Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τους ακούς αυτούς, είναι εγκάθετοι. Θα ξηλώσεις το σοβαντεπί και θα πας σε ένα μαραγκό που έχει σβούρα να σου τραβήξει ένα λούκι από πίσω, θα ξύσεις και ελαφρά την μπογιά στον τοίχο στο ίδιο ύψος με το λούκι του σοβαντεπιού και θα περάσεις το καλώδιο από εκεί. Αν δεις ότι στο πετάει, βάζεις 3 ούπα και 3 βίδες και με ηλεκτρικό κατσαβίδι το βιδώνεις. Ούτε κανάλια, ούτε να φαίνεται τίποτα και θα σαι άρχοντας.

Unpaiktable!!!

Δημοσ.

Μην τους ακούς αυτούς, είναι εγκάθετοι. Θα ξηλώσεις το σοβαντεπί και θα πας σε ένα μαραγκό που έχει σβούρα να σου τραβήξει ένα λούκι από πίσω, θα ξύσεις και ελαφρά την μπογιά στον τοίχο στο ίδιο ύψος με το λούκι του σοβαντεπιού και θα περάσεις το καλώδιο από εκεί. Αν δεις ότι στο πετάει, βάζεις 3 ούπα και 3 βίδες και με ηλεκτρικό κατσαβίδι το βιδώνεις. Ούτε κανάλια, ούτε να φαίνεται τίποτα και θα σαι άρχοντας.

χαχα ωραιος

Δημοσ.

κορυφαίο, μια μικρή λεπτομέρεια... είπε κανείς πως το σουβαντεπί μου είναι ξύλινο; :-D

Δημοσ.

γιαυτό πρόκειται ναι! αλλά δεν είμαι υπέρ του καναλιού, sorry είναι υπερβολικό για το δικό μου γούστο :fear:

η γνώμη μου ειναι πως είτε κανάλι μπεί είτε καλώδιο το ίδιο πράγμα θα είναι

δεν είναι το ίδιο πράγμα, αισθητικά και όχι μόνο, μπηκόουζ:

-το καλώδιο χωρίς κανάλι δεν υπάρχει περίπτωση να το πας 100% ίσιο, είτε με κόλλα, είτε με σιλικόνη. Καλά καρφωτό δεν το συζητάμε καν.

-το καλώδιο χωρίς κανάλι είναι εκτεθειμένο.

-το καλώδιο χωρίς κανάλι θα μαζέψει γρήγορα μπίχλα, σκόνη κλπ. Επίσης, θα ψιλοκιτρινίσει κιόλας.

-αν αποφασίσεις να το κολλήσεις, ξεκολλάει σχετικά εύκολα ξηλώνοντας μαζί και χρώμα από τον τοίχο.

Εγώ θα έβαζα κανάλι, το πιό μικρό που χωράει το καλώδιό σου, κολλημένο σύριζα (Τσίπρα οεοε) στο σοβαντεπί. Και με το επόμενο βάψιμο, σκαψιματάκι τον σοβά και ενταφίαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...