Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεις τον κώδικα το συγκεκριμμένο δεν είναι λάθος!

Και ξαναλέω: περνάς 2 παραμέτρους μόνο και μόνο για να ελέγξεις το loop, και μετά δια 7;

Δεν ξέρω αν εσύ προτιμάς να το βαφτίσεις "κατα λάθος σωστό", αλλά για μένα είναι απλά λάθος.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ξαναλέω: περνάς 2 παραμέτρους μόνο και μόνο για να ελέγξεις το loop, και μετά δια 7;

Δεν ξέρω αν εσύ προτιμάς να το βαφτίσεις "κατα λάθος σωστό", αλλά για μένα είναι απλά λάθος.

πρώτα απ'όλα όλη η λογική του προγράμματος είναι λάθος.

αν δεις τον κώδικα έχει 3 πίνακες "ενωμένους στην σειρά" σε έναν πίνακα temp

οι 7 πρώτες θέσεις είναι π.χ. ο πίνακας Α οι επόμενες 7 ο πίνακας Β και οι τελευταίες 7 ο C.

η συνάρτηση MesiTimh που έχει στον κώδικα δεν βρίσκει την μέση τιμή του πίνακα temp αλλά των επιμέρους(A,B,C)

οι τιμές είναι 7 άρα και το /7 σωστό

οι παράμετροι που δίνει για το loop είναι απλά η αρχή και το τέλος των πινάκων Α,Β,C

μέσα στον temp

Δημοσ.

Παιδιά η κοπέλα το δήλωσε πως έχει πλήρη άγνοια από προγραμματισμό, οπότε δεν νομίζω πως ωφελεί σε κάτι να δακτυλοδείχνουμε λάθη στον κώδικα που έχει παραθέσει. Και πάλι πολύ καλά τα κατάφερε για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με το αντικείμενο.

Το θέμα είναι πως είναι απίθανο να μπορέσει να επωφεληθεί από οποιαδήποτε δική μας επισήμανση, μιας και δεν έχει το σχετικό υπόβαθρο. Από ότι έχω καταλάβει, η μόνη "βιώσιμη" και φυσικά πρόσκαιρη & ανούσια λύση στο πρόβλημά της είναι να της λύσει κάποιος ολόκληρη την άσκηση. Κάτι που είμαι απόλυτα πεπεισμένος μόνο κακό θα της κάνει τελικά.

Ακόμα κι αν ο προγραμματισμός είναι τελείως άσχετος με το αντικείμενό της, και μόνο ως νοοτροπία "θα βρεθεί κάποιος να μου τη λύσει" αντί π.χ. να αντικαταστήσει το μάθημα με κάποιο που της αρέσει ή ακόμα-ακόμα να ασχοληθεί να κουτσομάθει έστω κι αν δεν της αρέσει, είναι εσφαλμένη προσέγγιση (πάντα κατά την άποψή μου).

Αν πάντως ο κώδικας που έχει γράψει είναι καθαρά δικός της, εγώ της αναγνωρίζω πως έχει καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Απλά θεωρώ πως δεν είναι λύση (για κανέναν) να της γράψει κάποιος τον κώδικα απλά για να πάρει βαθμό.

Εξίσου άσχημο είναι θεωρώ να τυχαίνει "λοιδορίας" (το έβαλα εντός εισαγωγικών όπως βλέπετε) για λάθη σε αντικείμενο που δεν γνωρίζει. Οφείλουμε πιστεύω να την επιβραβεύσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλλε για αυτόν τον κώδικα!

Δημοσ.

Παιδιά η κοπέλα το δήλωσε πως έχει πλήρη άγνοια από προγραμματισμό, οπότε δεν νομίζω πως ωφελεί σε κάτι να δακτυλοδείχνουμε λάθη στον κώδικα που έχει παραθέσει. Και πάλι πολύ καλά τα κατάφερε για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με το αντικείμενο.

Συμφωνώ, και φυσικά το σχόλιό μου δεν απευθυνόταν στην κοπέλα. Επειδή πιστεύω ότι δεν θα κατάφερνε να γράψει κάτι τέτοιο μόνη της δεδομένης της ελάχιστης επαφής με το αντικείμενο (κι αν έχω λάθος τότε μπράβο της), αφορούσε πιο πολύ σ' αυτόν που έγραψε actually τον κώδικα ή το σχετικό σημείο του.

@virxen:

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε νομίζω την κουβέντα πάνω σ' αυτό. Σαν τελευταίο σχόλιο θα πω ότι το αντιλαμβάνομαι σα να μου λες ότι η

>int daysInMonth(int year, int month) {
   return 31;
}

είναι σωστός κώδικας επειδή το πρόγραμμα το τρέχεις Ιανουάριο.

Δημοσ.

@virxen:

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε νομίζω την κουβέντα πάνω σ' αυτό. Σαν τελευταίο σχόλιο θα πω ότι το αντιλαμβάνομαι σα να μου λες ότι η

>int daysInMonth(int year, int month) {
   return 31;
}

είναι σωστός κώδικας επειδή το πρόγραμμα το τρέχεις Ιανουάριο.

δεν έχει καμία σχέση το παράδειγμα σου με αυτό που συζητάμε.

στο συγκεκριμένο ορίζει μία συνάρτηση MeshTimh με απώτερο σκοπό να βρει τον μέσο όρο θερμοκρασιών

μιας εβδομάδας άρα και το /7

το ότι δεν είναι γραμμενος ο κώδικας προγραμματιστικά ορθά δεν το κάνει αυτομάτως και λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...