A_panM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδια θελω να δω αν δουλευει ενα τροφοδοτικο που εχω.Το τροφοδοτικο ειναι αυτο http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-eXtreme-Power-Plus-460-W-RS-460-PMSR-A3-Power-Supply-Review/550 τι θα πρεπει να κανω ωστε να δω αν δουλευει σωστα?
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καταρχήν να δεις αν λειτουργεί έστω βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο στο 24πινο Αν αρχίσει να γυρνάει ο ανεμιστήρας του είναι ένα καλό σημάδι Μετά αφού το συνδέσεις σε ένα pc (Αρκεί να μην βάλεις καμιά ενεργοφόρα κάρτα του θανατά) να τρέξεις ένα OCCT για το Psu Αν το βγάλει πάει καλά. Αν όχι έχεις θέμα
A_panM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καταρχήν να δεις αν λειτουργεί έστω βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο στο 24πινο Αν αρχίσει να γυρνάει ο ανεμιστήρας του είναι ένα καλό σημάδι Μετά αφού το συνδέσεις σε ένα pc (Αρκεί να μην βάλεις καμιά ενεργοφόρα κάρτα του θανατά) να τρέξεις ένα OCCT για το Psu Αν το βγάλει πάει καλά. Αν όχι έχεις θέμα οκ φιλε μου θα το δοκιμασω.Σε ευχαριστω για την απαντηση.!
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οκ φιλε μου θα το δοκιμασω.Σε ευχαριστω για την απαντηση.! Παρακαλώ Μαρίκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα