Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η περίπτωση να τον βλέπανε να αδειάζει τη σακούλα και να μαζεύαν τα μπουκάλια για δαχτυλικά αποτυπώματα δε παίζει;

Εντάξει τώρα, δεν περιμένω η ΕΛ.ΑΣ. να είναι μεθοδική όπως στο CSI, αλλά όχι, δε νομίζω να μαζεύουν έτσι για δαχτυλικά. :/

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε η φωνητική περιγραφή θα καταλάβαινες τι γίνεται στο βίντεο???

Δεν υπερασπίζομαι τους αστυνομικούς αλλά και η αντίθετη πλευρά έχει πολλά ...καλόπαιδα!

cool.png

Εγώ προσωπικά είμαι Δημοκρατικός και πιστεύω σε Δημοκρατικά πολιτεύματα. Δε με απασχολεί ακόμη και ο χειρότερος δολοφόνος να ήταν. Αυτές είναι τεχνικές χούντας. Αν τον έπιαναν όντως με μολότοφ ας τον κλείνανε φυλακή και με την ευχή μου. Όχι να του τις φορτώνουν! Θα ήθελες και θα ήθελε κανείς να το κάνουν στο παιδί του (απλά επειδή διαδήλωσε);

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι Δημοκρατικός και πιστεύω σε Δημοκρατικά πολιτεύματα. Δε με απασχολεί ακόμη και ο χειρότερος δολοφόνος να ήταν. Αυτές είναι τεχνικές χούντας. Αν τον έπιαναν όντως με μολότοφ ας τον κλείνανε φυλακή και με την ευχή μου. Όχι να του τις φορτώνουν! Θα ήθελες και θα ήθελε κανείς να το κάνουν στο παιδί του (απλά επειδή διαδήλωσε);

το εκοψες εσυ σκοινι κορδονι οτι εγιναν. αν και απο το πως γραφεις καταλαβαινω οτι απαντησες χωρις να δεις το βιντεο μονο απο τον τιτλο.

απλα να ξερεις οτι αλιμονο να δεχομαστε τετοιες χουντικες τακτικες σαν σωστες και να θελαμε να καταδικαζονται αθωοι. αυτο ειναι το θεμα?

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως με την πράξη αυτή οι αστυνομικοί "τίναξαν" στον αέρα την σύλληψη. Ακόμη και να ήταν δικά του τα μπουκάλια (να είχε κάψει και 2~3 άτομα σε καμιά τράπεζα που λέει ο λόγος) και να τα πέταξε πριν την σύλληψη, έχουμε παραποίηση στοιχείων. Πρέπει οι συγκεκριμένοι να απολυθούν με αναγραφή "Λόγο βλακείας" στο απολυτήριο.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως με την πράξη αυτή οι αστυνομικοί "τίναξαν" στον αέρα την σύλληψη. Ακόμη και να ήταν δικά του τα μπουκάλια (να είχε κάψει και 2~3 άτομα σε καμιά τράπεζα που λέει ο λόγος) και να τα πέταξε πριν την σύλληψη, έχουμε παραποίηση στοιχείων. Πρέπει οι συγκεκριμένοι να απολυθούν με αναγραφή "Λόγο βλακείας" στο απολυτήριο.

Μα κάτι απορίες που έχεις μωρ' αδρεφάκι μου κι εσύ...κάτι απορίες...

Δελτάδες είναι,δεν έχεις δει τα βίντεα που πέφτουν (δίκην καμικάζε) στο κοσμάκη;Δεν θυμάσαι τη κυρούλα που της σπάσανε τα πόδια έτσι;

Θα πάρουν εύφημο μνεία και κανα κοσαράκι αύξηση στα μιστά τους.Σιγά μην τους απολύσουνε.

Νάξερες μόνο πόσες γενιές χημικών έχουν δουλέψει για να τους βγει το κοκτέϊλ που τα αποτελέσματά του τα απολαμβάνουμε,συνηγορούντων των smartphones....

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε η φωνητική περιγραφή θα καταλάβαινες τι γίνεται στο βίντεο???

Δεν υπερασπίζομαι τους αστυνομικούς αλλά και η αντίθετη πλευρά έχει πολλά ...καλόπαιδα!

cool.png

Τι νιώθεις όταν κάνεις τέτοιους συμψηφισμούς;

Κάτι σαν "I get the whole picture!" και μία αίσθηση εφορίας ε; :rolleyes: :eek:

Πφφφ...

Δημοσ.

Μα κάτι απορίες που έχεις μωρ' αδρεφάκι μου κι εσύ...κάτι απορίες...

Δελτάδες είναι,δεν έχεις δει τα βίντεα που πέφτουν (δίκην καμικάζε) στο κοσμάκη;Δεν θυμάσαι τη κυρούλα που της σπάσανε τα πόδια έτσι;

Θα πάρουν εύφημο μνεία και κανα κοσαράκι αύξηση στα μιστά τους.Σιγά μην τους απολύσουνε.

Νάξερες μόνο πόσες γενιές χημικών έχουν δουλέψει για να τους βγει το κοκτέϊλ που τα αποτελέσματά του τα απολαμβάνουμε,συνηγορούντων των smartphones....

Πραγματικά σαν να μην διάβασες καθόλου την παράθεση που έκανες.

Δημοσ.
Πραγματικά σαν να μην διάβασες καθόλου την παράθεση που έκανες.

Κανονικά θάπρεπε να κοινοποιήσω μόνο το σημείο (σου) που λές για "θα τους απολύσουν λόγω βλακείας",εκεί είναι η αντιμετάθεσή μου...

..αλλά επειδή συχνά-πυκνά αντιμετωπίζομαι σαν αιρετικός (αυτός που διαχωρίζει...) είπα να quot-άρω όλη σου την ανάρτηση,όμως εις μάτην,στράβωσες κι όλας.:P

Δημοσ.

Κανονικά θάπρεπε να κοινοποιήσω μόνο το σημείο (σου) που λές για "θα τους απολύσουν λόγω βλακείας",εκεί είναι η αντιμετάθεσή μου...

..αλλά επειδή συχνά-πυκνά αντιμετωπίζομαι σαν αιρετικός (αυτός που διαχωρίζει...) είπα να quot-άρω όλη σου την ανάρτηση,όμως εις μάτην,στράβωσες κι όλας.:P

Μα ξεκινάς με "Απορίες που έχω" και ψάχνω να βρω που εξέφρασα απορία για κάτι.

Δημοσ.

λεσ και ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι εχει παιξει...τον τσιλιαρανε που αδειαζε την τσαντα σε καποια καβατζα και τον πηραν στο κυνηγι.

ενας-δυο τσεοι μαζεψανε τις μολοτοφ...οι αλλοι τον μαζεψανε μαζι με την αδεια τσαντα στον ωμο.

αρπαξε κανα δυο κλωτσιες και τον δεσανε.βαλανε τα μπουκαλια στην τσαντα και μετα τον πηρανε μεσα.......

ΕΠΕΙΔΗ - Π Α Λ Ι - ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

χτες το βραδυ ομως σε ενα στενο στο περιστερι οπου μενω (συγκεκριμενα καρυατιδος και εθνικης αντιστασεως) ειχανε μπλοκο κατι παληκαρια της ΔΙΑΣ (5-6 ατομα) οπου με σταματησανε με το αμαξι μου και με ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ.

απλα μου ειπανε παλι με πολυ ευγενικο τροπο και στον πλυθυντικο να ανοιξω το πορτ-μπαγκαζ του οχηματος και ριξανε μονο φως απο εναν φακο..

μεχρι να δουν οτι δεν ειχα κατι να εκκρεμει εναντιον μου (μεσω ασυρματου) μου προτειναν αν ηθελα να μπω μεσα στο οχημα για να μην κρυωνω και οτι θα με καθυστερουσαν ακομα 2 λεπτακια το πολυ.

με αυτο που ειπα θελω να πω οτι δεν ειναι ΟΛΟΙ αρχιδια και κωλοπανα.υπαρχουν παιδια που εχουν τροπους και ειναι ευγενικα.και μιλαμε για παιδια 25-26 χρονων ...οπως αυτα τα παιδια που με σταματησαν εχθες το βραδυ.

συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και τον δημοσιογράφο που έχασε και την ακοή του απο κρότου λάμψης.

Τον είχα ακούσει πριν κανα-δυο μήνες σε ραδιοφωνική εκπομπή. Είχε σαλέψει το παλικαράκι. Να 'ναι καλά.

Δημοσ.

Μα ξεκινάς με "Απορίες που έχω" και ψάχνω να βρω που εξέφρασα απορία για κάτι.

Το ξεχυλώσαμε (απ' το χυλό...) το θέμα,χρησιμοποίησα πxιασάρικα λογάκια και έπεσα σε "ρόζο".

Συγνώμη,θα προσπαθήσω να μη σε ξαναχρησιμοποιήσω εφαλτήριο στο μέλλον*.

* αν υπάρξει δηλαδή.:P

Xτες το βραδυ ομως σε ενα στενο στο περιστερι οπου μενω (συγκεκριμενα καρυατιδος και εθνικης αντιστασεως) ειχανε μπλοκο κατι παληκαρια της ΔΙΑΣ (5-6 ατομα) οπου με σταματησανε με το αμαξι μου και με ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ.

απλα μου ειπανε παλι με πολυ ευγενικο τροπο και στον πλυθυντικο να ανοιξω το πορτ-μπαγκαζ του οχηματος και ριξανε μονο φως απο εναν φακο...

Είναι σαν να συγκρίνεις @@ με νεφρά,καμία σχέση.Ναι μεν είναι τσέοι κι αυτοί,αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Οι της ομάδας ΔΙΑΣ είναι ένστολοι πολίτες,αστυνομικοί,πως να το πούμε κι οι ΔΕΛΤΑδες είναι γκοτζαμάνηδες,γουρούνια,μπάτσοι,χειρότεροι από ποινικοί...

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα μαζι σου pamelouketo.

αλλα ξαναλεω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΠΑΝΑ>

οι δελτα την εχουν δει σεριφηδες.....

αρχιδακια....

καταλαβες???

τεσπα.δεν θελω να αναπτυξω περαιτερω τις αποψεις μου περι οπκε-δελτα-ματ και τα συναφη υποπροιοντα γιατι θα παιξει banaki

Δημοσ.

μια ερωτησουσα:

η τσαντα και η ροζ σακουλα γιατι ηταν τελειως αδειες;

στο βιντεο φαινεται καθαρα οτι οι μπατσοι δεν αδειαζουν την τσαντα και την σακουλα για να βαλουν μεσα τις μολοτωφ,ειναι ηδη τελειως αδειες.

επισης δεν εφεραν την τσαντα και την σακουλα με τις μολοτωφ,αυτες ηταν ηδη εκει αρα το λογικο συμπερασμα ειναι οτι ανηκει στον τυπο με το παπακι.

επομενως δεν ειναι λιγο περιεργο καποιος να κατεβαινει αθηνα με παπακι κουβαλωντας μαζι του μια αδεια τσαντα και μια αδεια ροζ σακουλα;

δεν παιζει καθολου η περιπτωση ο τυπος να αδειασε την σακουλα με τις μολοτωφ για να μην συλληφθει με τα ενοχοποιητικα στοιχεια;

και απλως οι μπατσοι τα ξαναβαλαν μεσα στην σακουλα/τσαντα για να μπορουν να τον πανε μετα στον εισαγγελεα με τις απαραιτητες αποδειξεις;

και κατι αλλο; τις μολοτωφ απο που τις εφερε ο μπατσος; στα προηγουμενα πλανα δεν φαινεται καποιος μπατσος να εχει τις μολοτωφ,δεν φαινεται καμια θηκη στα παπακια τους με τις μολοτωφ,γενικα ο μπατσος εμφανιζεται απο το πουθενα

απο την αριστεη πλευρα του δρομου να κραταει τις μολοτωφ και να τρεχει.

περιεργο δεν ειναι και αυτο;

σσσσσσσσσ ησυχια θα τους ξυπνησεις και θα τους χαλασεις το φανταστικο τους κοσμο.

:shifty:

θα συμφωνησω απολυτα με τη λογικη της σκεψης σου. με καλυπτει απολυτα η απαντηση σου. χωρις να θελω να υπερασπιστω κανενα ενστολο κομπλεξικο. οταν ειδα το βιντεο και τον τροπο που φερνανε τα μπουκαλια μπυρας ενα ενα να τα βαλουν στη τσαντα το πρωτο πραγμα που θεωρησα λόγω της ανεσης των αστυνομικων και την ανοχη στην καμερα που τους κινηματογραφει ήταν οτι οντως ανηκαν στον διαδηλωτη με τη ροζ τσαντα και ειχαν πεσει (είτε καταλαθως είτε επιτηδες απο το διαδηλωτη) και οι αστυνομικοι τις εβαζαν πισω.

και στο κατω κατω αν ηθελαν να βαλουν μολοτωφ και να ενοχοποιουσουν καποιους ας τις εβαζαν στο περιπολικο ή στο τμημα!!!να πιστεψω εκαναν κατι τετοιο στη μεση του δρομου με 100 dslr να τους κινηματογραφουν στα 1080p ε τι να πω.

σεναρια θα φτιαχνουμε ρε παληκαρια?

το παπι ειναι της ομαδας δελτας!

τωρα για τα υπολοιπα αν ειναι σωστοι ή οχι ειναι βαρετο flame topic που ο καθενας αναλογα με το συμφερον του.

το μονο σιγουρο ειναι οτι αν περναγαν ολοι οσοι κουβαλανε οπλο ψυχομετρικα τεστ αρκετοι απο αυτοι δεν θα υπηρχαν εκει μεσα.

ΠΟυ συνηθως ειναι ατομα χωρις παιδεια(ειδικος φρουρος μπαινεις χωρις καν πανελληνιες και αν δωσεις πανελληνιες με χαμηλο βαθμο.) χωρις στον ηλιο μοιρα και με ψυχολογικα να μπορουν να ασκουν εξουσια ειναι αυτο που δειχνει γιατι εχει σαπισει σε ολους τους τομεις αυτη η χωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...