Προς το περιεχόμενο

Razer Arctosa Anti-Ghosting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο από όσο έχω δει στο site έχει anti-ghosting στα πλήκτρα WASD. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πως το ενεργοποιώ? Έχω εγκαταστήσει τους drivers αλλά δεν βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή! Ευχαριστώ!

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415000/categoryId.35156900

Δημοσ.

μηπως δεν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις αλλα προκειται για τεχνολογια που ειναι ηδη στο πληκτρολογιο και λειτουργει μονιμα?

Δημοσ.

μηπως δεν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις αλλα προκειται για τεχνολογια που ειναι ηδη στο πληκτρολογιο και λειτουργει μονιμα?

Όχι δεν λειτουργεί μόνιμα! Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο πράμα στο πληκτρολόγιο μου. Απλά ένας φίλος μου που με επισκέφτηκε είδε ότι έχουμε το ίδιο πληκτρολόγιο και μου εξήγησε για το anti-ghosting. Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Θα λεγα το ίδιο πράγμα με τον AzmoDeus. Δηλ. κολλάει/κάνει beep το speaker όταν πατάς πολλά πλήκτρα συγχρόνως; Αυτό αποτρέπει το anti-ghosting απ ό,τι διάβασα στο παραπάνω link.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά, ακούτε beep ή κολλάνε τα δικά σας που δεν έχουν anti-ghosting; Εμένα μόνο αν πατήσω πολλές φορές το shift βγάζει το γνωστό μήνυμα και είμαι με ένα απλό microsoft.

Δημοσ.

Θα λεγα το ίδιο πράγμα με τον AzmoDeus. Δηλ. κολλάει/κάνει beep το speaker όταν πατάς πολλά πλήκτρα συγχρόνως; Αυτό αποτρέπει το anti-ghosting απ ό,τι διάβασα στο παραπάνω link.

Μα σου λέω δεν τα έχω δει ποτέ αναμμένα. Και σιγά δηλαδή πόσα πλήκτρα πρέπει να πατάω για να μην ανάβουν? Το θέμα είναι πως δεν τα έχω ανάψει ποτέ οπότε μάλλον θα είναι θέμα με τα drivers αλλά δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά, ακούτε beep ή κολλάνε τα δικά σας που δεν έχουν anti-ghosting; Εμένα μόνο αν πατήσω πολλές φορές το shift βγάζει το γνωστό μήνυμα και είμαι με ένα απλό microsoft.

Μπα, χρόνια έχει να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Γι αυτό δεν κατάλαβα τι super έχει αυτή η τεχνολογία.

Μα σου λέω δεν τα έχω δει ποτέ αναμμένα. Και σιγά δηλαδή πόσα πλήκτρα πρέπει να πατάω για να μην ανάβουν? Το θέμα είναι πως δεν τα έχω ανάψει ποτέ οπότε μάλλον θα είναι θέμα με τα drivers αλλά δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα.

Selective Anti-ghosting Capability around WASD Gaming Cluster

The Razer Arctosa addresses "ghosting" signal failure that occurs when you press multiple keys simultaneously on traditional keyboards. Selective anti-ghosting around the WASD gaming cluster on the Razer Arctosa allows more commands to be entered at any one time without the "ghosting" signal failure.

Δε λέει ότι «ανάβει» κάτι όταν χρησιμοποιείται αυτό το feature. Αναφέρει κάτι τέτοιο το manual;

Δημοσ.

Στο link που παρέθεσα στο πρώτο post αναφέρεται ότι ανέβουν τα πλήκτρα wasd. Αυτο είναι που ψάχνω να βρω πως γίνεται και δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Επειδή παίζει να φταίει η στραβομάρα μου, μπορείς να κάνεις μια παράθεση εδώ πέρα με το κομμάτι που αναφέρει ότι το anti-ghosting σχετίζεται με τον φωτισμό των πλήκτρων;

Δημοσ.

Επειδή παίζει να φταίει η στραβομάρα μου, μπορείς να κάνεις μια παράθεση εδώ πέρα με το κομμάτι που αναφέρει ότι το anti-ghosting σχετίζεται με τον φωτισμό των πλήκτρων;

Όχι δεν φταίει η στραβομάρα σου αλλά η δικιά μου. Τώρα που το διάβασα πιο προσεκτικά είδα ότι δεν λέει τίποτα για φωτισμό πλήκτρων. Παραπληροφόρηση από τον φίλο μου και λάθος δικό σου. Συγνώμη παιδιά! :unsure:

Δημοσ.

Αν και βγάλατε άκρη για το τυπικό και μόνο..

Anti-ghosting είναι η δυνατότητα να πατάς συγχρόνως πολλά πλήκτρα μαζί και να τα δέχεται το σύστημα..Π.χ. Στο call of duty αν θυμάμαι καλά αν έχεις πατημένα τα w+a+ctrl και θες να πατήσεις r για reload δεν πρόκειται να πιάσει..πρέπει να αφήσεις κάποιο από τα υπόλοιπα..Από την άλλη με το anti-ghosting πατάς και 20 (άλλο αν σου χρειάζεται ή όχι..μην πέσετε να με φάτε :P)

Τώρα ο φίλος σου προφανώς έχει το lycosa..ίδιο design ακριβώς. Απλά το lycosa έχει illuminated πλήκτρα και επιπλέον σου δίνει την δυνατότητα να ανάβεις μόνο τα WASD και μάλλον σε αυτό είχε αναφερθεί.. :)

Δημοσ.

Λες? Πιθανόν. Δεν ήξερα τι σημαίνει το anti-ghosting. Δηλαδή τα κανονικά πληκτρολόγια πόσα πλήκτρα αναγνωρίζουν όταν πατιουνται μαζί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...