shoco Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πως μπορω να συνδεσω 2 μονιτορ με αναλογικο βυσμα D-SUB στην 6950; Με απλους ανταπτορες δεν γινεται. Εχω αγανακτησει.
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=5113
shoco Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=5113 Αυτο το καλωδιο σε τι διαφερει απο το απλο vga καλωδιο με ανταπτορακι DVI? Σιγουρα θα μου λυσει το προβλημα; Αν ναι το εχω αγορασει κιολας.
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το καλωδιο σε τι διαφερει απο το απλο vga καλωδιο με ανταπτορακι DVI? Σιγουρα θα μου λυσει το προβλημα; Αν ναι το εχω αγορασει κιολας. Θεωρητικά είναι πιο συμβατή λύση απο τον ανταπτορα!
shoco Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο. Τα 2 DVI δεν συνδυαζονται μαζι πρεπει να παρω ανταπτορα απο τις αλλες θυρες σε vga.
stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο. Τα 2 DVI δεν συνδυαζονται μαζι πρεπει να παρω ανταπτορα απο τις αλλες θυρες σε vga. Το γραφει καπου στο manual αυτο? Λιγο κουλο μου ακουγεται. Εγω σε μια 5870 τα χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τα δυο χωρις κανενα προβλημα!
shoco Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το γραφει καπου στο manual αυτο? Λιγο κουλο μου ακουγεται. Εγω σε μια 5870 τα χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τα δυο χωρις κανενα προβλημα! Δυστυχως το γραφει στο manual. Με την 5870 ουτε εγω ειχα τετοιο θεμα. Τωρα εχω και μαζι και αλλοι. Τεοσπα η μονη λυση ειναι το ανταπτορακι της apple το οποιο μετατρεπει απο mDP σε VGA. Ευχαριστω, παντως για την βοηθεια.
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ψαξε για ανταπτορα να το συνδεσεις σε αλλη θυρα, λογικα εχεις ή dp ή mini dp
shoco Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ψαξε για ανταπτορα να το συνδεσεις σε αλλη θυρα, λογικα εχεις ή dp ή mini dp Θελω ανταπτορα απο miniDP σε VGA ή DVI. Η καρτα που εχω δεν ειχε τιποτα μεσα. Αν εχει κανει και δεν το θελει να το αγορασω ρε παιδια. Δε λεει με τιποτα να δωσω το μονιτορ για να αγορασω καποιο αλλο ή να το εχω να καθεται. Στην τελικη με εχει καλυψει απολυτα. Παντα μιλαω για δευτερο μονιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα