Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Και χρόνια πολλά..

Από πέρυσι είμαι κάτοχος του συνδρομητικού πακέτου al jazeera sport 1-10..Η συνδρομή είναι ετήσια οπότε όπως καταλαβαίνετε πριν απο μερικούς μήνες έληξε..Αγόρασα λοιπόν απο το ebay μια καινούργια..(βασικά απλά renewal ήταν της παλιάς..) μου λέει ο τύπος που την πήρα πως έστειλε στο δορυφόρο το σήμα και όλα καλά..Τίποτα εγώ όμως..τα κανάλια μες στο σκοτάδι.. :fear: Του στέλνω και του ξαναστέλνω και μου λέει να το αφήσω ανοιχτό στο κανάλι 2 jsc +2 για 15 λεπτα και μου λέει πως έπειτα θα είναι οκ..Τίποτα πάλι..Τον ρώτησα πού υπάρχει το πρόβλημα και μου είπε πως μάλλον ο αποκωδικοποιητης θα έχει το πρόβλημα και δε θα γίνεται η ανανέωση του πακέτου..(Problem is that your box cant activate card----αυτό μου είπε χαρακτηριστικά..) Ο δικός μου είναι digitalbox dv3(ίσως να ναι λίγο παλιός).Δεν ξέρω τι να κάνω..

Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη..Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ναι μου πε πώς έστειλε το σήμα στο δορυφόρο..Υποψιάζομαι πως το πρόβλημα αφορά τον αποκωδικοποιητη μου.. :huh: Δεν ξέρω..Δεν παίζει να μου την έφερε..Έχει άριστο feedback και γενικά δεν νομίζω..Σκέφτομαι αύριο ν πάω την κάρτα μου σε κάνα μαγαζί με δορυφορικά να την δοκιμάσω σε κάποιον αποκωδικοποιητη..Δεν ξέρω..Είμαι μπερδεμένος..

Μου πρότεινε κιόλας άμα δεν γίνει κάτι να του τη στείλω και να την εργοποιήσει εκείνος..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά πολύ συχνά πλέον τα κανάλια του al jazeera κολλάνε και δεν παίζουν καθόλου...η εικόνα δλδ κολλάει !!! Και έχω παρατηρ΄σει πως συχνά αυτό γίνεται ότνα φυσάει έξω...λέτε να ναι αυτό το θέμα ή να στείλω κάνα mail στους άραβες ? 

Δεν ξέρω τι φταίει και χάνω και αγώνες έτσι...

Δημοσ.

Μα εδώ και 2-3 χρόνια δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πιάτο !! Φέτος μου εμφανίστηκε :/

Δημοσ.

το μετακίνησε ο αέρας.. κεντράρισε το με το χέρι... ενας μέσα να λέει το ποσοστό του σήματος και ο αλλος απ έξω μετακινεί σιγά σιγά το πιάτο..

Η φώναξε μάστορα αν δεν το έχεις.

εμένα το μετακίνησε εντός 6μήνου... τι χρόνια μου λές..

Δημοσ.

το μετακίνησε ο αέρας.. κεντράρισε το με το χέρι... ενας μέσα να λέει το ποσοστό του σήματος και ο αλλος απ έξω μετακινεί σιγά σιγά το πιάτο..

Η φώναξε μάστορα αν δεν το έχεις.

εμένα το μετακίνησε εντός 6μήνου... τι χρόνια μου 

μμ..οκ ! Θα το δοκιμάσω...Ξανά...γιατί πήγα και μου ήταν αδύνατο να μετακινήσω τον δίσκο..Ήταν βιδωμένος πάρα πολύ δυνατά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...