Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να είναι να είναι ανώτερη στα χαρτιά, ή επειδή το είπε κάποιος, αλλά να τρώγεται ευχάριστα

η λακτα δλδ θεωρεις οτι ειναι ευχαριστη σοκολατα. βουτυρο με καφε χρωμα ειναι.

Δημοσ.

ε καλά και η lacta είναι τοπικο φαινόμενο. Μόνο στην ελλάδα αναζητείται το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής... σε μία σοκολάτα.

Αν και γενικά συμφωνώ, ότι αρέσει του καθενός. Έχω δώσει μάχη για τις κόκκινες μπύρες, ξέρω από μη αποδεκτές μειοψηφίες.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού και εσύ τις τρως, τι το παίζεις ιστορία. Μια χαρά είναι

μια και μονο δοκιμασα και ειπα οτι ειναι καλη. για λακτα παντα. εχει κακαο τουλαχιστον μεσα.

ε καλά και η lacta είναι τοπικο φαινόμενο. Μόνο στην ελλάδα αναζητείται το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής... σε μία σοκολάτα.

Αν και γενικά συμφωνώ, ότι αρέσει του καθενός. Έχω δώσει μάχη για τις κόκκινες μπύρες, ξέρω από μη αποδεκτές μειοψηφίες.

κακογουστοι ανθρωποι τι περιμενεις.

Δημοσ.

μια και μονο δοκιμασα και ειπα οτι ειναι καλη. για λακτα παντα. εχει κακαο τουλαχιστον μεσα.

Μόνο μία δοκίμασες και σου άρεσε.

Τις υπόλοιπες δηλαδή λες δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει καν. Kai οι άλλες έχουν κακάο

Δημοσ.

Μόνο μία δοκίμασες και σου άρεσε.

Τις υπόλοιπες δηλαδή λες δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει καν. Kai οι άλλες έχουν κακάο

δεν καταλαβες, εχω δοκιμασει και τις αλλες, μια μονο τρωγοταν.

Δημοσ.

Πάντως οι leonidas που έφαγα είναι ναι μεν πολύ καλές αλλά και πολύ ακριβές δε , για 2 σοκολατάκια πλήρωσα 1 ευρώ.

Δημοσ.

Πάντως οι leonidas που έφαγα είναι ναι μεν πολύ καλές αλλά και πολύ ακριβές δε , για 2 σοκολατάκια πλήρωσα 1 ευρώ.

join the club...

καποια περιοδο σκεφτηκα να πιασω δουλεια στο leonida , θα τους χτυπαγα απο μεσα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...