Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μασκαρα και μολυβι ειπα εγω, οχι για σκια. τεσπα ειναι δυσκολο το ολο πραμα. το πιο πιθανο η τυπισα να του τα φερει στο κεφαλι και να παει να αγορασει αλλα η να τον βρισει γτ δεν την ρωτησε.

μα και για μάσκαρα το ίδιο ισχύει,μπορεί ή μάσκαρα της chanel ξέρω να μυγιάζει τις βλεφαρίδες τις,και άαντε μετά να πάρει άλλη.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ :-D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μια κουβεντα μας πριν μια εβδομαδα μου ανεφερε οτι τις εχουν τελειωσει και οτι πρεπει να παει.

Ετσι σκεφτηκα να την προλαβω και να παω εγω.

Περιτο να σου πω ποσο ανουσιο ειναι ενα αναλωσιμο δωρο. Μονος σου το ειπες "της τελειωσαν", και αντιστοιχα θα τελειωσει και το δωρο που θα της κανεις.

10 φορες να της παρω ενα αχρηστο κουκλακι που θα καταληξει στην τελευταια κουτα του υπογειου/αποθηκης και να το δει μετα απο καμια 3ετια εως 30ετια σε ανακαινιση/μετακομοιση, αλλα τουλαχιστον να υπαρχει, παρα να της παρω κατι που θα το χρησιμοποιει καθε λιγο μεχρι να τελειωσει και να παρει το επομενο.

Για τα υπολοιπα αποφανθησαν οι ειδικες και αποτι βλεπω ενας λογος παραπανω να αποφυγεις τετοιο δωρο:P

Δημοσ.

μα και για μάσκαρα το ίδιο ισχύει,μπορεί ή μάσκαρα της chanel ξέρω να μυγιάζει τις βλεφαρίδες τις,και άαντε μετά να πάρει άλλη.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ :-D

shit και ελεγα οτι εγω ειχα πεσει απλα σε σκατενια μασκαρα chanel. τι χαλι κι αυτο, δεν μπορω να περιγραψω το αποτελεσμα. μπαλιτσες παντου, κολλημενες και σαν ξερες.

Δημοσ.

για μασκαρα και μολυβι ειπα εγω, οχι για σκια. τεσπα ειναι δυσκολο το ολο πραμα. το πιο πιθανο η τυπισα να του τα φερει στο κεφαλι και να παει να αγορασει αλλα η να τον βρισει γτ δεν την ρωτησε.

Γιατι να τον βρισει? :confused:

Δωρο της εκανε, ισα ισα που θα επρεπε να πει και ευχαριστω οχι να δειξει και αγενεια. Τουλαχιστον εγω θα ελεγα ενα ευχαριστω και ας μη μου αρεσε το δωρο.

Δημοσ.

shit και ελεγα οτι εγω ειχα πεσει απλα σε σκατενια μασκαρα chanel. τι χαλι κι αυτο, δεν μπορω να περιγραψω το αποτελεσμα. μπαλιτσες παντου, κολλημενες και σαν ξερες.

μπααα και εγώ :mrgreen:

ξες και είναι όταν είσαι στις αρχές,λές "ουάου,CHANEL!!!" το αγοράζεις και είσαι σαν την μύγα μέσα στα σκ#$%^,μπαλίτσες παντού όπως είπες και λες μετά "οκ,μάλιστα.."

ήταν και ακριβή η άτιμη,το ίδιο έπαθα με το μεικ άπ της,μέχρι να καταλάβω πως --->ακριβό όχι απαραίτητα καλό.

Ρεεε μπορεί να της πάρει μια δωροεπιταγή από τα χόντος ! ^_^

Δημοσ.

Γιατι να τον βρισει? :confused:

Δωρο της εκανε, ισα ισα που θα επρεπε να πει και ευχαριστω οχι να δειξει και αγενεια. Τουλαχιστον εγω θα ελεγα ενα ευχαριστω και ας μη μου αρεσε το δωρο.

ναι το βρισιμο ηταν μεταφορικο. θα πει το ευχαριστω θα ξινισει τα μουτρα μολις γυρισει απο την αλλη ο αλλος και τελικα θα σιχτιρισει στις φιλες της. :P

μπααα και εγώ :mrgreen:

ξες και είναι όταν είσαι στις αρχές,λές "ουάου,CHANEL!!!" το αγοράζεις και είσαι σαν την μύγα μέσα στα σκ#$%^,μπαλίτσες παντού όπως είπες και λες μετά "οκ,μάλιστα.."

ήταν και ακριβή η άτιμη,το ίδιο έπαθα με το μεικ άπ της,μέχρι να καταλάβω πως --->ακριβό όχι απαραίτητα καλό.

Ρεεε μπορεί να της πάρει μια δωροεπιταγή από τα χόντος ! ^_^

για μασκαρα η μονη εταιρια που με εχει βγαλει ασπροπροσωπη ειναι η bourgeois. πολυ καλο αποτελεσμα και καλη τιμη. ετσι κι αλλιως πανω απο 6 μηνες δεν αντεχει η μασκαρα. δεν αξιζει να δεις λεφτα.

καλη ιδεα η δωροεπιταγη. εγω θα την εκτιμουσα δεοντος εκτος κι αν γινει συνηθεια οποτε εκει θα με ενοχλουσε.

Δημοσ.

Εψαξα λιγο, και σκεφτηκα να παρω....

Μασκαρα ματιων.....

Κραγιον κοκκινο....

Μολυβι μαυρο....

Σκια ματιων....(εχει καφε ματια)

Μου προτεινεται κατι το συγκεκριμενο απο σε αυτα? Ποσο εχουν αυτα πανω κατω?

μασκαρα:πηγαινε clinique και παρε τη High Impact Mascara.

κραγιον:δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να της παρεις κοκκινο.γενικα την εχεις πετυχει να φοραει κοκκινο συχνα?αν ναι τα καλυτερα που εχω δοκιμασει ειναι

αστο χεστω..φιλε πραγματικα παρε τη απ' το χερακι και πηγαίνετε μαζι hondos/sephora θα παρει οτι θελει και θα το εκτιμησει που πηγες μαζι της ή τουλαχιστον προσπαθησε να τη ψαρεψεις για να μαθεις τι ακριβως θελει και μετα το ξανασυζηταμε.

Δημοσ.

Αν της παρεις καλυντικα ειναι σαν να της λεει "μωρο μου, δεν βλέπεσαι και δεν ξερεις και να βαφεσαι, να παρε αυτα εδω μπας και σουλουπωθείς λιγο.".

Ειναι ισως λίγο πιο ατυχης επιλογη από το να της παρεις ένας δονητη και ένα ζευγαρι παντόφλες..

Δημοσ.

αν με πήγαινε στo hondo για να διαλέξω ότι καλλυντικά θέλω θα τον παντρευόμουν :P.. (αλλα μονο αν με πήγαινε γιατί από μονος του δεν θα τα έπαιρνε τα σωστά)

Δημοσ.

Aπο δωρο σε δωρο εχει διαφορα. Αν θελεις οπωσδηποτε να της παρεις κατι, οπως σου ειπαμε προηγουμενως, πηγαινετε μαζι στον Χοντο, και διαλεγει η κοπελα οτι θελει, και πληρωνεις εσυ.

Δεν θελει κοπο, τροπο θελει .. :)

Δημοσ.

Aπο δωρο σε δωρο εχει διαφορα. Αν θελεις οπωσδηποτε να της παρεις κατι, οπως σου ειπαμε προηγουμενως, πηγαινετε μαζι στον Χοντο, και διαλεγει η κοπελα οτι θελει, και πληρωνεις εσυ.

Δεν θελει κοπο, τροπο θελει .. :)

Να της έχεις ξεκαθαρίσει ωστόσο το διαθέσιμο ποσό εξ'αρχής για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων στο ταμείο......

hondos+γυναίκες= lethal combination

Γι' αυτό έκλεισαν και τα τσίρκο, υπάρχουν αρκετοί κλόοουν γύρω μας χάρη στον hondo δεν χρειάζεται να πληρώσεις ticket για να δεις.

Το πρωί που φεύγει το make up και φαίνεται η λέρα μανίτσα ο γκομενέου θα σε κάνει πέρα (αφού το βράδυ σε έχει παστώσει με το δικό του στόκο :lol:) . /chill

Δημοσ.

Ε μπορει να της πει εχουμε τοσα χρηματα μωρο μου, μπορεις να παρεις οτι θες με τοσα χρηματα...

Εχω παει και με ανδρα στον Χοντο χωρις να βγουμε εκτος προυπολογισμου , αν και ειχαμε παει για αλλο λογο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...