soulreaver1702 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια.Μολις αγορα απ το πλαισιο το corsair Cx builder series 600 w .Το συνδεσα και μολις ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο λιγο παγωνει η οθονη...Ειδα τα βιντεο με εγκαταστασεις τροφοδοτικων και ακολουθησα τις οδηγιες αλλα συνεχιζει να κολλαει ..Δεν κλεινει ο υπολογιστης..Απλα παγωνει η οθονη και μενει εκει..Μονο επανεκκινηση απο το κουμπι γινεται.:/ help me!!!
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εικόνα παίρνεις και παγώνει η εικόνα; Αν ναι τι λέει η εικόνα που βλέπεις; Βγάλε μερικές φωτογραφίες να δούμε πως σύνδεσες τα καλώδια και πες μία το σύστημά σου
soulreaver1702 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Η εικονα ειναι κανονικη..Ξεκινουν τα windows κανονικα..μου κολλαει ειτε ειμαι στο ιντερνετ.ειτε στην επιφανεια εργασιας.μερικες φορες κολλαει και την ωρα που φορτωνει τα windows.τα χαρακτηριστικα του συστηματος μ τα εχω πει κ σ αλλο ποστ..Αλλα δεν παιζει προβλημα με κατι αλλο γιατι αυτη την στιγμη το λειτουργω με το παλιο τροφοδοτικο και ειναι μια χαρα..Επειδη αμα το ξανασυνδεσω θα πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη θα σου πω την συνδεση που κανω..Συνδεω το ΑΤΧ καλωδιο στην μητρικη..το 8πινο σπαει σε 2 τετραπινα και τον βαζω στην υποδοχη της μητρικης διπλα στο socket για τον επεξεργαστη.συνδεω το σκληρο δισκο και το disk driver..Αυτα..δεν μπορω να καταλαβω αν κανω κατι εγω λαθος..Υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο το τροφοδοτικο?Αλλα αν ειναι δεν 8α πρεπε να κλεινει ο υπολογιστης αντι να παγωνει..:/
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δε μου λες παγώνει η οθόνη και δεν κουνά ούτε το ποντίκι να καταλάβω; Αν ναι μάλλον χάνει επαφή ο δίσκος. Δεν κούμπωσες καλά την τροφοδοσία του ίσως. Πες μου ποια κάρτα γραφικών έχεις.
soulreaver1702 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ναι δεν κουνιεται τιποτα...η καρτα γραφικων ειναι Ati HD 6670 ddr5 .Πριν 2 μηνες την πηρα απ το πλαισιο. ο επεξεργαστης intel quad 6600 η μητρικη τον σηκωνει σιγουρα αν κ παλια..λοιπον θα ξανακανω την συνδεση και θα προσεξω την τροφοδοσια στον σκληρο..θα σε ενημερωσω σ λιγο ελπιζω με καλα νεα!!!Ευχαριστω
soulreaver1702 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ΑΔΕΡΦΕ Αλλαξα το καλωδιο της τροφοδοσιας στον σκληρο (γιατι ειχε ενα extra το τροφοδοτικο μου) και μεχρι στιγμης εδω και 20 λεπτα δεν μ εχει κολλησει καθολου!!!!Απιστευτη εμπειρια!!!χαχα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!!Ελπιζω να μην ξαναποσταρω για προβλημα!!!!Καληνυχτες!!!!
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Διόρθωσε το αδερφέ μην σου φέρω το δίσκο καπέλο Μαρίκα
soulreaver1702 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ωχ χιλια συγνωμη!!!!!!!!!!δεν το προσεξα καθολου!!!!!περιεργο παντως για γυναικα να ξερεις τοσα πολλα!!!! χεχε^^
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν είσαι ο πρώτος που την παθαίνει. Εχω συνηθίσει και πλέον το διασκεδάζω. Αντε καλοδούλευτο και χρόνια πολλά
soulreaver1702 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 καλη χρονια!!!!!!!χρονια πολλα!!!!!!!!!! )))))))))))))))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα