Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει. Το να καπνίζεις ο ίδιος είναι πιο βλαβερό για την υγεία. Το να είσαι παθητικός καπνιστής είναι επίσης πολύ βλαβερό, αλλά λιγότερο από το ενεργητικό κάπνισμα.

Εγω ξερω οτι ισχυει.

Εσυ φιλε μου να μαντεψω, εισαι ενεργητικος, παθητικος ή και τα δυο μαζι, καπνιστης?

Δημοσ.

δηλαδή το κάπνισμα δεν είναι μαγκιά;

όταν ήμουν στο γυμνάσιο, μάρεζαν τα αγόρια που κάπνιζαν, φορούσαν σκουλαρίκια, βρίζαν, το παίζαν μάγκες...

τώρα μάγκα λέω το τύπο που ξέρει πάνω από όλα να προσέχει την υγεία του, δεν καπνίζει, γυμνάζεται, είναι όμορφος και υγιής, δεν βρίζει, είναι ευγενικός και έχει τρόπους

και πάνω απ' όλα;

έχει αντοχές. . .

Δημοσ.

όταν ήμουν στο γυμνάσιο, μάρεζαν τα αγόρια που κάπνιζαν, φορούσαν σκουλαρίκια, βρίζαν, το παίζαν μάγκες...

τώρα μάγκα λέω το τύπο που ξέρει πάνω από όλα να προσέχει την υγεία του, δεν καπνίζει, γυμνάζεται, είναι όμορφος και υγιής, δεν βρίζει, είναι ευγενικός και έχει τρόπους

και πάνω απ' όλα;

έχει αντοχές. . .

γιατι πρεπει να χαλασεις και αυτο το τοπικ?devil.png

Δημοσ.

Πως; Εχουν ειδικο επαγγελμα οι Φιλιπποι; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ισως , η μανα μου ελεγε οταν ημουν μικρος , παλι δε μαζεψες το δωματιο σου ;;; τι νομιζεις θα ρθει η Φιλιππινεζα να το κανει ???? Αρα γιατι να μην εχουν επαγγελμα και οι Φιλιπποι ?? :P

:wacko: :P

Δημοσ.

και πάνω απ' όλα;

έχει αντοχές. . .

αεροβια

:devil:

Δημοσ.

γιατι πρεπει να χαλασεις και αυτο το τοπικ?devil.png

γιατί όπως είπε και ο freud όλες μας οι πράξεις έχουν ως κινητήρια δύναμη τη σεξουαλική μας επιθυμία

Δημοσ.

γιατί όπως είπε και ο freud όλες μας οι πράξεις έχουν ως κινητήρια δύναμη τη σεξουαλική μας επιθυμία

1325694093053.jpg

Δημοσ.

ρε πού τις βρίσκετε αυτές τις επιτυχημένες εικόνες, πραγματικά δίνουν ύφος και χρώμα στη συζήτηση.

θα βάλω κι εγώ μια σχετική με αυτό που είπα

401536_10150459517926643_667596642_8986062_623463304_n.jpg

Δημοσ.

ρε πού τις βρίσκετε αυτές τις επιτυχημένες εικόνες, πραγματικά δίνουν ύφος και χρώμα στη συζήτηση.

θα βάλω κι εγώ μια σχετική με αυτό που είπα

401536_10150459517926643_667596642_8986062_623463304_n.jpg

1325691494391.jpg

Δημοσ.

Ποιος ειναι αυτος ο Φρεουδ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...