Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Εγκατέστησα το intel extreme tuning utility μήπως πάρω καμιά πληροφόρία παραπάνω για ένα fan μου που υπολειτουργεί και έπεσα πάνω σ αυτήν την εικόνα. Μου λέει ουσιαστικά ότι τα ενσωματωμένα γραφικά του ι5 2500 (δεν τα χρησιμοποιώ) δεσμεύουν περίπου 4 gb από την ραμ μου. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Eπίσης αυτό το προγραμματάκι εγκατέστησε τα εξής: Intel SMbus driver και Ιntel watchdog timer. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτά? Να τα κρατήσω ή να τα απεγκαταστήσω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μπαίνεις στο bios και κάνεις disable το On Die κύκλωμα του 2500k...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μπαίνεις στο bios και κάνεις disable το On Die κύκλωμα του 2500k... Σ ευχαριστώ. Για προγραμματάκια μήπως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 τον driver τον αφήνεις, είναι ο official της Intel για το System Bus Management του chipset της... για το Intel WDT δεν γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αυτό πάλι με το "σύνολο διαθέσιμης μνήμης γραφικών" τι είναι? Είναι normal? Και σε ένα φίλο με i5 2400 και gts 450 αυτά του βγάζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 είναι νόμιζω το μέγεθος μνήμης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΝ έχει γεμίσει η μνήμη της κάρτας γραφικών, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος για αυτό, πάντως δεν στο δεσμεύει από τη ram όπως η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα