mavrospete Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...όχι αίτιο που ευθύνεται για ταχύτητες των 1.5ΜΒ όμως Χάρων μου. Τεσπα, όπως είπε, ενδέχεται και να φταίει ο δίσκος απ' τον οποίο μεταφέρονται προς τον εξωτερικό (μια και ναι, αν είναι προβληματικός ο source disk, θα υπάρχει καθυστέρηση, όπως ακριβώς και αν είναι προβληματικός ο destination). Να θυμήσω όμως για 3η φορά, πως το HDS αναφέρει κάτι ΚΑΙ για τον εξωτερικό (...αν όντως αυτός ήταν ο εξωτερικός και δεν έχουμε μουτέψει τα μπέρδα μας τελείως). Το οποίο προσωπικά δεν το 'χω ξαναπετύχει ως μήνυμα και ενώ δεν ξέρω πώς διάλο αντιστοιχεί στην κατάσταση του δίσκου, αλλά μου φαίνεται ψιλοΰποπτο. ποιο μηνυμα ειναι αυτο?
PCharon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...όχι αίτιο που ευθύνεται για ταχύτητες των 1.5ΜΒ όμως Χάρων μου. Υπό συνθήκες όλα γίνονται, δε κόλλησα σε αυτό. μονο για λιγα δευτερολεπτα φτανει σε τετοια ταχυτητα Δε φτάνει ούτε για ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου, είναι λάθος ένδειξη. H μέγιστη ταχύτητα σε μηχανικούς δίσκους σε USB 2.0 είναι συνήθως 20~25 MB/δευτ. εχω κανει defrag και η κατατμηση του δευτερου εσωτερικου ειναι στο 4% Ωραία. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από αυτό βέβαια που μπορούν να το επηρεάσουν, δε τελειώνει στο defrag των αρχείων. Υπάρχει και το defrag ελέυθερου χώρου καθώς και η σειρά ζήτησης/εγγραφής των αρχείων εν σχέση με τη κατανομή τους στην επιφάνεια των δίσκων (από και προς δίσκων), υπάρχει η πιθανότητα κάποιο μέσο αποθήκευσης να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και γι άλλη εργασία ή γενικώς να γίνονται άλλες εργασίες που να επηρεάζουν, υπάρχουν και τα bad sectors στον εσωτερικό που ανέφερες, υπάρχουν και οι μάπες USB ελεγκτές... κτλ που μπορεί να μην αφήνουν τη ταχύτητα να είναι μέγιστη. Τα 20 ΜΒ/δευτ. που είδες είναι απολύτως φυσιολογικά για το είδος του δίσκου και της σύνδεσης, οπότε ο δίσκος σου δεν έχει τίποτα (προς το παρόν, χα).
mavrospete Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τα 20 ΜΒ/δευτ. που είδες είναι απολύτως φυσιολογικά για το είδος του δίσκου και της σύνδεσης, οπότε ο δίσκος σου δεν έχει τίποτα (προς το παρόν, χα). Για τον εξωτερικο ετσι?
PCharon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι για τον εξωτερικό, γι αυτόν λέει ο τίτλος/1ο ποστ στο θέμα.
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ποιο μηνυμα ειναι αυτο? ...του screenshot του ΗDS.
mavrospete Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καποιος τροπος να φτιαξω αυτα τα bad sectοrs? εκανα ενα τσεκ και ειπε πως δεν υπαρχουν προβληματα ...του screenshot του ΗDS. ναι το καταλαβα αυτο αλλα που το λεει, στο πρασινο πλαισιο?
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εξαρτάται τί σόι bs είναι όμως. Αν αφορούν reallocated sectors, δεν αφορούν ούτε εσένα, ούτε τη συμπεριφορά του δίσκου που τα έχει προίκα. Τεσπα, "βρες" και τρέξε το ΗDD Regenerator (και χρησιμοποίησε την 1η επιλογή στο α-λα DoS interface παραθυράκι γραμμής εντολών που θ' ανοίξει, δηλαδή την "scan and repair"), κι ό,τι "φτιάξει" αυτό (ΑΝ "φτιάξει"). εκανα ενα τσεκ και ειπε πως δεν υπαρχουν προβληματα ναι το καταλαβα αυτο αλλα που το λεει, στο πρασινο πλαισιο? Τα "τσεκάπ" ίσως και να μη λένε κάτι - αλλά κυρίως εξαρτάται με ΤΙ εννοείς πώς τα έκανες.... (πάλι φλου τα λες...). Και ναι, στο "πράσινο πλαίσιο" αναφερόμουν, και στην ειδοποίηση για 200-τόσες προσπάθειες sector reallocation που λέει πως γίνανε.
mavrospete Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εννοω checkdisk & winoptimizer 8 diskdoctor
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...τα οποία θα έλεγα να μην τα βασίζεσαι τόσο, όσο το HDS...
mavrospete Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ξεκινησα το hdd regenerator για να φτιαξει τον σκληρο. παροτι μου εβγαλε μηνυμα πως χρησιμοποιειται ο σκληρος πατησα οκ και ξεκινησε κανονικα η διεργασια repair στο περιβαλλον dos. σωστα μεχρι στιγμης? και βρισκομαι στο 70% χωρις να εχει φανει κανενας bad sector
mavrospete Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 λοιπον εκανα το hddreg και απο boot και παλι 0 bs μου εβγαλε, και το hd sentinel μου βγαζει παλι τα ιδια. ειναι φυσιολογικο αυτο? ΚΑι απο τοτε που ξεκινησε αυτη η ιστορια με την αργη μεταφορα δεδομενων ο υπολογιστης εχει προβλημα. Μετα απο καποια στιγμη χωρις να εχω καταλαβει τι το προκαλει, κολανε σχεδον ολα. ανοιγοκλεινει ο chrome, δεν ανοιγει η διαχειριση εργασιων και δεν κανει επανεκκινηση. αλλα άλλα προγράμματα αρχίζουν
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι είναι φυσιολογικό αν είναι οι reallocated sectors αυτοί που αναφέρονται. Όσο για τον υπολογιστή, αν τα κάνει ολ' αυτά χωρίς τον εξωτερικό πάνω του, ε, ενδέχεται το ζόρι να το τραβάει ο δίσκος των Windows ή τα Windows απλώς.
mavrospete Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι είναι φυσιολογικό αν είναι οι reallocated sectors αυτοί που αναφέρονται. Όσο για τον υπολογιστή, αν τα κάνει ολ' αυτά χωρίς τον εξωτερικό πάνω του, ε, ενδέχεται το ζόρι να το τραβάει ο δίσκος των Windows ή τα Windows απλώς. Τι μπορώ να κάνω και για τους δύο?
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αν όντως ο εξωτερικός είναι οκ σε άλλο μηχανάκι, τίποτα γι' αυτόν. Αν πάλι εννοούσες τον "45 bs" και τον δίσκο των Windows, για τον πρώτο ας πούμε ό,τι ήταν να κάνεις, το 'κανες (HDDR). Για τον γουιντοΐσιο, απλώς μια επανεγκατάσταση Win, θα έλεγα, κι ό,τι κάτσει. Αν συνεχίσει τα ίδια, τρέξε και σ' αυτόν το HDDR. Aν το HDS βγάζει "0% health" σε κάποιον, ίσως η καλύτερη πρακτική να είναι να τον αντικατάστησεις (αν ισχύει μάλιστα εγγύηση δωρεάν αντικατάστασης, οπωσδήποτε να κάνεις χρήση), αν σε παίρνει οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα