Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος χαλασε η οθονη του λαπτοπ η μαλλον τη χαλασα χτυπωντας την και τωρα δειχνει πολυχρωμες γραμμες και ουρανια τοξα. Ετσι σκεφτημα αν υπαρχει δυνατοτητα να φτιαξω ενα media center pc αφου ολα τα εξαρτηματα του λαπτοπ ειναι λειτουργικα. Δηλαδη να αγορασω ενα μινι κουτι και να βαλω ολα τα πραγματα απ το λαπτοπ μεσα γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα . Το λαπτοπ ειναι το fujitsu siemens amilo pi1556.

Ειναι core 2 duo στα 2.0ghz με 4 gb ram 533mhz και καρτα γραφικων στα 512 mb σκλβρο δεν θυμαμαι ποσο εχω βαλει.

Αν ξερει καποιος μπορει να μου πει ποσο εφικτο ειναι αυτο και αν αξιζει....;;;;

Υποψιν πως το λαπτοπ δΕν εχει θυρα hdmi και δεν ξερω αν υποστηριζει η μητρικη...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Thank spiroslouis. Θελω ομως να τα βαλω σε ενα αλλο κουτι για να μην εχω ενα λαπτοπ συνδεμενο με την τηλεοραση και να μπορω να συνδεσω ασυρματο πληκτρολογια ποντικι και να κανω και καμια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων αν μπορεσω... Για κουτι υπαρχει κατι οικονομικο;

Δημοσ.

Δεν γίνετε αυτό που λες. Δεν μπορείς να πάρεις απλά την μητρική από το Laptop και να την βάλεις σε ένα tower. Δεν έχουνε τις ίδιες τρύπες για βίδες και πολλά άλλα. Το καλύτερο είναι να βγάλεις τα κουμπώματα από την οθόνη που το κάνουν να πηγαίνει σε sleep, να κλείσεις την οθόνη και με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι να κάνεις την δουλεία σου.

(εκτός αν μιλάμε για πατέντες που τότε κάτι γίνεται)

Δημοσ.

Αν θελεις να το χρησιμοποιησεις ετσι (κι οχι να επιδιορθωσεις οθονη)

τοτε σκεψου & το ενδεχομενο να του αφαιρεσεις εντελως την οθονη!

δεν θα ωφελήσει σε τίποτα + ότι μπορεί να μην bootάρει καν εφόσον δεν εντοπίσει και την οθόνη του laptop.

Δημοσ.

Μα μπορει πανευκολα, να δοκιμασει αν δουλευει και μετα να το εφαρμοσει (ή οχι)

Παντως σε εξωτερικη οθονη, 99% θα δουλευει με την πρωτη, σε τηλεοραση παλι

πιθανον να χρειαζεται να το ρυθμισει ετσι/αντιστοιχως (την πρωτη φορα, μονο?)

Σε οσα το δοκιμασα, bootαρανε κανονικα, διχως να εχουν καμμια οθονη.

(βεβαιως δεν εχω δοκιμασει ολα τα λαπτοπ, αλλα ειναι μια απλη δοκιμη!)

Κερδιζεις: μπορεις ευκολoτατα ετσι, να το χρησιμοποιεις,

και σαν α-πι-στευ-τα slim desktopακι*, κατα το δοκουν :-)

*μεγεθος minion & με ετοιμο πληκτρολογιο (& trackpad)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...