poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 το feedback καλο ειναι να το κανεις οταν παραλαβεις και δεις οτι ολα ειναι οκ. οσο ξερω δεν σε υποχρεωνει καποιος να κανεις αλλα ειναι βλακεια να μην κανεις.γιατι μετα μπορει να μην σου κανει και ο αλλος.δεν υπαρχει καποια ποινη αμα δεν κανεις οσο ξερω απλα καλο ειναι να γινονται για να φαινεται ποιοι ειναι οι εμπιστοι και επισης για να ανεβαζεις και το δικο σου Positive feedback γιατι πχ λενε οτι δεν στελνουμε αν ο αλλος δεν εχει 10 θετικες κριτικες.οποτε εγω αμα καποιος δεν μου κανει του στελνω και του λεω οτι εγω σου εκανα κανε και εσυ αμα μπορεις.
panosno1com Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θελω να αγορασω κατι απο amazon.com.uk . Πως μπορω να ξερω με τι θα ρθει; εννοω ελ.τα. ή κουριερ; επισης ποση προμηθεια κραταει το paypal στην ισοτιμια/μετατροπη νομισματος; thnx in advance κ απο μενα
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θελω να αγορασω κατι απο amazon.com.uk . Πως μπορω να ξερω με τι θα ρθει; εννοω ελ.τα. ή κουριερ; επισης ποση προμηθεια κραταει το paypal στην ισοτιμια/μετατροπη νομισματος; thnx in advance κ απο μενα α,στο amazon μεχρι την τελευταια φορα που εβαλα παραγγελια πληρωνες με καρτα οχι με Paypal.το Paypal κραταει οχι απο αυτον που στελνει αλλα απο αυτον που εισπραττει.β.οταν κατι ειναι sold by amazon ερχεται κανονικα με ελτα να το πω ετσι και οχι με courrier.αν ειναι sold απο αλλη εταιρεια διαμεσω του amazon μπορει να σου βγαλει επιλογη να διαλεξεις με τι θες.εχει τυχει 2 φορες ως τωρα να χασω κατι και μου το εχουν ξαναστειλει απο amazon αφου δεν μπορουν να ξερουν αν ηρθε.την μια φορα ενα flash εξωτερικο για φωτογραφικη και την δευτερη φορα ενα βιβλιο.τους το ανεφερα και μου τα ξαναστειλαν free of charge.την πρωτη φορα κιολας μου το εστειλαν με courrier μετα.τωρα για ισοτιμια νομιζω μπορεις να βαλεις η ισοτιμια να γινει εκεινη την στιγμη και να πληρωσεις με euro η να γινει απο την τραπεζα σου.οχι απο το Paypal αφου δνε εχουν Paypal και μαλλον λογικο αφου θα χρεωνοντουσαν για καθε πληρωμη
Xalkiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις..Αρχικά αγόρασα αυτό το προιόν στο λινκ, θα έχω κάποια επιπλέον επιβάρυνση σε μεταφορικά και τελωνεία; Γιατί λέει δωρεάν μεταφορικά..Λινκ: ( http://www.ebay.co.uk/itm/TPU-Rubber-Flip-Case-Battery-Cover-Case-Skin-for-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-i9300/310688345545?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D8510942468533424555%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D310688345545%26)Επίσης κατά λάθος πάτησα "Buy" δύο φορές και τώρα στο "Puschase History" μου το εμφανίσει δύο φορές και ότι είναι σε εκκρεμότητα η πληρωμή του.Έστειλα μήνυμα στον πωλητή το εξής μήνυμα (Dear luckyauction2011, Ι accidentally pressed twice to buy the same product. One of the two I bought it so it's all ok. The other one i don't want to buy it and i want to cancel the buy so not appears at my purchase history!), πρέπει να κάνω κάτι ακόμα ή είμαι εντάξει;
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.. Αρχικά αγόρασα αυτό το προιόν στο λινκ, θα έχω κάποια επιπλέον επιβάρυνση σε μεταφορικά και τελωνεία; Γιατί λέει δωρεάν μεταφορικά.. Λινκ: ( http://www.ebay.co.uk/itm/TPU-Rubber-Flip-Case-Battery-Cover-Case-Skin-for-Samsung-Galaxy-S-3-III-S3-i9300/310688345545?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D8510942468533424555%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D310688345545%26) Επίσης κατά λάθος πάτησα "Buy" δύο φορές και τώρα στο "Puschase History" μου το εμφανίσει δύο φορές και ότι είναι σε εκκρεμότητα η πληρωμή του. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή το εξής μήνυμα (Dear luckyauction2011, Ι accidentally pressed twice to buy the same product. One of the two I bought it so it's all ok. The other one i don't want to buy it and i want to cancel the buy so not appears at my purchase history!), πρέπει να κάνω κάτι ακόμα ή είμαι εντάξει; τι τελωνειο για 2 ευρω που κανει η θηκη??/οχ δεν εχεις.απλα δεν πληρωνεις την δευτερη αγορα και θα την ακυρωσει αυτος.εσυ πληρωνεις μονο το ενα Invoice.δεν θα φυγει απο το purchase history απλα δεν θα ισχυει
Xalkiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Απλά σκέφτηκα μήπως έπρεπε να κάνω κάτι για να μην μου βάλει negative feedback χωρίς λόγο. Anyway ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Απλά σκέφτηκα μήπως έπρεπε να κάνω κάτι για να μην μου βάλει negative feedback χωρίς λόγο. Anyway ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! οχι δεν θα σου βαλει.εφοσον του εξηγησες τι εγινε ολα ειναι οκ.λαθη γινονται.θεμα θα ειχες αμα σου ειχε στειλει και την δευτερη θηκη και του το λεγες μετα.
Stavkor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Είχα γράψει και σε ένα άλλο παρόμοιο topic. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για PSVita το οποίο δυστυχώς είναι μόνο στα Ιαπωνικά. Το βρήκα στο ebay από 2 ξεχωριστούς πωλητές από Hong Kong. Ο ένας το έχει 47€ με free shipping και το στέλνει με registered airmail και ο άλλος το έχει 37 + 10 για μεταφορικά(επειδή βάζει και μια μερική ασφάλιση) και το στέλνει με standard airmail. Και οι 2 βάζουν tracking/parcel number και μπορούν και οι 2 να γράψουν π.χ. 42€ στο πακέτο. Ποιόν λέτε να προτιμήσω; Με ποιόν είναι λιγότερο πιθανό να περάσει τελωνείο; Επίσης σκέφτομαι να τους πώ να ΜΗΝ το βάλουν σαν "δώρο" γιατί απ'ότι ακούω αυτό είναι παλιό κόλπο και θα κινήσει υποψίες
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 η πιο χαμηλη τιμη συνηθως χωρις τα ταχυδρομικα μπορει να μην περασει τελωνειο.β.το ποσο ειναι μικρο για να στο περασουν τελωνειο καιι θα μπορουσαν να γραψουν 20 ευρω πανω αντι για 40.αν ειναι με tracking number τοτε εισαι μια χαρα και απο τους 2.θα προτιμουσα τον δευτερο επειδη μαλλον εχει και την ασφαλιση κτλ.απλα δες για θετικες κριτικες ποιος εχει και β.προσπαθησε να στο βαλουν κανα20 + ταχυδρομικα αν γινεται.
Stavkor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ο 2ος έχει 99% positive feedback και απ'ότι είδα είναι ολόκληρη επιχείρηση από πίσω. Μάλλον θα τον προτιμήσω. Το 20€ μου φαίνεται αρκετά μικρό και φοβάμαι μήπως το τσιμπήσουν στο τελωνείο λόγω υποψίας. Αν και οι θήκες για τα παιχνίδια του Vita είναι σε μέγεθος τα 2/3 απο αυτές του PS3 και αυτός τα στέλνει μέσα σε φάκελο με bubble-wrap. Μαλλον θα του πω να βάλει μεσα και απόδειξη που θα αναγράφει 20€ για να είμαι καλυμμένος αν τυχών τους έρθει να το ανοίξουν για να δουν. Τι λες;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ο 2ος έχει 99% positive feedback και απ'ότι είδα είναι ολόκληρη επιχείρηση από πίσω. Μάλλον θα τον προτιμήσω. Το 20€ μου φαίνεται αρκετά μικρό και φοβάμαι μήπως το τσιμπήσουν στο τελωνείο λόγω υποψίας. Αν και οι θήκες για τα παιχνίδια του Vita είναι σε μέγεθος τα 2/3 απο αυτές του PS3 και αυτός τα στέλνει μέσα σε φάκελο με bubble-wrap. Μαλλον θα του πω να βάλει μεσα και απόδειξη που θα αναγράφει 20€ για να είμαι καλυμμένος αν τυχών τους έρθει να το ανοίξουν για να δουν. Τι λες; και 40 ευρω να εκανε παλι δεν θα περναγε τελωνειο.καλο ειναι βεβαια αν μπορει να βαλει λιγοτερα λεφτα να τα βαλει.μπορει και λογω μεγεθους οτι δεν ειναι κατι μεγαλο να μην περασει καν αλλα καλο ειναι να παρεις τα μετρα σου τυπικα.συνηθως απο 60 και πανω αρχιζει η χρεωση του τελωνειου και σπανια σε μικροτερο ποσο αλλο τοσο για 40 η 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα