Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να κάνεις πού και πού κανά γάρο. Μ' αρέσει το κάπνισμα, δεν σκοπεύω να τον κόψω αν δεν με πεθάνει πρώτα. Ή έστω να το ελαττώσω πιο πολύ για τον βήχα. :-(

Δημοσ.

Γιατι θελω οταν παω για φα'ι' να μην κοπαναει ο αλλος τον καπνο του πανω μου...ή οταν καθομαι και περιμενω π.χ το λεωφορειο θελω ο αλλος να με σεβεται και να μην καπνιζει και να φυσαει τον αερα κατα πανω μου..

Και δεν μ'αρεσει να φιλαω γυναικα που καπνιζει...

Δημοσ.

και περιμενω π.χ το λεωφορειο θελω ο αλλος να με σεβεται και να μην καπνιζει και να φυσαει τον αερα κατα πανω μου..

Εξήγησε. Είσαι σε μία στάση και περιμένεις ένα λεωφορείο. Και δίπλα σου είναι ένας τύπος που ανάβει. Σε ενοχλεί;

Δημοσ.

Οχι..καθολου..Αλλα αμα ειμαι ακριβος διπλα του και τον φυσαει προς το μερος μου ναι...Μου εχει τυχει γι'αυτο το λεω..

Κατ'αλλα πολλοι φιλοι μου καπνιζουν και δεν εχω προβλημα...

Δημοσ.

1) Κοστίζει.

2) Ότι ισχύει για κάθε ουσία: αν δε μάθεις τον οργανισμό σου να παράγει μόνος του όσα χρειάζεται για να είναι καλά (αντίθετα του μάθεις να τα παίρνει μόνο έτοιμα), θα είσαι πάντα σκλάβος της εξάρτησής σου, κάτι που έρχεται με περιορισμούς στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Επιπλέον, δε θα φτάσεις ποτέ σε πιο έντονα επίπεδα απόλαυσης.

3) Υπάρχει πιθανότητα να σε σκοτώσει πριν της ώρας σου.

Κατά τα άλλα, δεν έχω τίποτα με αυτούς που καπνίζουν. Κι εγώ δεν μπορώ να κόψω το φαγητό και ισχύουν ακριβώς τα ίδια.

Δημοσ.

Γιατι θελω οταν παω για φα'ι' να μην κοπαναει ο αλλος τον καπνο του πανω μου...ή οταν καθομαι και περιμενω π.χ το λεωφορειο θελω ο αλλος να με σεβεται και να μην καπνιζει και να φυσαει τον αερα κατα πανω μου..

Ναι, τίποτα άλλο? Μήπως θες να σταματάνε και στις διαβάσεις για να περάσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...