pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (edit: μπορει να εννοει τον Φρόιντ ) Και γιατι δεν τον γραφει Froyd;
stavi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Και γιατι δεν τον γραφει Froyd; Sigmund Freud, λέγεται
doctorkostis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω ειμαι υπερ του καπνισματος. Οχι για μενα, για τους αλλους.
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλή ερώτηση; πρέπει να χω δυσλεξία, αλλά όπως μου είπε και ο Hans.. οι ιδιαίτερα ευφυείς ανθρωποι στην ιστορία, είχαν δυσλεξία... δεν είχα ιδέα ότι μ'εβλεπε έτσι... από την άλλη πάλι Sigmund Freud, λέγεται Αυτος ο Χανς, ποιος ειναι παλι και τον μπλεκεις στην κουβεντα; Ολα με ξενους κανεις παρεα, να το κοιταξεις.
stavi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτος ο Χανς, ποιος ειναι παλι και τον μπλεκεις στην κουβεντα; Ολα με ξενους κανεις παρεα, να το κοιταξεις. ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ; έ σόρυ Χρυσή αυγή ήθελα να πω..
panosno1com Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Διασημοι με δυσλεξια .... Μεσα εχει και τον Χανς κριστιαν αντερσεν ,μηπως αυτον εννοεις ?
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ; έ σόρυ Χρυσή αυγή ήθελα να πω.. Οχι, χρυση ζυμη
panosno1com Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ή μηπως τετοιο Χρυσο ??? http://www.youtube.com/watch?v=FKo0O0KCs3w
stavi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οχι, χρυση ζυμη αυτός στο αβατάρ σου εσύ είσαι? αν ειναι να κάνουμε παρέα
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αυτός στο αβατάρ σου εσύ είσαι? αν ειναι να κάνουμε παρέα Damn it, δεν ξερεις τον θεο one man band ;
stavi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Damn it, δεν ξερεις τον θεο one man band ; α καλή φάση, μπράβο του ρε συ
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg
xreokopia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ^ Εγω λεω να μαντεψεις το επαγγελμα του καλυτερα. To επαγγελμα του? ξερω γω?.. τεμπελης? Ξερεις τι γινεται, συνηθως αυτοι που ειναι χρονιως παθητικοι καπνιστες(πχ. εχουν διπλα τη γυναικα τους και εισπνεουν αναγκαστικα το φουγαρο τους) ειναι που λενε οτι το παθητικο καπνισμα δεν ειναι δα και τοσο φοβερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα