Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πρασινη αριστερα ειναι με κομματακια φουντουκι. ποια ειναι η καλυτερη;

Ντάξει, γράψτε λάθος, κοτσάνα. Από τις τόσες σοκολάτες τα μάτια μου κάνουν πουλάκια και πέρασα τις Praline Blanc για Bouchee.

Νόμιζα οι Praline έλειπαν από τη συλλογή.

Στο από πάνω post ήθελα να γράψω "ασπροπρασινες" αριστερά, οι οποίες φυσικά είναι οι καλύτερες:

Ταξίδι στο Βέλγιο τελευταία μέρα πετυχαίνω μαγαζί που πουλούσε μόνο σοκολάτες cote d'or (απέναντι από ένα πάρκο και μια εκκλησία στις Βρυξέλλες, μου είπαν ότι είναι πολύ γνωστό μπορεί να το ξέρεις). Ένα 50αρικο έφυγε πολύ άνετα εκεί μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ειδικά η άσπρη παίζει και να είναι η καλύτερη σοκολάτα που έχω δοκιμάσει ever. Δυστυχώς δεν την έχω ξαναπετύχει πουθενά εδώ στην Ελλάδα. Το ίδιο και για την φανταστική πράσινη με τα φουντούκια.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.πήγα σήμερα στο μαγαζί αυτό που λέτε και πήρε μερικές.Ένα 15άρικο.Cote d'or δεν βρήκα όμως.Κάτι Lindt ,Niederegger και Godiva βρήκα.Είχε και άλλες αλλά no money.Πάντως άξιζε την αγορά αυτή η niederegger με μάρζιπαν( σωστός ο τόνος; ) που έφαγα πριν λίγο. ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!

Δημοσ.

όσο για τα τεχνητα γλυκαντικά που είπε ο αποπάνω μου είναι πολύ πιο άθλια από την ζάχαρη (ψάξε για ασπαρτάμη και γλυκόζη να δεις τη λένε)

Τα τεχνητα γλυκαντικα βασικα ειναι για ατομα που εχουν διαβητη. Συνηθως ο γιατρος τους συστηνει να καταναλώνουν τετοια αντι για τη ζαχαρη. Απο κει και περα, ειτε κανονικη ζαχαρη ειτε τα αντικαταστατα γλυκαντικα που βαζουν σε τροφιμα, ποτα(πχ. coca-cola light) ειναι εξισου ανθυγιεινα για μας.

Προσωπικα προτιμω τη συγκεκριμενη γιατι δεν εχει την (συνηθως πνιγηρη στη σοκολατα) γευση της ζαχαρης.

Δημοσ.

Καλησπέρα.πήγα σήμερα στο μαγαζί αυτό που λέτε και πήρε μερικές.Ένα 15άρικο.Cote d'or δεν βρήκα όμως.Κάτι Lindt ,Niederegger και Godiva βρήκα.Είχε και άλλες αλλά no money.Πάντως άξιζε την αγορά αυτή η niederegger με μάρζιπαν( σωστός ο τόνος; ) που έφαγα πριν λίγο. ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!

οι godiva ειναι βελγικες και μαλιστα πολυ ακριβες.

Δημοσ.

οι godiva ειναι βελγικες και μαλιστα πολυ ακριβες.

Το ένιωσα στο πορτοφόλι μου.Ελπίζω να είναι καλές γιατί έκανε κάπου 5 ευρώ.

Δημοσ.

Ε, είπα να πάρω μια ακριβή να δοκιμάσω.Βρήκα και μια με λεμόνι λάιμ.Αυτές τις cote d'or που να τις βρώ δεν ξέρω όμως.

Δημοσ.

Το να ποσταρει καποιος cote d'or χωρις να εχουμε βρει ακομα που τις πουλανε στην Ελλαδα ειναι αλητεια :devil:

IOSTEFO τι εννοεις δεχεσαι παραγγελια?!

Δημοσ.

Το να ποσταρει καποιος cote d'or χωρις να εχουμε βρει ακομα που τις πουλανε στην Ελλαδα ειναι αλητεια :devil:

IOSTEFO τι εννοεις δεχεσαι παραγγελια?!

εχει στο αεροδρομιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...