Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι θελω να αγορασω το ps4 απο puplic η κωτσοβολο και αυτο για να βαλω εξτα εγγυηση απλα θελω να ρωτησω αν θα το βρω την περιοδο των χριστουγενων η θα φαω καμια φολα και δεν θα βρω ουτε ενα κομματι τοσο χαμως θα γινει και δεν θα το βρω πουθενα εσεις τι λετε

Δημοσ.

παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι θελω να αγορασω το ps4 απο puplic η κωτσοβολο και αυτο για να βαλω εξτα εγγυηση απλα θελω να ρωτησω αν θα το βρω την περιοδο των χριστουγενων η θα φαω καμια φολα και δεν θα βρω ουτε ενα κομματι τοσο χαμως θα γινει και δεν θα το βρω πουθενα εσεις τι λετε

Απο την στιγμη που πλεον το online χρεωνεται,και εχουν αλλαξει τελειως οι καιροι σχεση με οταν βγηκε το ps3.Ασε που θα το εχουν τοσα πολλα διαφορετικα μαγαζια στην ιδια τιμη http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=ps4 που δεν θα υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας. Για τις εγγυησεις δεν γνωριζω/εχω ψαξει τι παιζει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω.

Δημοσ.

εγω ξερω παιδες οτι στο killzone 2 μετα απο 2 μηνες δεν υπηρχε ψυχη online! 

Το killzone 2 ειδικα πολλοι θεωρουν οτι ειχε απο τα καλυτερα (για πολλους το καλυτερο)online της γενιας.

Διαβασε και reviews.

Δημοσ.

Το killzone 2 ειδικα πολλοι θεωρουν οτι ειχε απο τα καλυτερα (για πολλους το καλυτερο)online της γενιας.

Διαβασε και reviews.

Ειμαι περιεργος να δω ποιος τα λεει αυτα και τι επαφη εχει με το σπορ.. :P

Δημοσ.

Ειμαι περιεργος να δω ποιος τα λεει αυτα και τι επαφη εχει με το σπορ.. :P

Πααααρα πολλοι!Αν παρακολουθεις φορουμς-reviews γενικα.πιστεψε με. :P

Γενικα θεωρειται φακτ οτι ειναι απο τα καλυτερα της γενιας.

Και για μενα ειναι στο τοπ 3 ανετα.Ειναι απο τα λιγα που ελιωσα.

Δημοσ.

Το Killzone 2 προσωπικά ήταν το μόνο shooter που απόλαυσα σε αυτή τη γενιά μαζί με το Halo 3. Όλα τα COD μετά το εξαιρετικό 4 ήταν φόλα.

Και τι θα πει ειναι περσονα?? Φερεται σαν retard και θα αντιμετωπιστει ετσι, δηλαδη δεν καταλαβαίνω σατιρίζει κατι?? Θελει να πει οτι ολοι gamers ειναι ετσι?? Πραγματικά δεν βρισκω λογο να βλεπω καποιον να φέρεται σαν καθυστερημενο αυτιστικό και να ανοιγει ps4, να τραγουδάει στην Πανια αλλαζει το πραγμα αλλα δεν θελω retards και B-movies να εκφράζουν το hobby μου..

Η Sony μπορει να στειλει ps4 σε οσους youtubers εχουν πολλα views δε θα κατσει να κοιταξει και την ποιοτητα του καθενως..

Τα Francis βίντεος του ούτε εγώ τα βλέπω. Τα σοβαρά του όμως βίντεο είναι σοβαρά και διδακτικά για τον καθένα απο εμάς. Και καταπιάνει διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν πολλούς.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβασε και reviews.

υπερβολες

Δημοσ.

υπερβολες

πραγματικοτητα.

Οπως και το Halo3 θεωρειται απο τα καλυτερα χωρις να το εχω παιξει.

Δημοσ.

Πααααρα πολλοι!Αν παρακολουθεις φορουμς-reviews γενικα.πιστεψε με. :P

Γενικα θεωρειται φακτ οτι ειναι απο τα καλυτερα της γενιας.

Και για μενα ειναι στο τοπ 3 ανετα.Ειναι απο τα λιγα που ελιωσα.

Επειδη την παρακολουθω την fps σκηνη στις κονσολες για αυτο στο λεω, στο psforums μπορει να το λενε αλλα κανεις δεν εκανε switch απο cod/bf για killzone ως main fps..

Φαινεται και απο τον αριθμο ενεργων παιχτων αυτο..

Δημοσ.

Facial animation plus rain are totally wtf....!!!Ok,είναι launch τίτλος αλλά δεν θα έπρεπε ως exclusive να "δείξει" το κάτι παραπάνω στην "θεωρητικά" πιο δυνατή κονσόλα;Γιατί να "θυσιάσουμε" τόσα textures στην τελική( ; ) για να "λέμε" ότι "τρέχει" 1080/30;

Sorry,αλλά δεν το δέχομαι γιατί πολύ απλά είναι fake το όλο επιχείρημα.....αν υφίσταται!

Μέχρι τώρα πάντως βάσει όσων έχω δει (καλώς ή κακώς) RYSE και Forza5 δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία launch exclusives!

Καταρχην τρεχει πανω απο 30 fps και κατα δευτερον τα facial animations ειναι καπου χαμενα σε αυτον τον κοσμο.

i6elV1EPk3nk5.gif

Δημοσ.

Επειδη την παρακολουθω την fps σκηνη στις κονσολες για αυτο στο λεω, στο psforums μπορει να το λενε αλλα κανεις δεν εκανε switch απο cod/bf για killzone ως main fps..

Πως να κανει switch οταν

1. το COD εχει εγκατεστημενη βαση 10πλασια ολων

2. Βγαινει καθε χρονο σε αντιθεση με το KZ που το τελευταιο βγηκε πριν 3 χρονια

Δημοσ.

Φαινεται και απο τον αριθμο ενεργων παιχτων αυτο..

Δεν ειναι το psforums ρε συ.Aν παρακολουθεις γενικα ,reviews προτιμησεις κοσμου γενικα σε πολλα ξενα φορουμς κτλ,δεν θα σου φαινοταν περιεργο αυτο που λεω.

Μηπως μιλας εσυ μονο για xbox forums:P

Εκει σιγουρα κανεις δεν ξερει το killzone.

Αν ακους πρωτη φορα το ''το killzone2 εχει ενα απο τα καλυτερα multiplayer της γενιας'' τοτε κατι καπου εχεις χασει:P

O αριθμος των παιχτων στα COD τα συντριβει ολα.Αυτο δεν εχει να λεει.

Δημοσ.

Δεν ειναι το psforums ρε συ.Aν παρακολουθεις γενικα ,reviews προτιμησεις κοσμου γενικα σε πολλα ξενα φορουμς κτλ,δεν θα σου φαινοταν περιεργο αυτο που λεω.

Μηπως μιλας εσυ μονο για xbox forums:P

Εκει σιγουρα κανεις δεν ξερει το killzone.

Αν ακους πρωτη φορα το ''το killzone2 εχει ενα απο τα καλυτερα multiplayer της γενιας'' τοτε κατι καπου εχεις χασει :P

O αριθμος των παιχτων στα COD τα συντριβει ολα.Αυτο δεν εχει να λεει.

Δεν εχει σχεση ο αριθμος των ενεργων χρηστων ενος multiplayer παιχνιδιου.. ?? :P Και δεν μιλαω μονο για xbox και ps3 μονο να το παρεις παλι το cod ειχε και εχει πολυ περισσοτερους παιχτες απο το killzone, αυτο πως το εξηγεις δηλαδη?? Δεν εχω χασει τιποτα απολυτως να εισαι σιγουρος, το δοκιμασα το killzone και απλα το multiplayer ηταν μετριο στην καλυτερη..

Οι προτιμησεις του κοσμου λενε killzone αλλα ο ιδιος ο κοσμος στο ps3 παιζει cod, αυτο και αν ειναι παραδοξο δηλαδη.. :P

Δημοσ.

Καταρχην τρεχει πανω απο 30 fps και κατα δευτερον τα facial animations ειναι καπου χαμενα σε αυτον τον κοσμο.

i6elV1EPk3nk5.gif

Nice....επέλεξες "σκηνή" που δεν υπάρχει τπτ σε σχέση με το σχόλιο που έκανα yeahhhh!!! :P

Μια μικρή(τόσο δα) λεπτομέρεια :D βέβαια σου διαφεύγει......εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το video

Κατά τ'άλλα για το SP λένε 30fps+unlocked(και αυτό πάλι δεν είναι επίσημο),τώρα αν με το "unlocked" εννοούν ότι θα "πιάνει" μέχρι και 35 σε κάποιες φάσεις δεν γνωρίζω!

Δημοσ.

Nice....επέλεξες "σκηνή" που δεν υπάρχει τπτ σε σχέση με το σχόλιο που έκανα yeahhhh!!! :P

Μια μικρή(τόσο δα) λεπτομέρεια :D βέβαια σου διαφεύγει......εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το video

Κατά τ'άλλα για το SP λένε 30fps+unlocked(και αυτό πάλι δεν είναι επίσημο),τώρα αν με το "unlocked" εννοούν ότι θα "πιάνει" μέχρι και 35 σε κάποιες φάσεις δεν γνωρίζω!

Σε οποιο βιντεο και να αναφεροσουν δεν αλλαζει κατι σε αυτο που ειπα.

Τα προσωπα και γενικα τα facial animations δεν γινεται να αλλαζουν απο μερος σε μερος.Ειναι τα ιδια που θα δεις και σε σενα δωματιο ,τα ιδια που θα δεις και στο παραπανω χαος.Οποτε δεν μπορουνε να ειναι τελεια.Αν και ειναι σουπερ.

Για τα fps λενε απο 30-45 στο sp.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...