pgmank Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, πρόσφατα γράφτηκα στο ebay και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις, αν και μερικές από αυτές απαντήθηκαν από μερικά topic εδώ, πιστέυω πως θα ήταν καλύτερα να τις βάλω και αυτές που απαντήθηκαν αλλά και αυτές που δεν σε αυτό το topic έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνει κανείς από εδώ και από εκεί. 1)Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστες οι αγορές εκτός ΕΕ και πώς μπορεί να μάθει κανείς αν θα πρέπει να πληρώσει δασμούς και τελωνεία.(*Για παραδειγμα εγώ έχω αγοράσει μερικές βίδες από έναν πωλητή από το Χονγκ Κονγκ. Συνολικά κάνουν 5.50 δολλάρια με δωρεάν μεταφορικά. Θα περάσουν από τελωνείο; Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον πωλητή και τι να του πω? ) 2)Ποιό είναι πιο αξιόπιστο το ebay.gr ή το ebay.com. 2α) Γιατί μερικά πράγματα ενώ κάνω την ίδια αναζήτηση στο ebay.com δεν βρίσκονται στο ebay.gr. 3)Ακόμη εγώ δεν έχω δόσει τα λεφτά (για την προαναφερθέντα παραγγελία από το Χονγκ Κονγκ), μέσα σε πόσες μέρες πρέπει να τα δώσω (Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι Buy it now) ; 4)Ο πωλητής γενικώς περιμένει τα λεφτά και μετά στέλνει το προϊόν; 5)Όταν σταλθούν τα λεφτά μέσω του paypal του έρχεται ειδοποίηση του πωλητή ότι ο τάδε χρήστης που παρήγειλε τα τάδε προϊόντα έδωσε τα λεφτά ή πρέπει να τον ειδοποιήσω εγώ. 6)Πώς μαθαίνω σε πόσες μέρες θα έρθει το προϊόν μου ; 7)Γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία μου όταν έχω πληρώσει αλλά και όταν δεν; 8)Το προϊόν θα έρθει σπίτι μου; (εφόσον έχω δώσει την σωστή διεύθυνση μου στα ελληνικά.) 9) Πρέπει να την βάλω στα αγγλικά την διεύθυνση ; 10)Ο συγκεκριμένος πωλητής που αγόρασα έχει 1900+ θετικές και 2 αρνητικές, είναι άξιος εμπιστοσύνης ; 11)Εσείς τι εμπειρίες έχετε από τις αγορές στο ebay ; Edit 1:23πμ. 12)Πριν από λίγο έστειλα μήνυμα στον πωλητή για τον τρόπο αποστολής και αν θα χρεωθώ με παραπάνω φόρους, αλλά δεν εμφανίζεται στα sent μηνύματά μου στο ebay.com. Μήπως δεν στάλθηκε; (έχω κάνει επιβεβαίωση τηλεφώνου). Αυτά προς το παρόν και μπορεί να προστεθούν και άλλα. Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας !
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1.δεν μπορεις να το ξερεις.αν το ποσο ειναι 5-10 ευρω δεν πληρωνεις αν ειναι ομως μεγαλυτερο πχ 60,100 κτλ μπορει να πληρωσεις. εχει να κανει τα κεφια του τελωνειου οπως και πως το στελνει ο αλλος.πχ με ποια εταιρεια.μερικοι δεχονται να γραψουν πανω στο φακελο οτι δεν κανει 100 ευρω και οτι κανει 10 ευρω η οτι ειναι δωρο για να μην περασει τελωνειο. 2.μπορεις να βρεις την ιδια αγγελια σε ebay.gr ebay.co.uk ebay.com .δεν αλλαζει κατι.απλα σε τι νομισμα χρεωνουν.εγω μπαινω ψο.θκ 3.νομιζω ειναι μια εβδομαδα αλλιως ο αλλος εχει δικαιωμα να σου βαλει αρνητικη.αν δεν την θες πεστου το. 4.ναι. 5.παει αυτοματα. 6.σου γραφει ο πωλητης στο περιπου.εχει να κανει απο που στελνει αν ειναι priority η απλο κτλ.βεβαια εχει να κανει και με αλλους αγνωστους παραγοντες.απεργιες.ασχημο καιρο,τελωνεια κτλ.οποτε οπως και στην ελλαδα οταν στελνεις κατι δεν μπορεις να ξερεις ακριβως ποτε θα παει εκτος αν ειναι courrier 7.ναι μιλας με αυτον.αν εχεις πληρωσει συνηθως γινεται refund. 8.ναι.εγω την εχω βαλει αγγλικα.καλο θα ειναι αν ειναι ελληνικα το ελλαδα να ειναι αγγλικα τουλαχιστον greece δηλαδη για να μπορεσεει να το διαβασει πχ ο κορεατης ταχυδρομος και οχι να ψαχνει τι ειναι το ελλαδα.τα αλλα εγω τα εβαλα greeklish για να ειναι πιο ευκολο να τα γραψει ο ξενος(μην τον παιδευω να γραφει γ,ψ,ω κτλ) 9.δες το 8. 10 ναι 11.κανενα προβλημα με καμια 20-30 αγορες. 12.ισως εχει επιλογη για να κραταει τα send messages. αυτα και απο μενα.εφοσον το greece ειναι στα αγγλικα οταν ερθει ελλαδα ο ταχυδρομος εδω ξερει να διαβαζει και ελληνικα και greeklish.εγω παντως προτιμω greeklish την διευθυνση εκτος απο το athens,greece.
imitheos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1)Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστες οι αγορές εκτός ΕΕ και πώς μπορεί να μάθει κανείς αν θα πρέπει να πληρώσει δασμούς και τελωνεία.(*Για παραδειγμα εγώ έχω αγοράσει μερικές βίδες από έναν πωλητή από το Χονγκ Κονγκ. Συνολικά κάνουν 5.50 δολλάρια με δωρεάν μεταφορικά. Θα περάσουν από τελωνείο; Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον πωλητή και τι να του πω? ) Ανάλογα με το μέγεθος και την αξία του αντικειμένου θα πληρώσεις ή όχι. Πριν χρόνια νομίζω είχε μειωθεί σε 40$ (μαζί με τα ταχυδρομικά) το ποσό που δεν πληρώνεις τελωνείο ώστε να ενισχυθούν οι αγορές μέσα από ΕΕ αλλά δεν έχω ιδέα τι ισχύει τώρα. Επίσης, αν αυτό που θα πάρεις είναι προϊόν επισκευής (το έστειλες για εγγύηση, στο επισκεύασαν και στο ξαναστέλνουν) ή είναι δώρο τότε δεν πληρώνεις τελωνείο. Οι περισσότεροι πωλητές από Κίνα βάζουν ετικέτα "δώρο" και χαμηλή τιμή ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο. Αν δεν το αναφέρει ο πωλητής στη σελίδα του, μπορείς να του στείλεις μήνυμα και να ρωτήσεις αν στέλνει ως δώρο. Αν το προϊόν δεν στέλνεται με ταχυδρομείο αλλά με κάποια courier, έχω την εντύπωση το ποσό ανεβαίνει πολύ γιατί πληρώνεις και την αμοιβή του courier που αναλαμβάνει να το εκτελωνίσει εκτός αν πεις ότι θα το εκτελωνίσεις εσύ. Όσα έχω πάρει έχουν έλθει με ταχυδρομείο οπότε δεν το ξέρω σίγουρα αυτό. Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι υπάρχει το taric στο οποίο μπορείς να δεις τι δασμό θα πληρώσεις αλλά συνήθως θέλει να φας ώρα για να βρεις από την περιγραφή τι κωδικό έχει αυτό που θες. πχ ως γνωστόν τα βιβλία δεν έχουν δασμό. Αν βάλεις λοιπόν κωδικό 490110 και χώρα ΗΠΑ, βλέπεις δασμό 0% 2)Ποιό είναι πιο αξιόπιστο το ebay.gr ή το ebay.com. 2α) Γιατί μερικά πράγματα ενώ κάνω την ίδια αναζήτηση στο ebay.com δεν βρίσκονται στο ebay.gr. Το αμερικάνικο έχει συνήθως τις πιο φθηνές τιμές λόγω της ισοτιμίας δολαρίου αλλά μπλέκεις με τελωνεία και θα αργήσει και πιο πολύ να έρθει. Εγώ ψωνίζω τα περισσότερα από το αγγλικό γιατί έχει καλές τιμές και έρχονται γρήγορα, εκτός από περιπτώσεις που χρειάζομαι βίδες, τρυπάνια, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, γενικά ότι έχει σχέση με εργαλεία, βιομηχανία και τέτοια. Αυτά τα βρίσκω πιο εύκολα και πιο φθηνά στο γερμανικό. 3)Ακόμη εγώ δεν έχω δόσει τα λεφτά (για την προαναφερθέντα παραγγελία από το Χονγκ Κονγκ), μέσα σε πόσες μέρες πρέπει να τα δώσω (Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι Buy it now) ; 4)Ο πωλητής γενικώς περιμένει τα λεφτά και μετά στέλνει το προϊόν; 3) Όπως είπε και ο poulinos, συνήθως έχεις καιρό 4-5 μέρες αλλά να κοιτάς την περιγραφή του προϊόντος. Μερικοί απαιτούν πληρωμή μέχρι την επόμενη μέρα και μερικοί ακόμη και άμεση πληρωμή. 4) Ναι. Όταν λάβει τα χρήματα θα το στείλει μέσα σε 2-3 μέρες. Μερικοί πωλητές διαφημίζουν "same-day shipping" δηλαδή το στέλνουν άμεσα μόλις λάβουν τα χρήματα. 5)Όταν σταλθούν τα λεφτά μέσω του paypal του έρχεται ειδοποίηση του πωλητή ότι ο τάδε χρήστης που παρήγειλε τα τάδε προϊόντα έδωσε τα λεφτά ή πρέπει να τον ειδοποιήσω εγώ. Σε εσένα θα έλθει mail "έγινε η συναλλαγή με τον τάδε" και σε εκείνον το ίδιο. Δεν χρειάζεται να τον ειδοποιήσεις. 6)Πώς μαθαίνω σε πόσες μέρες θα έρθει το προϊόν μου ; Αν επιλέξεις insured ή όπως αλλιώς αναφέρεται ο ακριβός τρόπος, τότε μπορείς να έχεις tracking number και να βλέπεις σε ποιο σημείο βρίσκεται το δέμα αλλά γενικά δεν μπορείς να ξέρεις. Οι πωλητές που πουλάνε πολλά πράγματα συνήθως έχουν στην περιγραφή ένα στατιστικό πινακάκι που αναφέρει σε κάθε χώρα πόσες μέρες έκανε να πάει πχ Ιταλία 80% των δεμάτων έφτασαν σε 7 μέρες, 7% των δεμάτων έφτασαν σε 12 μέρες, κτλ για να έχεις στο περίπου μια ιδέα. 7)Γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία μου όταν έχω πληρώσει αλλά και όταν δεν; Γίνεται σε συνεννόηση με τον πωλητή για να σου επιστρέψει τα χρήματα. Πριν αγοράσεις κάτι, το ebay βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι "επιλέγοντας την συναλλαγή δεσμεύεσαι να αγοράσεις το προϊόν" οπότε μπορεί να σου βάλει αρνητική αξιολόγηση ο πωλητής αν στο άσχετο πεις δεν το θέλω. 8)Το προϊόν θα έρθει σπίτι μου; (εφόσον έχω δώσει την σωστή διεύθυνση μου στα ελληνικά.) 9) Πρέπει να την βάλω στα αγγλικά την διεύθυνση ; Όταν είναι μικρόδεμα συνήθως έρχεται κατευθείαν σπίτι ενώ σε μεγαλύτερα δέματα έρχεται το κλασικό χαρτάκι ειδοποίησης να πας να το πάρεις εσύ από το ταχυδρομείο. Όσον αφορά την διεύθυνση, για ελληνικά δεν ξέρω γιατί όπως είπε και ο poulinos θα ψάχνει ο ξένος ταχυδρόμος. Εγώ έχω γράψει Greece και την διεύθυνση την έχω Αγγλικά αλλά με τον Ελληνικό τρόπο σύνταξης ώστε να είναι εύκολο να διαβαστεί και από τον ξένο και από τον έλληνα ταχυδρόμο (πχ την οδό Χαλκοκονδύλη 50 θα την γράψω "Xalkokondulh 50" και όχι "50 Xalkokondulh Street" όπως βλέπω να γράφουν πολλοί). 10)Ο συγκεκριμένος πωλητής που αγόρασα έχει 1900+ θετικές και 2 αρνητικές, είναι άξιος εμπιστοσύνης ; Μια χαρά είναι. Εγώ έχω ψωνίσει και από άτομα με 50-200 θετικές και ήταν μια χαρά. Από εκεί και πέρα θα κρίνεις και από το εκάστοτε προϊόν. Όταν πρωτοείχε βγει το playstation 3 και κόστιζε πχ 700 ευρώ, μερικοί το αγόρασαν από το ebay με 150 ευρώ και έβριζαν όταν ερχόταν ένα σκέτο άδειο κουτί. Με τέτοια διαφορά στη τιμή θα είσαι καχύπτοτος. 11)Εσείς τι εμπειρίες έχετε από τις αγορές στο ebay ; Δεν αγοράζω 10 πράγματα την ημέρα αλλά πρέπει να έχω κάνει καμμιά 90άρα αγορές (Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Βέλγοι, Κινέζοι πωλητές) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 2-3 φορές που δεν ήρθε το δέμα μου επιστράφηκαν τα χρήματα χωρίς καμμία μανούρα. 12)Πριν από λίγο έστειλα μήνυμα στον πωλητή για τον τρόπο αποστολής και αν θα χρεωθώ με παραπάνω φόρους, αλλά δεν εμφανίζεται στα sent μηνύματά μου στο ebay.com. Μήπως δεν στάλθηκε; (έχω κάνει επιβεβαίωση τηλεφώνου). Αν δεν κάνω λάθος, ο πωλητής δεν μπορεί να ξέρει τι φόρους θα πληρώσεις και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι το gift που περιέγραψα παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 επισης να προσθεσω οτι οταν ειχα παει τελωνει για να παρω κατι μου ειχε πει αυτος που ηταν εκει οτι στα περισσοτερα προιοντα ειναι απο 60 ευρω και πανω τελωνειο αλλα ειναι παντα λιγο σχετικο αυτο ενω μου λεει στα βιβλια ειναι απο 100 ευρω και πανω.δεν μου ειπε τιποτα για δωρεαν.
imitheos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 επισης να προσθεσω οτι οταν ειχα παει τελωνει για να παρω κατι μου ειχε πει αυτος που ηταν εκει οτι στα περισσοτερα προιοντα ειναι απο 60 ευρω και πανω τελωνειο αλλα ειναι παντα λιγο σχετικο αυτο ενω μου λεει στα βιβλια ειναι απο 100 ευρω και πανω.δεν μου ειπε τιποτα για δωρεαν. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Δεν το ήξερα αυτό. Μου φαίνεται παράξενο πάντως γιατί όσες φορές έχω πάρει βιβλία (από amazon.com όχι από ebay.com αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο) ποτέ δεν έχω πληρώσει τελωνείο και θυμάμαι να έχω πάρει και πάνω από 100 ευρώ. Ένα άλλο που μου φαινόταν πάντα παράξενο είναι ότι και dvd ταινίες που έχω πάρει από το amazon.com πάλι δεν έχω πληρώσει τελωνείο ενώ το taric λέει 3.5% δασμό.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ναι οπως εγραψα ειναι τι μου ειπαν.ο καθενας στο τελωνειο μπορει να λεει τα δικα του.ειναι λιγο χυμα δεν υπαρχει κατι standard.εχω δει να χρεωνουν παραγγελιες πχ 1000 ευρω καινα μην χρεωνουν 2000 ευρω.ειναι λιγο σχετικο.απλα εγω εγραψα τι μου ειπε αυτος εκει οταν τον ρωτησα τι ποσα χρεωνονται.τωρα κατα ποσο ισχυει και ποτε ισχυει κτλ δεν ξερω.
pgmank Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πριν από λίγο ,αφου είχα συνενοηθεί με τον πωλητή, πλήρωσα τα προϊόντα και τώρα περιμένω να μου έρθουν. Α και μία άλλη ερώτηση: 13)Αν πρέπει να πληρώσεις τελωνείο, ποιά είναι η διαδικασία ? Edit: 10:01 μμ + 14)Το feedback μπορώ να το κάνω όποτε θέλω ή πρέπει να το γράψω σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πριν από λίγο ,αφου είχα συνενοηθεί με τον πωλητή, πλήρωσα τα προϊόντα και τώρα περιμένω να μου έρθουν. Α και μία άλλη ερώτηση: 13)Αν πρέπει να πληρώσεις τελωνείο, ποιά είναι η διαδικασία ? α.αν ειναι με Tracking number θα δεις οτι θα κολησει η παραγγελια στο ελευθεριος βενιζελος οποτε α1.αν ειναι με courrier μπορεις να πληρωσεις το courrier να κανει ολη την διαδικασια.στεγνα ειναι κανα 50 ευρω. β1.αν δεν ειναι courrier η αν δεν θες να δωσεις το 50 ευρω πας και την κανεις εσυ.μια φορα που πηγα εκανα περιπου μιαμισι ωρα και ημουν και τυχερος μαλλον και περασα περιπου απο 8-9 ατομα για να τελειωσω την διαδικασια. πηγα courrier πηρα διατακτικη πηγα αποθηκη το βρηκαν,μου βγαλαν χαρτι πηγα στον τελωνειακο μου βγαλε χαρτι.πηγα απεναντι για να παρω το χαρτι τι θα πληρωσω.πηγα διπλα επικυρωσαν πηγα πιο διπλα πληρωσα πηγα στον τελωνειακο το σφραγισε πηγα στην αποθηκη να μου το δωσουν αφου πρωτα πληρωσα και την αποθηκη.πολυ γραφειοκρατεια.προσπαθησε να αποφυγεις τελωνειο και λογω βαβουρας και οτι θα πληρωσεις κερατιατικα.μπορει πχ απο αγγλια η γενικα ευρωπη να ειναι πιο ακριβα απο αμερικη αλλα αμα απο αμερικη περασει τελωνειο θα σου βγει η το ιδιο η πιο ακριβα και θα εχεις φαει ταλαιπωρια.οποτε προσπαθησε οσο γινεται να μπλεκει με ευρωπη για να κανεις την ζωη σου πιο ευκολα συν να σου ερχονται πιο γρηγορα γιατι απο αμερικη ειναι ταξιδι.συν οτι αμερικη κτλ πολλα ατομα δεν γραφουν ουτε δωρο ουτε απο service ουτε μικροτερη τιμη για να γλυτωσεις το τελωνειο.και μονο τα κερατιατικα που πληρωνεις διατακτικη,αποθηκη κτλ + φπα 23 τις εκατο αστα ναπανε.τα minimum εξοδα θα ειναι κανα 20 + πολλες φορες.
pgmank Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει η περίπτωση να μην πας ποτέ να το πάρεις από το τελωνείο και να το κρατήσουν εκεί χωρίς να έχεις μπεξίματα ; Από ότι κατάλαβα είναι στο Ελ. Βενιζέλος, έτσι δεν είναι (άμα είναι airmail)? + Για αποστολή με πλοίο το τελωνείο είναι Πειραιά ?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει η περίπτωση να μην πας ποτέ να το πάρεις από το τελωνείο και να το κρατήσουν εκεί χωρίς να έχεις μπεξίματα ; Από ότι κατάλαβα είναι στο Ελ. Βενιζέλος, έτσι δεν είναι (άμα είναι airmail)? + Για αποστολή με πλοίο το τελωνείο είναι Πειραιά ? α.το πολυ να σε ξαναειδοποιησουν απο τελωνειο και μετα ενα απο τα 2 λογικα θα γινεται.η θα το γυριζουν πισω απο εκει που ηρθε και ο αλλος θα πρεπει να πληρωσει για να το παρει η θα θεωρηθει αζητητο οποτε μετα απο καποιο καιρο η θα τα πηγαινουν για καταστροφη η πολυ απλα θα τα καβατζωνει κανεις. αποστολη με πλοιο δεν ξερω αν υφιστατε για μικρα πραγματα.εκτος αν παραγγειλεις κατι που δεν χωραει σε αεροπλανο.κανα πιανο κτλ κτλ.δεν ξερω τι γινεται με τα πλοια.για containers που ερχονται με πραγματα στην ελλαδα δεν ξεφορτωνονται πειραια αλλα προς περαμα στην ιχθυοσκαλα.εκει θα δεις απειρα containers(εμποροκιβωτια νομιζω στα ελληνικα) οπως και αμαξια που ερχονται απο εξωτερικο για τις ελληνικες αντιπροσωπειες κτλ.εκει θα δεις και γερανους και τετοια.ο πειραιας οσο ξερω ειναι για οχηματαγωγα πλοια που μεταφερουν κοσμο και αμαξια στα νησια οχι για containers και γενικα για ταχυδρομικα πραγματα.
pgmank Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ΟΚ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω κιόλας αυτο το θέμα να βοηθήσει και άλλα άτομα !
pgmank Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 + 14)Το feedback μπορώ να το κάνω όποτε θέλω ή πρέπει να το γράψω σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Α και κάτι άλλο. 15) Γιατί όταν μπαίνω στο ebay.com μετά από λίγα λεπτά δεν λειτουργεί το site, καθώς μπορώ να δώ μόνο τα άλλα: ebay.gr και ebay.co.uk. (Δεν φταίει η σύνδεσή μου καθώς αυτή την στιγμή το έχω αυτό το πρόβλημα και γράφω αυτό το μήνυμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα).
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εδω μπορει να ειναι πολλα.α.δοκιμη με αλλο browser. β.δοκιμη με proxy. γ.δοκιμη εκεινη την στιγμη απο αλλο Pc. δ.δοκιμη με αλλους dns. γενικως μπαινε www.ebay.co.uk για να βλεπεις σε λιρες και πρωτα τα ευρωπη.και εγω ebay.com σπανια μπαινω για να σου πω κατι παραπανω.ebay.co.uk μπαινω συνεχεια.
pgmank Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 + 14)Το feedback μπορώ να το κάνω όποτε θέλω ή πρέπει να το γράψω σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα