Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου εχει ενα PDF και θελει να παρει καποια κειμενα απο αυτο για μια εργασια,το θεμα ειναι οτι δοκιμασα καπου στα 8 προγραμματα αλλα δεν μπορεσα με κανενα.κατεβασα και την pro εκδοση του Abobe αλλα τιποτα,δεν με αφηνει να κανω convert σε .txt .εχετε να προτεινετε τιποτα?

Δημοσ.

'Ενα pdf μπορεί να περιέχει κείμενο (ως txt) ή κείμενο σε εικόνα (όπως μια φωτογραφία εφημερίδας). Επίσης ένα pdf μπορεί να απαγορεύει την αντιγραφή/εκτύπωση/κλπ. Αν είναι το πρώτο (κείμενο txt), τότε μπορείς να κάνεις copy-paste το κείμενο (χωρίς τη μορφοποίηση). Αν είναι το δεύτερο ή και το τρίτο (κλειδωμένο) πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα OCR (όπως π.χ. το FineReader) και επειδή με αυτο τον τρόπο μπορείς να πάρεις ΚΑΙ τη μορφοποίηση (ως ενα βαθμό βέβαια), η μέθοδος αυτή ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις.

Τέλος, αν το κείμενο ειναι στα αγγλικά και σχετικά απλό μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιους δωρεάν online μετατροπείς όπως

http://www.freefileconvert.com

http://www.pdftoword.com/

Δημοσ.

σευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις.το pdf ειναι κειμενο και μαλλον κλειδωμενο,με το abobe reader δεν μπορω να το επεξεργαστω ενω με το pro(το φουλ)μπορω να σβησω και να προσθεσω αλλα δεν μπορω να αντιγραψω.θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες και θα ενημερωσω

Δημοσ.

Αν είναι κλειδωμένο για αντιγραφή και επεξεργασία (αναγράφεται στις ιδιότητες του εγγράφου ΜΕΣΑ απο τον viewer), μπορείς να κάνεις δυο πράγματα

Για αντιγραφή : OCR πρόγραμμα ή online converter

Για κλείδωμα : Να χρησιμοποιήσεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα ξεκλειδώματος και να εύχεσαι να εχει παλαιου τύπου κλειδώματος ή πολύ εύκολο κωδικό.

Απορία: Πριν είπες 8 προγράμματα. Ποια προγράμματα χρησιμοποιήσες;

Δημοσ.

τα προγραμματα ειναι αυτα:Free PDF to Word Doc Converter,Able2Doc,Solid Converter PDF,ABBYY PDF Transformer Wizard και κανα 2-3 ονλινε που μου εστειλαν τα αποτελεσματα με email.

Αυτα μου βγαζει μετα απο convert με το προγραμμα που μου εδωσες

{\*\cs10\additive Default Paragraph Font;}

{\*\cs15\additive\ul\cf17\sbasedon10 Hyperlink;}

{\*\cs16\additive\f0\b0\i0\ul0\strike0\scaps0\fs52\afs52\expndtw-20\sbasedon10\slink252 Body text (16)_;}

{\*\cs17\additive\f0\b0\i0\ul0\strike0\scaps0\fs52\afs52\expndtw-25\sbasedon16 Body text (16) + Spacing -1 pt;}

{\*\cs18\additive\f2\b\i0\ul0\strike0\scaps0\fs21\afs21\expndtw5\sbasedon10\slink253 Table of contents (4)_;}

---------------------------------------------------

φιλε χιλια ευχαριστω να σαι καλα μας εσωσες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...