puma1991 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα στο Φορουμ, σκεφτομαι να κανω δωρο στην κοπελα μου καλλυντικα. Σε μια κουβεντα μας πριν μια εβδομαδα μου ανεφερε οτι τις εχουν τελειωσει και οτι πρεπει να παει. Ετσι σκεφτηκα να την προλαβω και να παω εγω. Τι πρεπει να παρω? Υπαρχει καποια κασετινα που να τα εχει ολα μαζι? υπ¨. make up εχει μου ειπε, απο τα αλλα δεν εχει...τωρα τι ειναι τα αλλα, δεν ξερω....ρουζ,σκιες κλπ??? :whistle:
xri_ni Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Να της παρεις ΟΛΑ τα καλλυντικα που εχουν τελειωσει?Σε παντρευομαι.Μαλλον δε ξερεις ποσο κοστιζει ενα γυναικειο νεσεσερ! Περα απο την πλακα καποια οπως μεικ απ ,πουδρα δεν μπορεις να τα παρεις χωρις να τα δοκιμασει η ιδια στο δερμα της,εκτος αν σου πει νουμερο και εταιρια.Εγω θα ελεγα να της παρεις ενα μονο πραγμα, πχ το αρωμα που φοραει και αν θες να διαθεσεις και κατι παρα πανω και την κρεμα σωματος στο ιδιο αρωμα.
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν σου ειπε τι της εχει τελειωσει; προσωπικα δεν συμπαθω τις κασετινες εκτος αν ειναι καποιας πολυ καλης μαρκας. μηπως ενωουσε οτι τις εχουν τελειωσει οι κρεμες; παντως μαυρη μασκαρα, μαυρο μολυβι ματιων και blush φορανε ολες οι γυναικες σχεδον οποτε ειναι ασφαλεις επιλογες.
Nephelia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εγώ στην θέση σου δεν θα πήγαινα. Η κάθε μάρκα είναι διαφορετική,θα πρέπει να ξέρεις τα χρώματα που της αρέσουν,θα πρέπει να ξέρεις εάν θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο,θα πρέπει να ξέρεις τον χρωματικό τόνο της για να πάρεις το κατάλληλο μέικ απ,και και και.... πάρ'της κάτι άλλο.
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ειναι λιγο λεπτη υποθεση τα καλυντικα η αληθεια
Nephelia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν σου ειπε τι της εχει τελειωσει; προσωπικα δεν συμπαθω τις κασετινες εκτος αν ειναι καποιας πολυ καλης μαρκας. μηπως ενωουσε οτι τις εχουν τελειωσει οι κρεμες; παντως μαυρη μασκαρα, μαυρο μολυβι ματιων και blush φορανε ολες οι γυναικες σχεδον οποτε ειναι ασφαλεις επιλογες. δεν είναι ασφαλής επιλογές εάν δεν του πει συγκεκριμένη μάρκα και νούμερο εγώ πάντως δεν θα άφηνα τον δικό μου να πάρει
Marria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εμενα δεν μου αρεσει να μου παιρνουν καλλυντικα αλλοι, προτιμω να τα διαλεγω μονη μου επειδη ξερω και το δερμα μου. Αν θες ομως να της παρεις κατι, καντε πχ μια βολτα στον Hondo, και πες στη κοπελα σου θελω να σου παρω κατι αλλα δεν ξερω τι, οποτε διαλεξε μονη σου και στο κανω εγω δωρο. Επισης μπορεις να της παρεις και ενα αρωμα.
puma1991 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εψαξα λιγο, και σκεφτηκα να παρω.... Μασκαρα ματιων..... Κραγιον κοκκινο.... Μολυβι μαυρο.... Σκια ματιων....(εχει καφε ματια) Μου προτεινεται κατι το συγκεκριμενο απο σε αυτα? Ποσο εχουν αυτα πανω κατω?
Nephelia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εψαξα λιγο, και σκεφτηκα να παρω.... Μασκαρα ματιων..... Κραγιον κοκκινο.... Μολυβι μαυρο.... Σκια ματιων....(εχει καφε ματια) Μου προτεινεται κατι το συγκεκριμενο απο σε αυτα? Ποσο εχουν αυτα πανω κατω? ε,είδες τι σου γράψαμε ή μπα ;
puma1991 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ε,είδες τι σου γράψαμε ή μπα ; Τα ειδα, αλλα εγω θα προσπαθησω,,,αν δεν της αρεσουν δεν πειραζει....
Marria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ε,είδες τι σου γράψαμε ή μπα ; Μαλλον οχι Παντως δεν μου εχει τυχει να μου παρει καποιος ως δωρο μεικαπ ή καλλυντικα, θα πρωτοπορησει ο ts
Nephelia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 υπάρχουν τόσα άλλα ωραία πράγματα να της πάρεις αλλά αφού επιμένεις τι να σου πω,μου φαίνεται χαζό. Μπορεί εσύ να της πάρεις μάσκαρα πανάκριβη πχ αλλά μόλις την βάλει να φαίνεται χάλια. Κρίμα τα λεφτά,είναι δύσκολη υπόθεση το μέικ απ,αλλά αφού έτσι νιώθεις anyway Μαλλον οχι Παντως δεν μου εχει τυχει να μου παρει καποιος ως δωρο μεικαπ ή καλλυντικα, θα πρωτοπορησει ο ts ότι θα πρωτοπορήσει είναι σίγουρο :lol:
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι ασφαλής επιλογές εάν δεν του πει συγκεκριμένη μάρκα και νούμερο εγώ πάντως δεν θα άφηνα τον δικό μου να πάρει εχει το μαυρο διαβαθμισεις και δεν το ηξερα τοσα χρονια;
Nephelia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εχει το μαυρο διαβαθμισεις και δεν το ηξερα τοσα χρονια; το μαύρο όχι αλλά στην σύνθεσή του.Πχ έχει μαύρες σκιές που σκονίζουν πάνω στο μάτι,σε αυτό παίζει ρόλο η μάρκα
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 για μασκαρα και μολυβι ειπα εγω, οχι για σκια. τεσπα ειναι δυσκολο το ολο πραμα. το πιο πιθανο η τυπισα να του τα φερει στο κεφαλι και να παει να αγορασει αλλα η να τον βρισει γτ δεν την ρωτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα