Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 η πρασινη αριστερα ειναι με κομματακια φουντουκι. ποια ειναι η καλυτερη; Ντάξει, γράψτε λάθος, κοτσάνα. Από τις τόσες σοκολάτες τα μάτια μου κάνουν πουλάκια και πέρασα τις Praline Blanc για Bouchee. Νόμιζα οι Praline έλειπαν από τη συλλογή. Στο από πάνω post ήθελα να γράψω "ασπροπρασινες" αριστερά, οι οποίες φυσικά είναι οι καλύτερες: Ταξίδι στο Βέλγιο τελευταία μέρα πετυχαίνω μαγαζί που πουλούσε μόνο σοκολάτες cote d'or (απέναντι από ένα πάρκο και μια εκκλησία στις Βρυξέλλες, μου είπαν ότι είναι πολύ γνωστό μπορεί να το ξέρεις). Ένα 50αρικο έφυγε πολύ άνετα εκεί μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ειδικά η άσπρη παίζει και να είναι η καλύτερη σοκολάτα που έχω δοκιμάσει ever. Δυστυχώς δεν την έχω ξαναπετύχει πουθενά εδώ στην Ελλάδα. Το ίδιο και για την φανταστική πράσινη με τα φουντούκια.
Silverage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα.πήγα σήμερα στο μαγαζί αυτό που λέτε και πήρε μερικές.Ένα 15άρικο.Cote d'or δεν βρήκα όμως.Κάτι Lindt ,Niederegger και Godiva βρήκα.Είχε και άλλες αλλά no money.Πάντως άξιζε την αγορά αυτή η niederegger με μάρζιπαν( σωστός ο τόνος; ) που έφαγα πριν λίγο. ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!
xreokopia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 όσο για τα τεχνητα γλυκαντικά που είπε ο αποπάνω μου είναι πολύ πιο άθλια από την ζάχαρη (ψάξε για ασπαρτάμη και γλυκόζη να δεις τη λένε) Τα τεχνητα γλυκαντικα βασικα ειναι για ατομα που εχουν διαβητη. Συνηθως ο γιατρος τους συστηνει να καταναλώνουν τετοια αντι για τη ζαχαρη. Απο κει και περα, ειτε κανονικη ζαχαρη ειτε τα αντικαταστατα γλυκαντικα που βαζουν σε τροφιμα, ποτα(πχ. coca-cola light) ειναι εξισου ανθυγιεινα για μας. Προσωπικα προτιμω τη συγκεκριμενη γιατι δεν εχει την (συνηθως πνιγηρη στη σοκολατα) γευση της ζαχαρης.
IOSTEFO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δέχομαι παραγγελίες. :-D http://webwinkel.ah.nl/process?search_parameter=cote+d%27or&catalog=AH&action=albert_noscript.modules.build
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα.πήγα σήμερα στο μαγαζί αυτό που λέτε και πήρε μερικές.Ένα 15άρικο.Cote d'or δεν βρήκα όμως.Κάτι Lindt ,Niederegger και Godiva βρήκα.Είχε και άλλες αλλά no money.Πάντως άξιζε την αγορά αυτή η niederegger με μάρζιπαν( σωστός ο τόνος; ) που έφαγα πριν λίγο. ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! οι godiva ειναι βελγικες και μαλιστα πολυ ακριβες.
Silverage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οι godiva ειναι βελγικες και μαλιστα πολυ ακριβες. Το ένιωσα στο πορτοφόλι μου.Ελπίζω να είναι καλές γιατί έκανε κάπου 5 ευρώ.
Silverage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ε, είπα να πάρω μια ακριβή να δοκιμάσω.Βρήκα και μια με λεμόνι λάιμ.Αυτές τις cote d'or που να τις βρώ δεν ξέρω όμως.
Silverage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μια φορά εντάξει.Σιγά μην ξαναπάρω όμως με 5 ευρώ.
john1987 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το να ποσταρει καποιος cote d'or χωρις να εχουμε βρει ακομα που τις πουλανε στην Ελλαδα ειναι αλητεια IOSTEFO τι εννοεις δεχεσαι παραγγελια?!
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το να ποσταρει καποιος cote d'or χωρις να εχουμε βρει ακομα που τις πουλανε στην Ελλαδα ειναι αλητεια IOSTEFO τι εννοεις δεχεσαι παραγγελια?! εχει στο αεροδρομιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Και στα σούπερ μάρκετ μπορεί να έχει. Αλλά είναι μάπα
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ψήσου ρε Εύα να αρχίσεις μαζικές αποστολές από Βέλγιο να βγάλεις και κανα χαρτζιλίκι, αφού βλέπεις υπάρχει ζήτηση
xreokopia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πόσα γραμμαρια σοκολατας τρωτε ημερησιως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα