Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω λιγότερο από χρονο το iphone 4, αγορασμένο από Cosmote...

Μου έπεσε όπως φόρτιζε και θρυμματίστηκε το κρύσταλλο μπροστά...

Η Cosmote καλύπτει τίποτα ή να κλάψω από τώρα;

Δημοσ.

Κλάψε. Η πτώση δεν είναι ευθύνη ούτε της Apple, ούτε και της COSMOTE.

Εάν βέβαια είσαι άνθρωπος του ρίσκου, μπορείς να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις μόνος σου το γυαλί και το digitizer. Ανταλλακτικά μαζί με εργαλεία βρίσκεις πολύ εύκολα στο eBay, σε προσιτές τιμές.

Πως σου έσπασε ρε αθεόφοβε; Το iPhone 4 μου έχει βγει το πιο ανθεκτικό κινητό μου ως τώρα. Δεν είχα Nokia 3310 ποτέ μου βλέπεις. Ενώ η οθόνη στο παλιό μου iPhone 3GS είχε θρυμματιστεί από πτώση πάνω σε μυτερή πέτρα (ήταν καλό χτύπημα :mrgreen:) ετούτο έχει υποστεί τα πάνδεινα — χειρότερα από το άλλο — χωρίς να υποκύψει.

Δημοσ.

το φόρτιζα... μπλέχτηκα στο καλώδιο... ελάχιστη δύναμη, ελάχιστο ύψος, απλά με το καλώδιο λογικά του έδωσε καλή γωνία πτώσης... Έχει επιζήσει από πολύ χειρότερες πτώσεις η αλήθεια είναι...

• Moderators
Δημοσ.

Την εχω και γω αυτη την απορια, πως διαολο ειναι κυριολεκτικα τοσο ανθεκτικο σε φονικες πτωσεις και η στραβη γινεται σε ακυρες στιγμες απο υψος μισου μετρου, πανω σε μοκετα. Παθων με το 2G και πριν λιγες μερες και ενας φιλος μια απτα ιδια.

Δημοσ.

Την εχω και γω αυτη την απορια, πως διαολο ειναι κυριολεκτικα τοσο ανθεκτικο σε φονικες πτωσεις και η στραβη γινεται σε ακυρες στιγμες απο υψος μισου μετρου, πανω σε μοκετα. Παθων με το 2G και πριν λιγες μερες και ενας φιλος μια απτα ιδια.

Άστα να πάνε. Το δικό μου έχει σκάσει πάνω σε τσιμέντο με εξογκώματα από ύψος 2+ μέτρων, χωρίς να πάθει ούτε γρατσουνιά. Και με την οθόνη προς τα κάτω, ε, όχι με καμιά περίεργη γωνία ή οτιδήποτε που θα το έσωζε.

Γνωστού του έπεσε πάνω σε... φλωκάτη, από την τσέπη του, ενώ καθόταν σε καρέκλα. Ακούστηκε ένα «κροφ» και η οθόνη έγινε λαμπόγυαλο.

:fear:

Δημοσ.

Παρκαρω σε κατηφορικο δρόμο, βάζω το 3G στην τσέπη του μπουφάν, βγαίνω απ´το αμάξι, ψαχουλευω στη τσέπη τα κλειδιά, πέφτει το κινητό και στην προσπάθεια μου να το σωσω φέρνει δυο τρεις σβουρες στον αέρα και πέφτει με την οθόνη στην άσφαλτο και επειδή ήταν και κατηφόρα τσουλαει τρία μέτρα. Απολογισμος ούτε γρατζουνια!

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω λιγότερο από χρονο το iphone 4, αγορασμένο από Cosmote...

Μου έπεσε όπως φόρτιζε και θρυμματίστηκε το κρύσταλλο μπροστά...

Η Cosmote καλύπτει τίποτα ή να κλάψω από τώρα;

Καλησπέρα φίλε. Είμαι τεχνικός αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε την επισκευή. Στείλε μου με πμ το τηλ σου να επικοινωνίσουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...