slygeo87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οχι..καθολου..Αλλα αμα ειμαι ακριβος διπλα του και τον φυσαει προς το μερος μου ναι...Μου εχει τυχει γι'αυτο το λεω.. Κατ'αλλα πολλοι φιλοι μου καπνιζουν και δεν εχω προβλημα... Ε δε νομίζω πως το κάνει επίτηδες, καπνός είναι, λίγο να φυσήξει.. Πάντως θα προτιμούσα να λέγατε μ' ενοχλούν οι φίλοι/γκόμενα/σόϊ μου παρά οι περαστικοί. Υπερβολές νομίζω.
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι, τίποτα άλλο? Μήπως θες να σταματάνε και στις διαβάσεις για να περάσεις? τι ειναι διαβαση?
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιός είναι κατά του καπνίσματος? Μερικά θετικά και αρνητικά εδώ: Θετικα: 1)Χάνεις χρήματα 2)Χάνεις την υγεία σου 3)Is stylish Αρνητικα: Αποφεύγεις αγκαλίτσες και πολύ μπλα μπλα μετά το "καλό σεξ" or do you?
Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 τι ειναι διαβαση? αυτό που φτιάχνει ο διαβήτης
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατι βρομαει. Σε αυτό σε καταλαβαίνω, μία μικρή παρατήρηση μόνο. Οκ λίγο χαζή. =ρ Για ένα διάστημα πέρυσι, προσπάθησα να το κόψω. Και μόνο που το μύριζα μερικές φορές σπίτι, το σιχαινόμουν. Ήταν σαν σιχαμάρα-αποφυγή ένα πράμα. 666 κτλ. Δοκίμασε να καπνίσεις, θα το ξεπεράσεις. Όχι νταξ. =ρ
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι, τίποτα άλλο? Μήπως θες να σταματάνε και στις διαβάσεις για να περάσεις? Οχι ...Αυτες καταρχην δεν υπαρχουν στην Ελλαδα.. Οι πιο πολλες εχουν σβηστει και δεν τις ανανεωνουν.. Πηδαω πανω απο τα αυτοκινητα..
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 τι ειναι διαβαση? Οι πιο παλιοί τις έχουν προλάβει. Ο παππούς μου θυμάμαι μου είχε πει μια ιστορία με διάβαση. Πηδαω πανω απο τα αυτοκινητα.. Άνοιξε την πίσω πόρτα, μπες στο αμάξι και βγες απο την άλλη πόρτα. Κύριος.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οι πιο παλιοί τις έχουν προλάβει. Ο παππούς μου θυμάμαι μου είχε πει μια ιστορία με διάβαση. Άνοιξε την πίσω πόρτα, μπες στο αμάξι και βγες απο την άλλη πόρτα. Κύριος. ε μην χαλάσει το προξενιό
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατι η ανάσα σου βρωμάει σαν σκατά! ναι! να και η απόδιξη
stavi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πιστεύω ότι ηρεμεί. Adrea2 άνοιξε θέμα, γιατί είστε κατά του καπνίσματος??? τί να σκεφτώ εγώ τώρα, όχι πες μου? είμαστε κατά του καπνίσματος γιατί χαλάει την όμορφη επιδερμίδα σας
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ηλεκτρονικό τσιγάρο, ηλεκτρονικό σεξ, ηλεκτρονικό παιχνίδι..άγαμη πια.
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ηλεκτρονικό τσιγάρο, ηλεκτρονικό σεξ, ηλεκτρονικό παιχνίδι..άγαμη πια. Ειμαστε παιδια του ρευματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα