mavrospete Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αν όντως ο εξωτερικός είναι οκ σε άλλο μηχανάκι, τίποτα γι' αυτόν. Αν πάλι εννοούσες τον "45 bs" και τον δίσκο των Windows, για τον πρώτο ας πούμε ό,τι ήταν να κάνεις, το 'κανες (HDDR). Για τον γουιντοΐσιο, απλώς μια επανεγκατάσταση Win, θα έλεγα, κι ό,τι κάτσει. Αν συνεχίσει τα ίδια, τρέξε και σ' αυτόν το HDDR. Aν το HDS βγάζει "0% health" σε κάποιον, ίσως η καλύτερη πρακτική να είναι να τον αντικατάστησεις (αν ισχύει μάλιστα εγγύηση δωρεάν αντικατάστασης, οπωσδήποτε να κάνεις χρήση), αν σε παίρνει οικονομικά. Ο εξωτερικος είναι οκ. το hds το εσβησα. υπαρχει καποιο αλλο παρεμφερές?
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το καλύτερο είναι, γι' αυτό ξαναβάλ' το.
mavrospete Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα εχω την αισθηση οτι μου κολλουσε και δημιουργουσε προβληματα. καποιο αλλο οχι τοσο καλο υπαρχει?
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το πρόγραμμα καθ' εαυτό δεν κολλάει και δε δημιουργεί προβλήματα. Το ζόρι ή των Windows ήταν, ή/και του δίσκου/των δίσκων. Άλλα προγράμματα είναι πχ το HD Tune, το Crystal Disk Info -και γενικώς ψάξε για "hdd monitoring".
mavrospete Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα το hdtune και μου εβγαλε 0% damaged blocks και για τους 2 Και όσον αφορά το πρόβλημα των windows μάλλον ήταν το mtorrent και μάλλον το έφτιαξα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από mavrospete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα