alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, Εχω εναν intel core 2 quad Q6600 και οταν δεν παιζω παιχνιδια βρισκεται γυρω στους 50 βαθμους..οταν ομως εβαλα ναι παιξω το tony hawk's pro skater 4 (επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων) παει στους 70-74... πιστευω πως δεν ειναι σωστες οι θερμοκρασιες...χρησιμοποιω την stock ψυκτρα που την εχω απο τον e7200 που ειχα.. αν παρω μια καινουρια ψυκτρα θα ειναι ενταξει?
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 η παστα ειναι ολοκαινουρια και το case ειναι σχετικα καθαρο :/ η ψυκτρα ομως ειναι πανω απο 1 χρονου..να παρω αλλη?
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Επισης αν ειναι με push pins ειδικα.. δες αν εχει στραβοκουμπωσει τιποτα...
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η ψυκτρα ειναι του E7200..τα push pins τι ειναι? και δεν εχει κουμπωσει τιποτα στραβα ολα ειναι οκ :/
alexGTAV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Οχι, την καθαρησα και μετα την εβαλα :/ φιλε εγω αποφασισα θα παρω την Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler απτο πλαισιο με 25 ευρω και θα ειναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα