BluEDr4g0n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πριν λίγες ημέρες πηγα από την εταιρία που δουλεύει ένας γνωστός μου και στον υπολογιστή που καθόταν είχαν κλειδώσει κάποιους ιστότόπους όπως το facebook,YouTube κτλ. Η απορία μου είναι η εξής αυτό γίνετε με κάποιο πρόγραμμα η έχει γίνει φραγη από κάποια ρύθμιση του router; δεν είμαι σίγουροσ αν το θέμα μου είναι στο σωστό σημείο
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να γίνει και με τους δύο τρόπους. α) Κάποια modem υποστηρίζουν ip/address filtering β) Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο κεντρικό firewall που κόβει την κίνηση γ) Πιθανώς να υπάρχει και αντίστοιχη ρύθμιση στον DNS του δικτύου Φραγή μπορεί να γίνει ακόμα και σε συγκεκριμένο τύπο περιεχομενου ιστοσελίδων. Για παράδειγμα θα μπορείς να μπεις στο YouTube αλλά δεν θα μπορείς να δεις κάποιο Video.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ρίξε αν θέλεις και μια ματιά σε ένα πρόσφατο topic: Απαγόρευση Facebook / εφαρμογη;
SwAToNeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους το traffic filtering. το θέμα είναι τι θες ακριβώς να μάθεις. Πως γίνεται ή αν γίνεται να το παρακάμψεις;
BluEDr4g0n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους το traffic filtering. το θέμα είναι τι θες ακριβώς να μάθεις. Πως γίνεται ή αν γίνεται να το παρακάμψεις; Πως γίνετε με ενδιέφερε αλλά μου το απάντησαν ποιο πάνω. ΘΑ ήταν ενδιαφέρον όμως αν γνώριζε κάποιοσ πωσ παρακαμτε ε και πως θα μπορούσε η εταιρία να το προλάβει γιατί σε όλα τα υπολογίστηκα συστήματά όλα παρακαμτοτε το θέμα είναι πόσο εύκολα μπορεί να γίνει
andrip Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 το κυριότερο θέμα είναι πως αν η εταιρεία έχει σοβαρό ΙΤ τμήμα τότε και να το παρακάμψεις και να μπαίνεις στα κομμένα το ΙΤ θα συνεχίσει να βλέπει κανονικά οτι μπαίνεις κάπου που υποτίθεται είναι κομμένο, οπότε δε θα είναι και ότι καλύτερο. Τώρα αν ρωτάς εγκυκλοπαιδικά πως και τι σίγουρα κάποιοι εδώ θα ξέρουν από τεχνικά θέματα
kinq1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ στη δουλειά που μου έχουν κόψει το facebook μπαίνω στο http://www.hidemyass.com/ και γράφω τη διεύθυνση εκεί και μπαίνει.
ntaryl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σεταρισε ενα proxy Και απλα συνδεσου μεσω αυτου .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δύσκολα άμα υπάρχει layer 4 firewall ειδικά ενημερωμένο. Τα bypass proxies φιλτράρονται ώς URL Translation Site και δεν περνάνε.
BluEDr4g0n Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σεταρισε ενα proxy Και απλα συνδεσου μεσω αυτου . Όταν λες να σετάρει ένα proxy και ΝΑ μπει μέσω αυτού? Να συνδεθεί μέσω αλλού υπολογιστή στο διαδίκτυο και ΝΑ κάνει από εκεί τη δουλειά του κάτι σαν trojan horse?
rfc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μπορεις ακομη να δηλωσεις τα url στο αρχειο hosts στα windows και δε θα πμαινει ποτε. Να ξερεις οτι ολα παρακαμπτοντε, χωρις πολυ λειτουργικοτητα ομως. Ο προξυ θα τον καθυστερει πολυ και θα ξενερωνει.
mrpink Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Όταν λες να σετάρει ένα proxy και ΝΑ μπει μέσω αυτού? Να συνδεθεί μέσω αλλού υπολογιστή στο διαδίκτυο και ΝΑ κάνει από εκεί τη δουλειά του κάτι σαν trojan horse? Αυτό που λέει ο King1 στο post #7
ntaryl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα Να φανταστω οτι εχεις μηχανημα και συνδεση στο σπιτι ... Φορτωσε στο σπιτι το teamviewer και δωσε σταθερο κωδικο .Τρεξε στο αλλο μηχανημα .το teamviewer(portable)και απλα συνδεσου στο σπιτι σου ... και απο εκει οπυ θες εσυ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα