Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια Παιδια

θα ηθελα να με βοηθισετε σε κατι ουπολογιστις μου κολαη παρα πολη τελευτεα και εμαθα και τον λογο

να σας το εξιγισω καλιτερα ο υπολο.... εχει 2 λαμπακια led το ενα πρασινο και το αλο πορτοκαλι

καποτε το πορτοκαλι αναβοσβινε και τορα ειναι σινεχια αναμενω δηλαδη και τα διο ειναι σινεχια αναμενα

ενας φιλος μου με ειπαι πος αμα και τα διο αναβουνε σημενη οτι ο υπολογιστης διαβαζη συνεχεια το δισκο

οντος ΜΑΛΟΝ αυτο κανη γιατη οταν κατεβασα το προγραμα Hard Disk Sentinel με εδιξε οτι υπολο...

μου εχει 8 bad sectors(8 κατεστραμμένους τομείς) ξερη κανης πος το διορθωνουμε αυτο το πραγμα

μποριτε να δειτε κιολας και το βιντεο για το πος ακριβως ειναι το pc μου και πος λιτουργουν τα λαμπακια ....

Link

http://www.youtube.com/watch?v=TqUFYuwbrXs

Δημοσ.

Έχεις ψηθεί το ξέρω.

Όσον αφορα το "προβλημα" σου τωρα, το βιντεο ειναι ακυρο μιας και δε διχνεις κατι ουσιωδες παρα μονο 2 λαμπακια που δε λενε τπτ και το τασκ μανατζερ.Με μια γρηγορη ματια ειδα πως χρησιμοποιεις το bittorrent.Προφανως κατεβάζεις μεγαλα αρχεια, ναι;Το προγραμμα αυτο οταν του φορτωσεις ενα torrent 5Gb ας πουμε ξεκιναει την δεσμευση αυτων των 5gb, εξου και το λαμπακι διχνει μονιμως busy.Οποτε, 2-3 μεγαλα αρχεια torrent να φορτωσεις θα χρειαστει να περιμενεις ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι να τελειωσει αυτη η διαδικασια.Εγω αυτο ψιλιαστηκα.

Δημοσ.

Έχεις ψηθεί το ξέρω.

Όσον αφορα το "προβλημα" σου τωρα, το βιντεο ειναι ακυρο μιας και δε διχνεις κατι ουσιωδες παρα μονο 2 λαμπακια που δε λενε τπτ και το τασκ μανατζερ.Με μια γρηγορη ματια ειδα πως χρησιμοποιεις το bittorrent.Προφανως κατεβάζεις μεγαλα αρχεια, ναι;Το προγραμμα αυτο οταν του φορτωσεις ενα torrent 5Gb ας πουμε ξεκιναει την δεσμευση αυτων των 5gb, εξου και το λαμπακι διχνει μονιμως busy.Οποτε, 2-3 μεγαλα αρχεια torrent να φορτωσεις θα χρειαστει να περιμενεις ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι να τελειωσει αυτη η διαδικασια.Εγω αυτο ψιλιαστηκα.

Λαθος φυλος γιατη στο netbook μου ειχα κατεβαση και 30gb αρχειο και δεν με εβγαζε τιποτα αυτο το προβλιμα εγινε απο το

Light Disk Activity και ο υπολογιστης μου κολαη επιδη αυτο το activity ειναι συνεχια αναμενο

Δημοσ.

βραις σαι καπυω τωραινταδεικω κε τραιξαι τω πρωγραμα HDD Regenerator γεια να δοιωρθοσις toos bad sectors κε αν δυωρθοθυ τω πρωβλειμα, χαροικαμαι που σαι βωοιθυσαμαι, αλα δε χρυαζαιτε να μας τω γραπσυς  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς το HDD Regenerator, ασ' το να τρέχει όσο χρειαστεί. Το να μην "διορθώσει" τους bad sectors, είναι ένα ενδεχόμενο - αλλά δε σε νοιάζει και τόσο (καθώς η "διόρθωση" είναι κάτι σχετικό - συν το ότι το να υπάρχουν bad sectors στην επιφάνεια του δίσκου, δε σημαίνει κι απαραίτητα ότι δημιουργείται πρόβλημα με το λειτουργικό), μιας και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η πορεία της υγείας του σκληρού. Το ιδανικό θα ήταν, αν δε σε χαλάει να ξανα-εγκαταστήσεις τα Windows, να το κάνεις, και ίσως έτσι εξαλειφθεί και το πρόβλημα της "συνεχούς ανάγνωσης του σκληρού".

Να παρακολουθείς καθημερινά το Hard Disk Sentinel, και αν βγουν κι άλλοι bad sectors, σημαίνει ότι ο σκληρός ούτως ή άλλως πάει για φούντο, κι όταν η υγεία του πέσει στο 0, θα έχεις δικαίωμα αντικατάστασης.

Κράτα από τώρα αντίγραφα των πιο σημαντικών σου αρχείων, σε άλλο δίσκο ή έστω δισκάκια DVD αν έχεις αντιγραφικό DVD drive στο PC.

Επεξ/σία από washcloud

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...