JiMlondos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας και Καλή Χρονιά! Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ενότητα, παρακαλώ μετακινήστε το αν δεν είναι. Ξαφνικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο υπολογιστής μου κάνει επανεκκίνηση 1 φορά την ημέρα ή στις δύο ημέρες. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται. Ευχαριστώ πολύ
Giannoukoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τσεκαρε αμα ο υπολογιστης σου εχει προγραματα που το προκαλουν η κανε μια σαρωση στο υπλογιστη σου με τα παρελκομενα ESET SMART SECURITY 5 MALWAREBYTES ANTI-MALWAREBYTEZ SPYBOT SEARCH AND DESTROY HITMAN PRO 3 SUPER ANTSPYWARE αμα δεν βρις ιο τοτε προσπαθισε να βγαλης τα προγραματα που δεν χριαζεσε στο υπολο... σου χρονια πολλα και καλη χροννια
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα JiMlondos και καλορίζικο το πρώτο ποστ Πες μας το σύστημά σου και το λειτουργικό σου Επίσης έχεις ελέγξει ποτέ θερμοκρασίες στο Pc; Το πρόβλημα άρχισε μετά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος; Το Pc κάνει απλά restart ή κλείνει;
JiMlondos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας και καλώς σας βρήκα (αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα σαν επισκέπτης) @Giannoukoukos Σάρωση με Eser έχω κάνει και όλα είναι μια χαρά. Τα υπόλοιπα θα τα κατεβάσω για να τα δοκιμάσω. @karmen1983 Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Έχω: Processor Intel® Core i7 CPU 930 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model X58A-UD3R System Type x64-based PC ATI Radeon HD 5700 Series Installed Physical Memory (RAM) 12,0 GB Total Physical Memory 12,0 GB Available Physical Memory 8,21 GB Total Virtual Memory 24,0 GB Available Virtual Memory 19,6 GB Ελπίζω να είναι αυτά που ζητάτε! Δεν θυμάμαι να έχω κάνει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες. Η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι από 50-57 οC To Pc κάνει απλά restart και τίποτα άλλο.Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να μου βγάζει κάποιο error.Αλλά κάνει scan disc πριν ξεκινήσει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 επειδή βλέπω τουμπανάκι Pc Πες μου σε παρακαλώ ποια κάρτα γραφικών απο την σειρά 5 έχεις και ποιο τροφοδοτικό. Αν δεν ξέρεις για το τροφοδοτικό άνοιξε το πλαινό και δώσε μια φώτο το ταμπελακι που έχει πάνω του Οι θερμοκρασίες σου είναι σε idle? Το κλείσιμο γίενται σε άκυρες στιγμές ή αμα το ζορίσεις; Τρέξε μου ένα intel burn test και ταυτόχρονα παρακολούθα θερμοκρασίες Πες μου αν έκλεισε
Giannoukoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ετσι ποος τα λες φυλε μου πιστεβω μιπως εχεις φουλλ το υπολογιστης απο προγραματα και αμα οχι τραβα σε καπιον τεχνικο η εσει αμα ξερης αγορασε μια παστα για το υπολο... και ενα γριγορο ανεμιστερακι για την καρτα γραφικων η παστα κανη 5 ευρο τωρα για το ανεμιστιρακη δεν κανη παρα πολυ αιντε να κανη 10-20ευρο πριν τα κανης αυτα πες μας πρωτα αμα εκανες σαρωση τον υπο.... με τα παρελκομενα
vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας και καλώς σας βρήκα (αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα σαν επισκέπτης) @Giannoukoukos Σάρωση με Eser έχω κάνει και όλα είναι μια χαρά. Τα υπόλοιπα θα τα κατεβάσω για να τα δοκιμάσω. @karmen1983 Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Έχω: Processor Intel® Core i7 CPU 930 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model X58A-UD3R System Type x64-based PC ATI Radeon HD 5700 Series Installed Physical Memory (RAM) 12,0 GB Total Physical Memory 12,0 GB Available Physical Memory 8,21 GB Total Virtual Memory 24,0 GB Available Virtual Memory 19,6 GB Ελπίζω να είναι αυτά που ζητάτε! Δεν θυμάμαι να έχω κάνει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες. Η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι από 50-57 οC To Pc κάνει απλά restart και τίποτα άλλο.Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να μου βγάζει κάποιο error.Αλλά κάνει scan disc πριν ξεκινήσει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. στο scan disc βρισκει σφαλματα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ετσι ποος τα λες φυλε μου πιστεβω μιπως εχεις φουλλ το υπολογιστης απο προγραματα και αμα οχι τραβα σε καπιον τεχνικο η εσει αμα ξερης αγορασε μια παστα για το υπολο... και ενα γριγορο ανεμιστερακι για την καρτα γραφικων η παστα κανη 5 ευρο τωρα για το ανεμιστιρακη δεν κανη παρα πολυ αιντε να κανη 10-20ευρο πριν τα κανης αυτα πες μας πρωτα αμα εκανες σαρωση τον υπο.... με τα παρελκομενα Yikes
JiMlondos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 επειδή βλέπω τουμπανάκι PcΠες μου σε παρακαλώ ποια κάρτα γραφικών απο την σειρά 5 έχεις και ποιο τροφοδοτικό. Αν δεν ξέρεις για το τροφοδοτικό άνοιξε το πλαινό και δώσε μια φώτο το ταμπελακι που έχει πάνω τουΟι θερμοκρασίες σου είναι σε idle?Το κλείσιμο γίενται σε άκυρες στιγμές ή αμα το ζορίσεις;Τρέξε μου ένα intel burn test και ταυτόχρονα παρακολούθα θερμοκρασίεςΠες μου αν έκλεισε Η κάρτα γραφικών:Sapphire HD 5770 Vapor-X Τροφοδοτικό:CoolerMaster Silent Pro PSU (700W) Το κλείσιμο γίνεται σε εντελώς άκυρες στιγμές Η θερμοκρασία δεν άλλαξε καθόλου.Έμεινε στους 49C Ετσι ποος τα λες φυλε μου πιστεβω μιπως εχεις φουλλ το υπολογιστης απο προγραματα και αμα οχι τραβα σε καπιον τεχνικο η εσει αμα ξερης αγορασε μια παστα για το υπολο...και ενα γριγορο ανεμιστερακι για την καρτα γραφικων η παστα κανη 5 ευρο τωρα για το ανεμιστιρακη δεν κανη παρα πολυ αιντε να κανη 10-20ευρο πριν τα κανης αυτα πες μας πρωτα αμα εκανες σαρωση τον υπο.... με τα παρελκομενα Έχω γεμάτο από προγράμματα αλλά όχι άχρηστα για μένα. Πάστα έχω βάλει.Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπει σωστά; Από τα προγράμματα που αναφέρεις είναι free όλα για να τα κατεβάσω; στο scan disc βρισκει σφαλματα; Όχι δεν βρίσκει λάθη
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πάστα έχω βάλει.Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπει σωστά; Οχι δεν παίζει θα είχες θέμα, στα 10pass του burn test θα φαινόταν. Παρόλα αυτά 49 βαθμούς για πλατφόρμα 1366 είναι εξωγήινο για μένα. Είναι θερμοί σαν την κόλαση αυτοί οι επεξεργαστές. Τεσπα Το scan disk πως το έκανες; Αν και νομίζω το κάνει λόγω άσχημου τερματισμού αλλά καλό είναι να φύγει από την μέση η υποψία Βρες την μάρκα του σκληρού πετάξου στο site κατέβασε το διαγνωστικό και τρέξε το. Μπορείς να βάλεις και το Hard disk sentinel να δεις τι παίζει. O/c έχεις κάνει;
JiMlondos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν παίζει θα είχες θέμα, στα 10pass του burn test θα φαινόταν. Παρόλα αυτά 49 βαθμούς για πλατφόρμα 1366 είναι εξωγήινο για μένα. Είναι θερμοί σαν την κόλαση αυτοί οι επεξεργαστές. Τεσπα Το scan disk πως το έκανες; Αν και νομίζω το κάνει λόγω άσχημου τερματισμού αλλά καλό είναι να φύγει από την μέση η υποψία Βρες την μάρκα του σκληρού πετάξου στο site κατέβασε το διαγνωστικό και τρέξε το. Μπορείς να βάλεις και το Hard disk sentinel να δεις τι παίζει. O/c έχεις κάνει; To scan disk το κάνει λόγω του restart. o/c δεν έχω κάνει
idomeneas26 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να σου την κανει το τροφοδοτικο. Καλυτερα να βρεις καποιο αλλο , και να τον δοκιμασεις 2-3 μερες . UPS εχεις;
JiMlondos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να σου την κανει το τροφοδοτικο. Καλυτερα να βρεις καποιο αλλο , και να τον δοκιμασεις 2-3 μερες . UPS εχεις; Όχι δεν έχω ups, αλλά δεν είμαι καλυμένος με το τροφοδοτικό;
idomeneas26 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Οσον αφορα την ισχυ του τροφοδοτικου σου είσαι καλυμμένος, απλα υποψιάζομαι οτι έχει βλάβη το τροφοδοτικο, γιαυτο σου λέω να βρεις απο γνωστο σου καποιο αλλο για να το δοκιμάσεις .
JiMlondos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έτρεξα το Sentinel και έχω το εξής αποτέλεσμα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα