SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω Windows 7 Ultimate SP1. Έχω πάνω τον εκτωποτή HP Dekjet 5440 αλλά δεν μπορώ να δω τα επίπεδα στάθμης μελάνης. Μπορώ μεν να εκτυπώσω αλλά μέχρι εκεί. Στην διαδρομή Έναρξη -> Συσκευές και εκτυπωτές, υπάρχει ο deskjet. Τι μπορώ να κάνω; Επισκέφτηκα το site της HP αλλά δεν τα έβγαλα πέρα.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στον δικό μου (HP Deskjet F2100) δείχνει την στάθμη μέσα από το HP Solution Center που έχει εγκατασταθεί με κάποιο windows update
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έμενα δεν έχει solution center :S έχω κάνει αρκετές φορές ψάξιμο για καινούργιες ενημερώσεις.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Από εδώ φαίνεται να μπορείς να το κατεβάσεις, στα utilities. Ψάξε με το μοντέλο του εκτυπωτή σου και δοκίμασε.
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι άμα το windows update δεν το έχει εγκαταστήσει να το βρει και να το εγκαταστήσει. Το έβγαλα από την USB και το έβαλα σε άλλη, έκανα κατάργηση υλικού μου το ξαναβρήκε αμέσως αυτόματα. Τίποτα όμως για να δω την στάθμη.
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μήπως και φταίει ο ίδιος ο εκτυπωτής και δεν υποστηρίζει αυτό που θέλω;
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν πειράζει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα