Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήσου ρε Εύα να αρχίσεις μαζικές αποστολές από Βέλγιο να βγάλεις και κανα χαρτζιλίκι, αφού βλέπεις υπάρχει ζήτηση :P

καταθεση χρηματων στον τραπεζικο μου λογαριασμο και την λιστα με μαιλ. τα εξοδα αποστολης ομως ειναι πολυ μεγαλα. απο 0-5kg πανε 26 ευρω.

Δημοσ.

η desert ειναι της nestle αλλα ειναι πολυ ωραια αν και ειναι κουβερτουρα

ω ναι , αυτη ακριβως.

πολυ value for money για μενα...

ισχυει για το ντελικατεσεν, δεν πας εαν εχεις λιγουρα για σοκολατα εκεινη την ωρα.

Δημοσ.

Εκεί που έγραψα "κανα χαρτζιλίκι" εσύ διάβασες "σύνταξη από τα 25" ε?

το ταχυδρομιο ειναι. αν δεν με πιστευεις να σου δωσω τα σαιτ να το δεις και μονος σου.

Δημοσ.

το ταχυδρομιο ειναι. αν δεν με πιστευεις να σου δωσω τα σαιτ να το δεις και μονος σου.

Σε πιστεύω μωρέ, cool. Έχω μάθει το πιασοκωλέ των ταχυδρομείων first hand.

Δημοσ.

Χθες έφαγα την Godiva που είχα πάρει.Πολύ καλή μπορώ να πώ αλλά δεν είναι για ποσότητα.Επίσης πήρα μια galler.Έχει απ'ότι κοίταξα διάφορες γευσεις.Ποιά είναι η καλύτερη;

Δημοσ.

Χθες έφαγα την Godiva που είχα πάρει.Πολύ καλή μπορώ να πώ αλλά δεν είναι για ποσότητα.Επίσης πήρα μια galler.Έχει απ'ότι κοίταξα διάφορες γευσεις.Ποιά είναι η καλύτερη;

αυτο ελειπε να μην σου αρεσε, οχι σαν μια φιλη μου που δοκιμασε βελγικες σοκολατες και της φαινοντουσαν οτι δεν εχουν αρκετο γαλα. τρωγε λακτες μωρη :mad:

απο galler η αγαπαημενη μου ειναι αυτη εδω

picture004ei.jpg

picture001bi.jpg

picture002xw.jpg

picture003ma.jpg

επισης υπαρχει και αυτο εδω το θεμα μην σας βρασω http://www.insomnia.gr/topic/329514-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

ας τα ενωσει καποιος μοντ

Δημοσ.

Τις έχεις ξαναβάλει αυτές

επισης υπαρχει και αυτο εδω το θεμα μην σας βρασω http://www.insomnia.gr/topic/329514-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/

ας τα ενωσει καποιος μοντ

"Σοκολάτες Αθήνα"

Δημοσ.

Μπα και η λακτα μια χαρα ειναι, και δεν δινεις μια περιουσια για να την αγορασεις.

H αγαπημενη μου ειναι αυτη :

Lacta_fraoula.jpg

Δημοσ.

Μπα και η λακτα μια χαρα ειναι, και δεν δινεις μια περιουσια για να την αγορασεις.

:shock: :shock: :shock: :shock: τι ειναι η λακτα;

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock: :shock: τι ειναι η λακτα;

Mια χαρα Ευα, υπαρχουν και ανθρωποι που την προτιμουν, απο το να αγορασουν μια σοκολατα των 5 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...