evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 η ιον αμυγδαλου δεν κανει 5 ευρω αλλα ειναι σαφως ανωτερη απο την λακτα. 1
Marria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Γουστα ειναι αυτα, εμενα η ιον δεν μου πολυαρεσει.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα δεν είναι να είναι να είναι ανώτερη στα χαρτιά, ή επειδή το είπε κάποιος, αλλά να τρώγεται ευχάριστα
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα δεν είναι να είναι να είναι ανώτερη στα χαρτιά, ή επειδή το είπε κάποιος, αλλά να τρώγεται ευχάριστα η λακτα δλδ θεωρεις οτι ειναι ευχαριστη σοκολατα. βουτυρο με καφε χρωμα ειναι.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αφού και εσύ τις τρως, τι το παίζεις ιστορία. Μια χαρά είναι
Marria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Η λακτα ειναι και πρωτη σε πωλησεις στην ελληνικη αγορα, τι στο καλο κατι πρεπει να κανουν κατι σωστα Πηγη: http://www.superbrands.gr/cms/images/stories/pdf_files/lacta.pdf
Marria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Marketing εκανε και η Pepsi αλλα παντα δευτερη θα ναι
insomniaK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ε καλά και η lacta είναι τοπικο φαινόμενο. Μόνο στην ελλάδα αναζητείται το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής... σε μία σοκολάτα. Αν και γενικά συμφωνώ, ότι αρέσει του καθενός. Έχω δώσει μάχη για τις κόκκινες μπύρες, ξέρω από μη αποδεκτές μειοψηφίες. 1
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αφού και εσύ τις τρως, τι το παίζεις ιστορία. Μια χαρά είναι μια και μονο δοκιμασα και ειπα οτι ειναι καλη. για λακτα παντα. εχει κακαο τουλαχιστον μεσα. ε καλά και η lacta είναι τοπικο φαινόμενο. Μόνο στην ελλάδα αναζητείται το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής... σε μία σοκολάτα. Αν και γενικά συμφωνώ, ότι αρέσει του καθενός. Έχω δώσει μάχη για τις κόκκινες μπύρες, ξέρω από μη αποδεκτές μειοψηφίες. κακογουστοι ανθρωποι τι περιμενεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 μια και μονο δοκιμασα και ειπα οτι ειναι καλη. για λακτα παντα. εχει κακαο τουλαχιστον μεσα. Μόνο μία δοκίμασες και σου άρεσε. Τις υπόλοιπες δηλαδή λες δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει καν. Kai οι άλλες έχουν κακάο
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μόνο μία δοκίμασες και σου άρεσε. Τις υπόλοιπες δηλαδή λες δεν είναι καλές, χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει καν. Kai οι άλλες έχουν κακάο δεν καταλαβες, εχω δοκιμασει και τις αλλες, μια μονο τρωγοταν.
sintalkas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πάντως οι leonidas που έφαγα είναι ναι μεν πολύ καλές αλλά και πολύ ακριβές δε , για 2 σοκολατάκια πλήρωσα 1 ευρώ.
kuzko21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πάντως οι leonidas που έφαγα είναι ναι μεν πολύ καλές αλλά και πολύ ακριβές δε , για 2 σοκολατάκια πλήρωσα 1 ευρώ. join the club... καποια περιοδο σκεφτηκα να πιασω δουλεια στο leonida , θα τους χτυπαγα απο μεσα.
hurin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και ο Παρλιάρος στη Κηφισιά τόσο τα έχει τα σοκολατάκια, 55€ τα 100...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα