Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Που ακριβως ειπα "στην αγγλια ειναι πιο καλα"?
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 [αιδοφιλια ειναι αλλο toufa.. Αλλο να παει ενα κοριτσι 14 χρονων(που δεν το θεωρω και αυτο σωστο) με καποιον μεγαλυτερο της π.χ 18χρονο αλλα με την θεληση της . Και αλλο να εισαι παιδοφιλος και να σε δικαιολογουν κιολας. Ολες οι περιπτωσεις παιδοφιλιας εχουν να κανουν με παρα πολυ μικρες ηλικιες και με εξαναγκασμο. Δεν γινεται να προχωρας π.χ με το παιδι σου και να ερθει ο αλλοος να και σου ανοιξει την το μπουφαν και να δει το παιδι σου τα τετοια του.. Δηλαδη τωρα ολοι οι παιδεραστες θα απαιτησουν να βγουν απο την φυλακη και να τους δωσουν και επιδομα..ρε ουτσ.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 συνεχιζουμε ηρεμα αλλιως δημοκρατικα το κλειδωνω και ηρεμουμε απο τις βρισιες.
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 [αιδοφιλια ειναι αλλο toufa.. Αλλο να παει ενα κοριτσι 14 χρονων(που δεν το θεωρω και αυτο σωστο) με καποιον μεγαλυτερο της π.χ 18χρονο αλλα με την θεληση της . Και αλλο να εισαι παιδοφιλος και να σε δικαιολογουν κιολας. Ολες οι περιπτωσεις παιδοφιλιας εχουν να κανουν με παρα πολυ μικρες ηλικιες και με εξαναγκασμο. Δεν γινεται να προχωρας π.χ με το παιδι σου και να ερθει ο αλλοος να και σου ανοιξει την το μπουφαν και να δει το παιδι σου τα τετοια του.. Δηλαδη τωρα ολοι οι παιδεραστες θα απαιτησουν να βγουν απο την φυλακη και να τους δωσουν και επιδομα..ρε ουτσ. Oι φυλακισεις για παιδοφιλια πρεπει να ειναι απειροελαχιστες σε σχεση παντα με αυτο που θα επρεπε να γινεται. Μια βολτα απο το facebook και παλιοτερα στα chatrooms και θα δεις για το τι κανουν οι ενιληκοι με τα μικρα που δεν ξερουν τι τους γινεται στα 14 (ποσο μαλλον να ξερει τι θελει) Επισης αυτο που λες σαν παραδειγμα δεν γινεται ουτε με ενηλικες, γιατι να γινει με ανηλικους? Φυσικα και ειναι κατακριτεο αν γινεται, ανεξαρτητα αν ειναι παιδι παρων ή οχι.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γροθιά στο αστικό ηθικιστικό κατεστημένο ο Τούφας. Στηρίζουμε
firewalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το γραφικό θα το σχολιάσει κανείς; 5 λεπτά πάλευα να βρω τον γύψο!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 όλα τα λεφτά φίλε, το παίζεις στα δάχτυλα το φώτοσοπ και η εικόνα συμπίπτει 100% με τον τίτλο!
The_Judas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Oι φυλακισεις για παιδοφιλια πρεπει να ειναι απειροελαχιστες σε σχεση παντα με αυτο που θα επρεπε να γινεται. Μια βολτα απο το facebook και παλιοτερα στα chatrooms και θα δεις για το τι κανουν οι ενιληκοι με τα μικρα που δεν ξερουν τι τους γινεται στα 14 (ποσο μαλλον να ξερει τι θελει) Επισης αυτο που λες σαν παραδειγμα δεν γινεται ουτε με ενηλικες, γιατι να γινει με ανηλικους? Φυσικα και ειναι κατακριτεο αν γινεται, ανεξαρτητα αν ειναι παιδι παρων ή οχι. Δεν νομίζω να συναινούν οι γονείς με τέτοιες σχέσεις. Απλά δεν το γνωρίζουν συνήθως. Έχω την εντύπωση όμως, ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν πια τους μεγαλύτερους σε ηλικία όπως παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πρότυπα.
aledjo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αυτος εδω δεν ειναι παιδοφιλος? http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=129397
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αυτος εδω δεν ειναι παιδοφιλος? http://www.protothem...cle/?aid=129397 Οχι.αυτη ειναι πορνοσταρ.
firewalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αυτος εδω δεν ειναι παιδοφιλος? http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=129397 Στο U.S. ναι. Αν π.χ. πας με την ανήλικη γυναίκα σου και συνευρεθείτε σε μπαγλαρώνουν.
freedubus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εφόσον πολλοί απο αυτούς όταν μετά την σύλληψή τους οι ίδιοι λένε οτι είναι αρρώστια αυτο που έχουν και οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι , πιστεύω προκειμένου να βοηθηθούν με κάποιον τρόπο , η μόνη λύση είναι η χημική στείρωση εναλλακτικά δημόσια προβολή φωτογραφίας του και θανατική ποινή . και είμαι κάθετος σε αυτό Επειδή ωραίες είναι οι φράσεις επιπέδου γυμνασίου που χρησιμοποιούν χάριν εντυπωσιασμού κάποιοι "δημοσιογράφοι" αλλά στερούνται ουσίας και ως συνήθως τα γεγονότα παρουσιάζονται διαστρεβλωμένα: Το "επίδομα παιδεραστίας" είναι ένα μικρό επίδομα της ταξης των 40-100 ευρω που δινεται από το κράτος σε ατομα που εχουν κατηγορηθεί για αυτό το αδίκημα, έχουν δικαστεί, έχουν κάνει την ποινή που εχει οριστει απο το κρατος και τη νομοθεσία και προσπαθούν να ζήσουν. Ελα εσυ ρε μαγκα, είτε το εκανες ειτε όχι, με χαρτί οτι έχεις εκτίσει ποινή ή ότι έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία και αθωώθηκες και ψάξε μετα για δουλειά. Αυτό ισχύει ακριβως επειδη θέλουμε να πιστεύουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος προνοιας, όπου ολα τα μελη ειναι ίσα και ισχυει ο σωφρωνισμός, δηλαδή να δικάζεσαι και να τιμωρεισαι για να μαθεις και να μην το ξανακάνεις, και όχι πρακτικές όπως φυλετικό δίκαιο, εξόντωση, "μωσαικός" νόμος, διαπόμπευση, λιντσάρισμα. Διαλέξτε τι θέλετε από το κράτος σας επιτέλους. Αλλο να παει ενα κοριτσι 14 χρονων(που δεν το θεωρω και αυτο σωστο) με καποιον μεγαλυτερο της π.χ 18χρονο αλλα με την θεληση της . Και αλλο να εισαι παιδοφιλος και να σε δικαιολογουν κιολας. Ολες οι περιπτωσεις παιδοφιλιας εχουν να κανουν με παρα πολυ μικρες ηλικιες και με εξαναγκασμο. Προσπαθείς να κανεις ενα επιχειρημα χωρις υποσταση να σταθει. Πως μπορει να εχει σεξουαλικες η ερωτικες σχεσεις ενας 25-30-40αρης με ενα 14χρονο; Ειχανε κοινες παρέες και αλληλογουσταριστήκανε; Ή μαζεύουν καρτες ποκεμον; Ή τη γνωρισε στις αγγελιες του περιοδικου 'ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ" ; Θα σου πω εγώ. Κανας δάσκαλος ειναι, κανας γυμναστής, κανας οικογενειακός φίλος , και το ψάχνει για να το κάνει. Ένα παιδι 13 ετων ΔΕΝ ειναι ετοιμο για σεξουαλική πράξη. Δεν ζείτε στην προιστορική εποχή, ζείτε σε κοινωνίες του 21ου γαμημένου αιώνα, όπου ισχύουν ΝΟΜΟΙ. Οποιαδήποτε σεξουαλική κίνηση από ενήλικα προς ανήλικο 15 η 13 ή 8 ή 2 ετών θεωρειται αυτοματα αποπλάνηση από το νόμο. Δεν υπαρχει καμια θεληση στα 13. θεληση υπάρχει μονάχα στους τσιγγάνους, που παντρολογουνται απο τα 11 και αγοραζουν τις νυφες. Εγω προσωπικά, πιστευω, και ειναι αληθεια, πως ειναι ΚΑΚΟ να εισαι παιδοφιλος. Αλλα ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι να αντιμετωπιζεις τα ατομα που εχουν κατηγορηθει ή δικαστει για αναρμοστες σεξουαλικες πραξεις ως ατομα ανώμαλα, σακατηδες και μάστιγα για την κοινωνια. Εγω θεωρώ πως σε αυτά τα άτομα, εφ΄όσον πλήρωσαν εκτίοντας την ποινη τους και ο,τι προβλέπεται από το νόμο, αξιζει μια 2η ζωη.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειναι ενα κοριτσακι 14 χρονων ετοιμο για να κανει σεξ. Και το παραδειγμ< μου ηταν γι ηλικιες μεταξυ 14 με 18 που εκει ευκολα μπορουν να γνωριστουν. π.χ αν το γυμνασιο και το λυκειο ειναι στον ιδιο χωρο..στο γυμναστηριο. Θεωρω παραλογο και ααμυαλο εναν 25αρη να παει με ενα 17 χρονο ποσο μαλλον με ενα 14 χρονο κοριτσι...
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Επειδή ωραίες είναι οι φράσεις επιπέδου γυμνασίου που χρησιμοποιούν χάριν εντυπωσιασμού κάποιοι "δημοσιογράφοι" αλλά στερούνται ουσίας και ως συνήθως τα γεγονότα παρουσιάζονται διαστρεβλωμένα: Το "επίδομα παιδεραστίας" είναι ένα μικρό επίδομα της ταξης των 40-100 ευρω που δινεται από το κράτος σε ατομα που εχουν κατηγορηθεί για αυτό το αδίκημα, έχουν δικαστεί, έχουν κάνει την ποινή που εχει οριστει απο το κρατος και τη νομοθεσία και προσπαθούν να ζήσουν. Ελα εσυ ρε μαγκα, είτε το εκανες ειτε όχι, με χαρτί οτι έχεις εκτίσει ποινή ή ότι έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία και αθωώθηκες και ψάξε μετα για δουλειά. Αυτό ισχύει ακριβως επειδη θέλουμε να πιστεύουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος προνοιας, όπου ολα τα μελη ειναι ίσα και ισχυει ο σωφρωνισμός, δηλαδή να δικάζεσαι και να τιμωρεισαι για να μαθεις και να μην το ξανακάνεις, και όχι πρακτικές όπως φυλετικό δίκαιο, εξόντωση, "μωσαικός" νόμος, διαπόμπευση, λιντσάρισμα. Διαλέξτε τι θέλετε από το κράτος σας επιτέλους. Προσπαθείς να κανεις ενα επιχειρημα χωρις υποσταση να σταθει. Πως μπορει να εχει σεξουαλικες η ερωτικες σχεσεις ενας 25-30-40αρης με ενα 14χρονο; Ειχανε κοινες παρέες και αλληλογουσταριστήκανε; Ή μαζεύουν καρτες ποκεμον; Ή τη γνωρισε στις αγγελιες του περιοδικου 'ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ" ; Θα σου πω εγώ. Κανας δάσκαλος ειναι, κανας γυμναστής, κανας οικογενειακός φίλος , και το ψάχνει για να το κάνει. Ένα παιδι 13 ετων ΔΕΝ ειναι ετοιμο για σεξουαλική πράξη. Δεν ζείτε στην προιστορική εποχή, ζείτε σε κοινωνίες του 21ου γαμημένου αιώνα, όπου ισχύουν ΝΟΜΟΙ. Οποιαδήποτε σεξουαλική κίνηση από ενήλικα προς ανήλικο 15 η 13 ή 8 ή 2 ετών θεωρειται αυτοματα αποπλάνηση από το νόμο. Δεν υπαρχει καμια θεληση στα 13. θεληση υπάρχει μονάχα στους τσιγγάνους, που παντρολογουνται απο τα 11 και αγοραζουν τις νυφες. Μην ξεχνιωμαστε τούφα έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου παλικάρι μου Link Μιας και εχω μπερδεψει τα μπουτια μου και 6 ατομα συμφωνειτε. Αλλα ξεχασα, εγω ειμαι offtopic κιναιδος και αυτο που ειπα δεν ειναι η περιπτωση που λετε, αλλα η αλλη περιπτωση (?)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 έχουν αφαιρεθεί και μερικά επεισόδια τέσπα δεν μας είπες τι σου φαίνεται παράξενο στην ελληνική νομοθεσία; ή πως αυτή επιτρέπει την, κοινωνικά αποδεκτή όπως λες, αποπλάνηση ανηλίκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις