marygismo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Σήμερα έκανα εγγραφή στο ebay.ie Ιρλανδίας 1)Mου κάνει χρέωση 0.54euro στην αγγελία που βάζω. Κάθε φορά που βάζω αγγελία θα με χρεώνει τόσο? δεν είναι δωρεάν! 2)Domestic postage σημαίνει αποστολή εντός Ελλάδας? 3)Require immediate payment with Buy it now αυτό τι σημαίνει? 4)Έχω έξτρα χρεώσεις απτό ebay αν βάλω Free P&P? Charge the same rate to all buyers. Learn more
Blacktan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 1) προφανως επελεξες να εισαι business seller για αυτο και εχεις χρεωση/αγγελια. 2)domestic σημαινει εντος ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ (μιας και βαζεις αγγελια στο ie) 3)με το που καποιος κανει buy it now στο αντικειμενο σου θα πρεπει να πληρωσει αμεσως αλλιως δεν κατοχυρωνετε υπερ του. 4)ουτως η αλλως δεν εχεις extra χρεωσεις παρα το 10-12% ανα πωληση που κραταει το ebay και το 4% που θα σου παρακρατηθουν απο την paypal ανα εισπραξη.
bioentre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 6/1/2012 στις 3:17 ΜΜ, poulinos είπε 1.δεν μπορεις να το ξερεις.αν το ποσο ειναι 5-10 ευρω δεν πληρωνεις αν ειναι ομως μεγαλυτερο πχ 60,100 κτλ μπορει να πληρωσεις. εχει να κανει τα κεφια του τελωνειου οπως και πως το στελνει ο αλλος.πχ με ποια εταιρεια.μερικοι δεχονται να γραψουν πανω στο φακελο οτι δεν κανει 100 ευρω και οτι κανει 10 ευρω η οτι ειναι δωρο για να μην περασει τελωνειο. 2.μπορεις να βρεις την ιδια αγγελια σε ebay.gr ebay.co.uk ebay.com .δεν αλλαζει κατι.απλα σε τι νομισμα χρεωνουν.εγω μπαινω ψο.θκ 3.νομιζω ειναι μια εβδομαδα αλλιως ο αλλος εχει δικαιωμα να σου βαλει αρνητικη.αν δεν την θες πεστου το. 4.ναι. 5.παει αυτοματα. 6.σου γραφει ο πωλητης στο περιπου.εχει να κανει απο που στελνει αν ειναι priority η απλο κτλ.βεβαια εχει να κανει και με αλλους αγνωστους παραγοντες.απεργιες.ασχημο καιρο,τελωνεια κτλ.οποτε οπως και στην ελλαδα οταν στελνεις κατι δεν μπορεις να ξερεις ακριβως ποτε θα παει εκτος αν ειναι courrier 7.ναι μιλας με αυτον.αν εχεις πληρωσει συνηθως γινεται refund. 8.ναι.εγω την εχω βαλει αγγλικα.καλο θα ειναι αν ειναι ελληνικα το ελλαδα να ειναι αγγλικα τουλαχιστον greece δηλαδη για να μπορεσεει να το διαβασει πχ ο κορεατης ταχυδρομος και οχι να ψαχνει τι ειναι το ελλαδα.τα αλλα εγω τα εβαλα greeklish για να ειναι πιο ευκολο να τα γραψει ο ξενος(μην τον παιδευω να γραφει γ,ψ,ω κτλ) 9.δες το 8. 10 ναι 11.κανενα προβλημα με καμια 20-30 αγορες. 12.ισως εχει επιλογη για να κραταει τα send messages. αυτα και απο μενα.εφοσον το greece ειναι στα αγγλικα οταν ερθει ελλαδα ο ταχυδρομος εδω ξερει να διαβαζει και ελληνικα και greeklish.εγω παντως προτιμω greeklish την διευθυνση εκτος απο το athens,greece. Το ξεθάβω επειδή έκανα την πρώτη μου αγορά μέσω ebay και αν και ήταν λίγο περιέργο και ανησυχητικό που ο πωλητής δεν απαντούσε σε ερωτήσεις μου πριν την αγορά, μετά την αγορά του έχω στείλει άλλα 2-3 μηνύματα για tracking number και δεν απαντάει πάλι.... Συγκεκριμένα είναι αυτός εδώ. Η αγορά έχει γίνει μέσω κάρτας της Εθνικής. Μπορεί να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής? Μιας και ακόμα δεν έχει γίνει εκκαθάριση του ποσού? Θα έχω πρόβλημα αν δεν μου στείλει, επειδή αγόρασα μέσω κάρτας και όχι paypal?
aces Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bioentre είπε Η αγορά έχει γίνει μέσω κάρτας της Εθνικής. Μπορεί να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής? Μιας και ακόμα δεν έχει γίνει εκκαθάριση του ποσού? Θα έχω πρόβλημα αν δεν μου στείλει, επειδή αγόρασα μέσω κάρτας και όχι paypal? Μπορει να γινει μεσω τραπεζας η διαδικασια αμφισβητησης συναλλαγης εφοσον συντρεχει σοβαρος λογος για κατι τετοιο μιας κ δεν καλυπτεσαι απο paypal με αυτο τον τροπο, καλυπτεσαι ομως απο το τραπεζικο συστημα!! Απλα ειναι το τελευταιο που πρεπει να επιλεξεις και εφοσον η τραπεζα εκκαθαρισει τη συναλλαγη. (φανει στις κινησεις τις καρτας) Αρχικα περιμενε καποιες μερες χωρις να κανεις κατι για να δεις α) την εκκαθαριση στις συναλλαγες της τραπεζας της καρτας κ β) αν σου στειλει κατι στο μεσοδιαστημα ο πωλητης αυτο κ αναλογως κινεισαι αντιστοιχα. Αν στειλει πρεπει να περιμενεις την παραλαβη κ μετα κινεισαι. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα