jordan23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Asus Sound Card Internal Xonar DG 5.1 vs onboard καλημέρα. σκέφτομαι την αγορά μιας Asus Sound Card Internal Xonar DG 5.1.(30 ευρώ) ASUSTeK Computer Inc. - Multimedia- ASUS Xonar DG προς το παρόν έχω αυτή τη μητρική ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M4A89TD PRO ηχέια έχω τα logitech Z-506. αξίζει η αγορά της εν λόγω κάρτας ήχου. θα δω διαφορές? και αν τελικά την αγοράσω θα πρέπει να ξηλώσω πρώτα τους drivers ήχου της μητρικής? (realtek) ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
haHa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν τα ηχεια τα συνδεεις ψηφιακα με την ψηφιακη εισοδο των ηχειων σου, τοτε δεν θα δεις ΚΑΜΜΙΑ διαφορα με την καινουρια καρτα. Ολη την αποκωδικοποιηση κλπ την κανουν τα ηχεια. Αν θελεις καλυτερο ηχο, καλυτερα να παρεις σοβαροτερα ηχεια. Σε τι χωρο εχεις τωρα τα ηχεια σου και τι σε νοιαζει να ακους κυριως? Μουσικη, ταινιες, παιχνιδια?
jordan23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 για παιχνίδια και ταινίες και λιγότερο μουσική. ηχεία δεν παίζουν φράγκα και η καρτούλα ειναι φθηνή, τα ηχεία τα συνδέω με τα 3 "καρφιά". απλά ήθελα να ξέρω αν θα δω διαφορά με την οnboard.
haHa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλυτερα να συνδεσεις τα ηχεια σου με την καρτα μεσω της ψηφιακης εξοδου που εχει η καρτα σου. Θα παρεις πολυ καλυτερο ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα