Stavkor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εντάξει, το παρήγγειλα και τώρα περιμένω. Εγινε dispatch από τον πωλητή στις 26 Ιουνίου και μέσω του tracking number είδα ότι έφυγε από το Hong Kong στις 29. Καμιά ιδέα για το πόσες μέρες θα κάνει να έρθει; Το tracking number μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στη σελίδα του ΕΛΤΑ ή όχι; Προς το παρόν μου βγάζει ότι ο αριθμός δεν είναι έγκυρος. Πώς θα ξέρω πότε μπήκε Ελλάδα;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εντάξει, το παρήγγειλα και τώρα περιμένω. Εγινε dispatch από τον πωλητή στις 26 Ιουνίου και μέσω του tracking number είδα ότι έφυγε από το Hong Kong στις 29. Καμιά ιδέα για το πόσες μέρες θα κάνει να έρθει; Το tracking number μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στη σελίδα του ΕΛΤΑ ή όχι; Προς το παρόν μου βγάζει ότι ο αριθμός δεν είναι έγκυρος. Πώς θα ξέρω πότε μπήκε Ελλάδα; κανα μηνα το κοβω να περιμενεις σιγουρα.δεν θυμαμαι αν μπορεις να το δεις απο τα ελτα αλλα γενικοτερα θα δεις ποτε μπηκε ελλαδα απο το tracking εκει.εχεις ακομα μελλον παντως.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εντάξει, το παρήγγειλα και τώρα περιμένω. Εγινε dispatch από τον πωλητή στις 26 Ιουνίου και μέσω του tracking number είδα ότι έφυγε από το Hong Kong στις 29. Καμιά ιδέα για το πόσες μέρες θα κάνει να έρθει; Το tracking number μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και στη σελίδα του ΕΛΤΑ ή όχι; Προς το παρόν μου βγάζει ότι ο αριθμός δεν είναι έγκυρος. Πώς θα ξέρω πότε μπήκε Ελλάδα; Βάλε το tracking number εδω (http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp) , υπολόγιζε καμια 10αρια ημέρες απο τοτε που εγινε ship
Stavkor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 SPANK, αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ και το έβλεπα. Λέει: "The item (RB----------ΗΚ) left Hong Kong for its destination on 29-Jun-2013". Να υποθέσω ότι μάλλον εννοείς καμιά 10αριά εργάσιμες ημέρες; Το περίεργο είναι ότι είχα πάρει για έναν φίλο μου ένα κάλυμμα για το κινητό από HK και έκανε 13 μέρες(συνολικά, όχι εργάσιμες) να έρθει και δεν είχαμε και tracking number.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 SPANK, αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ και το έβλεπα. Λέει: "The item (RB----------ΗΚ) left Hong Kong for its destination on 29-Jun-2013". Να υποθέσω ότι μάλλον εννοείς καμιά 10αριά εργάσιμες ημέρες; Το περίεργο είναι ότι είχα πάρει για έναν φίλο μου ένα κάλυμμα για το κινητό από HK και έκανε 13 μέρες(συνολικά, όχι εργάσιμες) να έρθει και δεν είχαμε και tracking number. Εργάσιμες ναι , εντάξει και εγω εχω παρει πράγματα απο hong kong και εκανα περίπου 10 με 13 ημέρες δεν ειναι standar
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 SPANK, αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ και το έβλεπα. Λέει: "The item (RB----------ΗΚ) left Hong Kong for its destination on 29-Jun-2013". Να υποθέσω ότι μάλλον εννοείς καμιά 10αριά εργάσιμες ημέρες; Το περίεργο είναι ότι είχα πάρει για έναν φίλο μου ένα κάλυμμα για το κινητό από HK και έκανε 13 μέρες(συνολικά, όχι εργάσιμες) να έρθει και δεν είχαμε και tracking number. με της ημερες παραδοσης ειναι σχετικα.εχω δει και 20 ημερα εχω δει και οπως λενε και 13 ημερες.οπως και απο αγγλια εχω δει 15 ημερα που ειναι διπλα η αγγλια .δηλαδη καποιες φορες αργει πιο πολυ απο αγγλια παρα απο Hong kong.ολα ειναι λιγο σχετικα γιατι δεν ειναι μονο το δικο τους ταχυδρομειο ειναι και το δικο μας.βεβαια αν κανει περασει και τελωνειο και υπερβαινει την αξια εκει τρως εξτρα χρονο
Stavkor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλα, το έχω πάθει κι εγώ αυτό από Αγγλία. Είχα παραγγείλει κάτι από game.co.uk που υποτίθεται ότι σε 3-5 ημέρες σου το έχουν φέρει και μου έκανε 2,5 βδομάδες. Τώρα, όσους άλλους σχετικούς έχω ρωτήσει μου λένε ότι με τέτοια μικρή τιμή και τόσο μικρό μέγεθος και χωρίς κούριερ δεν πρόκειται να περάσει από τελωνείο. Απλά περιμένουμε τώρα. Μακάρι να είμαι κι εγώ τυχερός σαν τον άλλο τον φίλο μου και να το φέρουν σχετικά νωρίς.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλα, το έχω πάθει κι εγώ αυτό από Αγγλία. Είχα παραγγείλει κάτι από game.co.uk που υποτίθεται ότι σε 3-5 ημέρες σου το έχουν φέρει και μου έκανε 2,5 βδομάδες. Τώρα, όσους άλλους σχετικούς έχω ρωτήσει μου λένε ότι με τέτοια μικρή τιμή και τόσο μικρό μέγεθος και χωρίς κούριερ δεν πρόκειται να περάσει από τελωνείο. Απλά περιμένουμε τώρα. Μακάρι να είμαι κι εγώ τυχερός σαν τον άλλο τον φίλο μου και να το φέρουν σχετικά νωρίς. ναι τελωνειο δεν θα περασει οταν ειναι 5-10-20 ευρω απλα το εφερα σαν παραδειγμα οτι οι χρονοι απστολης ειναι παντα λιγο σχετικοι.απλα οτι αμα κατι μπει και τελωνειο και πρεπει να εκτελωνιστει ειναι παραπανω λεφτα και παραπανω τρεξιμο/μερες.απο εκει και περα μπορει να ερθει γρηγορα και απλα να καθυστερησει εδω στο ελληνικο ταχυδρομειο που μπορει για καλοκαιρι να ειναι μονο ενας ταχυδρομος.
Stavkor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραία, απ'ότι βλέπω από το tracking number, έφτασε ωραία και καλά στο ΕΛΤΑ Κορυδαλλού. Τώρα να δούμε πότε θα έρθει ειδοποιητήριο. EDIT: Ωραία, το έφερε και ο ταχυδρόμος. Ολα super! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από Stavkor
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ωραία, απ'ότι βλέπω από το tracking number, έφτασε ωραία και καλά στο ΕΛΤΑ Κορυδαλλού. Τώρα να δούμε πότε θα έρθει ειδοποιητήριο. EDIT: Ωραία, το έφερε και ο ταχυδρόμος. Ολα super! Άργησε λιγάκι αλλα ήρθε κομπλέ , τελικα κανα 10ημερο έκανε ε ?
Stavkor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ναι, από την ημέρα που το έκανε ship έκανε 14 μέρες για να έρθει. Wow, όταν είχα παραγγείλει μια θήκη για το κινητό της αδερφής μου έκανε 1 μήνα+.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ναι, από την ημέρα που το έκανε ship έκανε 14 μέρες για να έρθει. Wow, όταν είχα παραγγείλει μια θήκη για το κινητό της αδερφής μου έκανε 1 μήνα+. Παλι καλα να λες τοτε
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 δεν ειναι μονο ποσο θα καθυστερησει να μπει ελλαδα αλλα και ποσο θα καθυστερησει να στο φερουν κτλ.
Stavkor Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 poulinos, έχεις ένα δίκιο εδώ. Υπάρχουν και φορές που και σε λογαριασμούς που μου φέρανε να βλέπω ότι είχαν παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ 9 μέρες πιο πριν. Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σχετικά με το θέμα του τελωνείου.
sampatis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γεια σας. παρακαλω θελω να ρωτησω τα εξης. 1)βλεπω μερικους πωλητες (οχι ebay stores) οι οποιοι εχουν βαλει πολυ φτηνα προιοντα αξιας 2-2.50 ευρω με την μεθοδο του buy it now. αυτοι τι κανουν και δεν πληρωνουν? γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι κερδος εχουν, αφου πρεπει να πληρωσουν fees και ταχυδρομιο, αλλα και αυτα που θα τους κρατησει το ebay για την πωληση. 2)ειναι αλλοι πωλητες που βαζουν ενα προιον με αρχικη τιμη αλλα χωρις να εχουν στο ιδιο προιον buy it now. πως γινεται? και τα δυο δεν αφορουν ebay stores. ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα