bill2p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα με ένα PC το οποιο δεν αναγνωρίζει δίσκους εξωτερικούς 2,5" έχει θύρες USB μπροστά και πίσω,έχω κάνει format-έχω βάλει USB hub με δικό του ρεύμα και δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα,επίσης έσβησα τους οδηγούς USB και τους ξαναπέρασα,πάλι τίποτα.... καμια ιδέα?
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) To hub ίσως και να τα κάνει "χειρότερα". Για κάποιο λόγο, δεν τροφοδοτούνται αρκετά οι δίσκοι. Τώρα γιατί....(Ίσως αν δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό, να αναγνωριστούν. Δανεικό βέβαια, για να μην γίνει άστοχα αγορά - γιατί μπορεί να φταίει κάτι με τη μητρική). (Ίσως οι περιεχόμενοι σκληροί να έχουν "μεγάλες απαιτήσεις ισχύος" για να εκκινήσουν, που δεν μπορούν είτε οι συγκεκριμένες USB να καλύψουν...). Αν οι εξωτερικοί δεν έχουν "Υ cable" (=καλώδιο "διαχάλα με 2 απολήξεις βυσμάτων USB για σύνδεση σε 2 θύρες, κι όχι σε μία), προμηθεύσου ένα και δοκίμασε μπας και. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από washcloud
bill2p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 έχω δοκιμάσει και με τέτοιο καλώδιο αλλα δεν έγινε τίποτα...σίγουρα κάτι γίνετε με το ρεύμα
Greatape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Να τους συνδέεις στις πίσω θύρες και όχι στις μπροστά. Ποια μητρική έχεις?
bill2p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Να τους συνδέεις στις πίσω θύρες και όχι στις μπροστά. Ποια μητρική έχεις? msi-ms 7309 amd athlon 64 x2 4200+ και στις πισω τα ιδια κανει....αναβει το λαμπακι αλλα δεν τον βλεπει
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν και είπατε για καλώδια ήδη, να πω ότι οι wd passport πχ είναι πάρα πολύ δύσκολοι με ξένα καλώδια. Λίγο μεγαλύτερο να είναι δεν λειτουργούν σωστά. Μήπως δεν είναι το κανονικό καλώδιο; Όπως και να έχει όμως πρέπει να είναι θέμα ρεύματος
Greatape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ είχα παρόμοια προβλήματα αλλά αν σύνδεα το διπλό καλώδιο ή αν δοκίμαζα τις πίσω θύρες δούλευαν κανονικά. Τι λειτουργικό έχεις?
Greatape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Χμ δεν εμπιστεύομαι τα xp... Για να μην κάνεις ολόκληρη εγκατάσταση Windows 7, δοκίμασε να τρέξεις μία διανομή LInux από Livecd (π.χ. Ubuntu) να δεις αν τρέχουν εκεί οι σκληροί. Αν και το πιο πιθανο ειναι να φταίει το ρεύμα που δίνει η μητρική στις Usb. Αν δεν γίνει τπτ με το Ubuntu δοκίμασε αι ένα Bios update στη μητρική.
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ^ Μια χαρά να εμπιστεύεται τα ΧΡ, και όντας μάλιστα φρεσκοφορμαρισμένα (...η δε όμως προτροπή για δοκιμή μέσω "live-CD", σωστή - αν δεν του είναι μπελάς η δημιουργία ενός τέτοιου). Μπιλ, κάτι σε ρώτησε ο alexzzz για το αν είναι μανίσιο το "Υ", το πρόσεξες...; Επίσης να επαναλάβω την προτροπή μου για δοκιμή δανεικού τροφοδοτικού.
bill2p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μπιλ, κάτι σε ρώτησε ο alexzzz για το αν είναι μανίσιο το "Υ", το πρόσεξες...; ναι μαμισιο ειναι...εχω 4 σκληρους 2.5" οι 2 με μονο οι αλλοι 2 με διπλο,κανεναν δεν βλεπει αν θυμαμε καλα πρεπει να εχω αλλαξη τροφοδοτικο για αλλο λογο βεβαια(ειχε καει)...και απο οτι φενετε δεν εγινε κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα