σοκολατες εχουν κορεσμενα λιπαρα και ζαχαρη.

Βρηκα τις προαλλες σε μια καβα μια σοκολατα με κακαο 72% και αντι για ζαχαρη γλυκαντικα. Πολυ καλη, δε καταλαβαινες ζαχαρη στη γευση. Αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα της. Δυο και κατι ευρω εκανε(100gr), θα τη ξαναπαρω :-D

Δημοσ.

το θέμα είναι πραγματικά για γέλιο............πάνε σε σουπερ και ρωτα εκεί καναν υπάλληλο να σου πει σε πιο διάλο ράφι είναι........όσο για τα τεχνητα γλυκαντικά που είπε ο αποπάνω μου είναι πολύ πιο άθλια από την ζάχαρη (ψάξε για ασπαρτάμη και γλυκόζη να δεις τη λένε)

Δημοσ.

πριν καιρο ειχα παρει απο το βασιλοπουλο νομιζω και ηταν καλες δεν ξερω αν τις εχει ακομα.

σοκολατακια στο κεντρο εχει το αριστοκρατικον και le chocolat. πολυ καλα μαγαζια με αναλογες τσιμπιμενες τιμες.για ποιο μπατζετ καταστασεις κοιταχτε στο max perry οι σοκολατες με ξηρούς καρπους αξιζουν.

βεβαια στο τελος θα γυρισετε στις απλες σοκολατες ιον οπως εκανα και εγω :P

η μοδα του φθηνου σοκολατακιου ειναι τα max perry κατα τη γνωμη μου...

μαζι σου για le chocolat , αριστοκρατικον και φυσικα all time classic Λεονιδα , like a boss.

βεβαια πιασοκωλε κατασταση αλλα αμα θες καλη σοκολατα στην Αθηνα...

ΥΓ απο σουπερμαρκετ εχω δοκιμασει μια τωρα τελευταια και καλα με μεγαλη περιοκτικοτητα σε κακο...desert (ιον?) θαρρω πως λεγεται σε ενα μπεζ χαρτι.

βεβαια την κανω τρακα στη δουλεια οποτε γι αυτο μαλλον μου αρεσει περισσοτερο:P

Δημοσ.

η μοδα του φθηνου σοκολατακιου ειναι τα max perry κατα τη γνωμη μου...

μαζι σου για le chocolat , αριστοκρατικον και φυσικα all time classic Λεονιδα , like a boss.

βεβαια πιασοκωλε κατασταση αλλα αμα θες καλη σοκολατα στην Αθηνα...

ΥΓ απο σουπερμαρκετ εχω δοκιμασει μια τωρα τελευταια και καλα με μεγαλη περιοκτικοτητα σε κακο...desert (ιον?) θαρρω πως λεγεται σε ενα μπεζ χαρτι.

βεβαια την κανω τρακα στη δουλεια οποτε γι αυτο μαλλον μου αρεσει περισσοτερο:P

η desert ειναι της nestle αλλα ειναι πολυ ωραια αν και ειναι κουβερτουρα

Δημοσ.

Στο delicatessen του βασιλόπουλου στη Σταδίου (λίγο πιο πάνω από την Κλαυθμώνος) έχει μια Α ποικιλία από Ευρωπαϊκές, Αμερικάνικες, Νοτιοαμερικάνικες σοκολάτες (συσκευασμένες). Τιμές τσιμπημένες έως υπερβολικές για κάτι σοκολάτες από Εκουαδόρ μεριά (βιολογικές κ.τ.λ.) και αναμενόμενες για Ελβετικές, Βελγικές και άλλες τέτοιες. Μιλάμε για άλλη αίσθηση όμως, τι milka και τι να λέμε τώρα :wub:

Δημοσ.

Στο delicatessen του βασιλόπουλου στη Σταδίου (λίγο πιο πάνω από την Κλαυθμώνος) έχει μια Α ποικιλία από Ευρωπαϊκές, Αμερικάνικες, Νοτιοαμερικάνικες σοκολάτες (συσκευασμένες). Τιμές τσιμπημένες έως υπερβολικές για κάτι σοκολάτες από Εκουαδόρ μεριά (βιολογικές κ.τ.λ.) και αναμενόμενες για Ελβετικές, Βελγικές και άλλες τέτοιες. Μιλάμε για άλλη αίσθηση όμως, τι milka και τι να λέμε τώρα :wub:

πωωω το ξεχασα αυτο!!φερνει πολλα καλουδια. :wub:

Δημοσ.

papahlamida πόσα θες για τις μαυροπράσινες αριστερά?

Α και να σου βγούνε όλες ξινές ρε με αυτά που ποστάρεις.

Edit: Άκυρη η άσπρη, είδα ότι είναι η μουφογεύση με τη γέμιση. Σου λείπει η καλύτερη από τη συλλογή μουαχαχα

Δημοσ.

papahlamida πόσα θες για τις μαυροπράσινες αριστερά?

Α και να σου βγούνε όλες ξινές ρε με αυτά που ποστάρεις.

Edit: Άκυρη η άσπρη, είδα ότι είναι η μουφογεύση με τη γέμιση. Σου λείπει η καλύτερη από τη συλλογή μουαχαχα

η πρασινη αριστερα ειναι με κομματακια φουντουκι. ποια ειναι η καλυτερη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...