HALF EVIL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Επειδή ωραίες είναι οι φράσεις επιπέδου γυμνασίου που χρησιμοποιούν χάριν εντυπωσιασμού κάποιοι "δημοσιογράφοι" αλλά στερούνται ουσίας και ως συνήθως τα γεγονότα παρουσιάζονται διαστρεβλωμένα: Το "επίδομα παιδεραστίας" είναι ένα μικρό επίδομα της ταξης των 40-100 ευρω που δινεται από το κράτος σε ατομα που εχουν κατηγορηθεί για αυτό το αδίκημα, έχουν δικαστεί, έχουν κάνει την ποινή που εχει οριστει απο το κρατος και τη νομοθεσία και προσπαθούν να ζήσουν. Ελα εσυ ρε μαγκα, είτε το εκανες ειτε όχι, με χαρτί οτι έχεις εκτίσει ποινή ή ότι έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία και αθωώθηκες και ψάξε μετα για δουλειά. Αυτό ισχύει ακριβως επειδη θέλουμε να πιστεύουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος προνοιας, όπου ολα τα μελη ειναι ίσα και ισχυει ο σωφρωνισμός, δηλαδή να δικάζεσαι και να τιμωρεισαι για να μαθεις και να μην το ξανακάνεις, και όχι πρακτικές όπως φυλετικό δίκαιο, εξόντωση, "μωσαικός" νόμος, διαπόμπευση, λιντσάρισμα. Διαλέξτε τι θέλετε από το κράτος σας επιτέλους. Προσπαθείς να κανεις ενα επιχειρημα χωρις υποσταση να σταθει. Πως μπορει να εχει σεξουαλικες η ερωτικες σχεσεις ενας 25-30-40αρης με ενα 14χρονο; Ειχανε κοινες παρέες και αλληλογουσταριστήκανε; Ή μαζεύουν καρτες ποκεμον; Ή τη γνωρισε στις αγγελιες του περιοδικου 'ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ" ; Θα σου πω εγώ. Κανας δάσκαλος ειναι, κανας γυμναστής, κανας οικογενειακός φίλος , και το ψάχνει για να το κάνει. Ένα παιδι 13 ετων ΔΕΝ ειναι ετοιμο για σεξουαλική πράξη. Δεν ζείτε στην προιστορική εποχή, ζείτε σε κοινωνίες του 21ου γαμημένου αιώνα, όπου ισχύουν ΝΟΜΟΙ. Οποιαδήποτε σεξουαλική κίνηση από ενήλικα προς ανήλικο 15 η 13 ή 8 ή 2 ετών θεωρειται αυτοματα αποπλάνηση από το νόμο. Δεν υπαρχει καμια θεληση στα 13. θεληση υπάρχει μονάχα στους τσιγγάνους, που παντρολογουνται απο τα 11 και αγοραζουν τις νυφες. Εγω προσωπικά, πιστευω, και ειναι αληθεια, πως ειναι ΚΑΚΟ να εισαι παιδοφιλος. Αλλα ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι να αντιμετωπιζεις τα ατομα που εχουν κατηγορηθει ή δικαστει για αναρμοστες σεξουαλικες πραξεις ως ατομα ανώμαλα, σακατηδες και μάστιγα για την κοινωνια. Εγω θεωρώ πως σε αυτά τα άτομα, εφ΄όσον πλήρωσαν εκτίοντας την ποινη τους και ο,τι προβλέπεται από το νόμο, αξιζει μια 2η ζωη. Θα συμφωνήσω σ'όλα εκτός από την τελευταία παράγραφο. Και τι σημαίνει τελικά παιδοφιλία; Σε ορισμένες κοινωνίες οι γάμοι 12, 13, 14άχρονων είναι αποδεκτοί και πολλές φορές επιβεβλημένοι. Στην κοινωνία μας η πρώτη σεξουαλική εμπειρία των νεαρών ατόμων μπορεί να γίνει ακόμα και στα 15,16. Η αναγκαστική σεξουαλική συνεύρεση είναι έγκλημα ασχέτως ηλικίας. Αλλά φανταστείτε ένα 5άχρονο αγόρι ή κορίτσι να υποβληθεί σ' ένα τέτοιο μαρτύριο! Και αν δεχτούμε ότι ένας παιδόφιλος είναι άρρωστος , τότε ποιός εγγυάται ότι αφού εκτίσει μια ποινή δεν θα το ξανακάνει; Αν είναι άρρωστος τότε χρήζει συνεχούς παρακολούθησης εφ'όρου ζωής, όπως ένας καρδιοπαθής , ένας διαβητικός, ένας καρκινοπαθής. Άρα συμπερασματικά δεν πρέπει ποτέ του να κυκλοφορήσει τελείως ελεύθερος πλέον. Και ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να πεί ότι θεραπεύτηκε ;
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 έχουν αφαιρεθεί και μερικά επεισόδια τέσπα δεν μας είπες ή πως αυτή επιτρέπει την, κοινωνικά αποδεκτή όπως λες, αποπλάνηση ανηλίκων Σε οτι εχει απομεινει αναφερομαι. Το οτι ο νομος οριζει την αποπλανηση στα 15 ειναι λαθος, το οτι στην ομοφυλοφιλια ειναι αλλη ηλικια (lol) και στο για το τι ειναι βιασμος ειναι λαθος. Αλλα για να τα λεω αυτα μαλλον μου φαγε την γκομενα κανας φανταρος οπως ειπες και εσυ ετσι δεν ειναι? Επειδη εχω δουλεψει 4 χρονια με παιδια και τα εχω δει σαν ενηλικας τα λεω αυτα, και οχι απο το κομπλεξικο ατομο που προσπαθεις να με βαφτισεις που λεει οτι θυμαται απο το σχολειο. Θα συμφωνήσω σ'όλα εκτός από την τελευταία παράγραφο. Και τι σημαίνει τελικά παιδοφιλία; Σε ορισμένες κοινωνίες οι γάμοι 12, 13, 14άχρονων είναι αποδεκτοί και πολλές φορές επιβεβλημένοι. Στην κοινωνία μας η πρώτη σεξουαλική εμπειρία των νεαρών ατόμων μπορεί να γίνει ακόμα και στα 15,16. Η αναγκαστική σεξουαλική συνεύρεση είναι έγκλημα ασχέτως ηλικίας. Αλλά φανταστείτε ένα 5άχρονο αγόρι ή κορίτσι να υποβληθεί σ' ένα τέτοιο μαρτύριο! Και αν δεχτούμε ότι ένας παιδόφιλος είναι άρρωστος , τότε ποιός εγγυάται ότι αφού εκτίσει μια ποινή δεν θα το ξανακάνει; Αν είναι άρρωστος τότε χρήζει συνεχούς παρακολούθησης εφ'όρου ζωής, όπως ένας καρδιοπαθής , ένας διαβητικός, ένας καρκινοπαθής. Άρα συμπερασματικά δεν πρέπει ποτέ του να κυκλοφορήσει τελείως ελεύθερος πλέον. Και ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να πεί ότι θεραπεύτηκε ; Ναι αλλα αυτο που λες αφορα στον σωφρονισμο. Οι ΗΠΑ εχουν ενα καλο συστημα που τα εγκληματα σεξουαλικου περιεχομενου ειναι public domain και εχουν περιορισμους για το που μπορεις να μεινεις αν εχεις κριθει ενοχος για παιδοφιλια. Οσο για τους γαμους στα 12, ειπε για τους τσιγγανους.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σε οτι εχει απομεινει αναφερομαι. Το οτι ο νομος οριζει την αποπλανηση στα 15 ειναι λαθος αλλά, ποια ηλικία προτείνεις εσύ; το οτι στην ομοφυλοφιλια ειναι αλλη ηλικια (lol) και στο για το τι ειναι βιασμος ειναι λαθος. κατ' αρχάς αυτά δεν τα γράφει στους νόμους που μας παρέπεμψες. Πες μας τι λέει ο νόμος δηλαδή στις δυο περιπτώσεις κατα τ' άλλα μην ξεχνάς ότι υποστήριξες πως στην ελλαδα η παιδοφιλια ειναι κατι το νορμαλ με βάση το Δεν ακουσε κανεις για κοπελα 14 χρονων να τα εχει με καποιον 18+ ? που προφανώς να εννοείς κάτι περιπτώσεις ξεκ*λιάρικων γυμνασιο-λυκειόκόριτσων που πάνε με κανα δυο τάξεις μεγαλύτερους ή κανα φαντάρο
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη με τον φανταρο δεν ειναι παιδεραστια για σενα. Επειδη το κοριτσι ειναι "ξεκωλιαρικο" οπως ειπες. Μηπως ειναι και ο βιασμος οκ για σενα αν η κοπελα προκαλει? Αν ειχα ενα σφυρι θα το κοπαναγα και θα ελεγα case closed... Οσο για τον σεξισμο στον νομο δες εδω http://www.10percent.gr/stiles/ta-dikaiomata-sou/1738-2010-04-13-21-10-16.html http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%9B%CE%9F%CE%91%CE%A4_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Άρθρο 347 Ασέλγεια παρά φύση 1. Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α) με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσίας. β) από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερου από 17 ετών ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παρ.1 κατ’ επάγγελμα. μάλιστα. Δηλαδή, εδώ σε πειράζει που το όριο είναι στα 17 ενώ πριν μας έλεγες πως τα 15 είναι απαράδεκτο όριο. Εμένα μου φαίνεται πάντως ορθό να υπάρχει μεγαλύτερο όριο σε ομοφυλοφιλικές περιπτώσεις Δηλαδη με τον φανταρο δεν ειναι παιδεραστια για σενα. Επειδη το κοριτσι ειναι "ξεκωλιαρικο" οπως ειπες. Σε αυτές τις περιπτώσεις αγαπητέ Τούφα, η αποπλάνηση συνήθως συντελείται από την κοπέλα. Δεν ξέρω εσύ ποιές έχεις υπόψιν. Μηπως ειναι και ο βιασμος οκ για σενα αν η κοπελα προκαλει? Ο βιασμός είναι βιασμός, άσχετα αν προκαλεί η κοπέλα. Απλά αν δεν προκαλεί υπάρχει και κάποια πιθανότητα αποφυγής του.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μάλιστα. Δηλαδή, εδώ σε πειράζει που το όριο είναι στα 17 ενώ πριν μας έλεγες πως τα 15 είναι απαράδεκτο όριο. Εμένα μου φαίνεται πάντως ορθό να υπάρχει μεγαλύτερο όριο σε ομοφυλοφιλικές περιπτώσεις Σε αυτές τις περιπτώσεις αγαπητέ Τούφα, η αποπλάνηση συνήθως συντελείτε από την κοπέλα. Δεν ξέρω εσύ ποιές έχεις υπόψιν. Ο βιασμός είναι βιασμός, άσχετα αν προκαλεί η κοπέλα. Απλά αν δεν προκαλεί υπάρχει και κάποια πιθανότητα αποφυγής του. Το οτι υπαρχει διαχωρισμος του ανθρωπου αναλογα την σεξουαλικη του κατευθηνση και το φυλο του ειναι σεξισμος. To οτι αν εισαι straight μπορεις να κανεις οτι θες μετα τα 15 ενω αν εισαι gay μετα τα 17 (για τις λεσβιες δεν υπαρχει νομος) ειναι γελοιο. Και για την αποπλανηση μπας και ειδες το lolita ή το hard candy προσφατα και τα λες αυτα? Οσο για το τελευταιο σου, απλα τραγικος. Να μαντεψω η γυναικα δεν μπορει να βιασει συμφωνα με σενα ε? http://www.youtube.com/watch?v=b-XhyLqC344
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το οτι υπαρχει διαχωρισμος του ανθρωπου αναλογα την σεξουαλικη του κατευθηνση και το φυλο του ειναι σεξισμος. To οτι αν εισαι straight μπορεις να κανεις οτι θες μετα τα 15 ενω αν εισαι gay μετα τα 17 (για τις λεσβιες δεν υπαρχει νομος) ειναι γελοιο. πάλι τα μπέρδεψες... ο νόμος δεν λέει τι μπορείς να κάνεις άμα είσαι πάνω από 15/17 αλλά τι θα πάθεις εσύ αν κάνεις κάτι εσύ σε κάποιον/κάποια που είναι κάτω από 15/17. Σεξισμός είναι ο προσδιορισμός και διάκριση του ανθρώπου με βάση τη σεξουαλικότητά του. Το ότι τα σεξουαλικά φετίχ (ομοφυλοφιλία, ποδολαγνεία, επιδειξιομανία, και βεβαίως παιδεραστία) πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισάξιες σεξουαλικές πράξεις με την φυσιολογική (την ετερόφυλη δηλαδή) είναι ηλίθιο. Αλλά είναι η πορεία που τραβάει η ηδονιστική κοινωνία μας. Το να προστατέψεις έναν ανήλικο από την επιβολή φετιχισμών στο σώμα του με μεγαλύτερο όριο ηλικίας μου φαίνεται ορθό. Και για την αποπλανηση μπας και ειδες το lolita ή το hard candy προσφατα και τα λες αυτα? στα δικά σου παραδείγματα αυτές ήταν αθώες κοκκινοσκουφίτσες δηλαδή; Να μαντεψω η γυναικα δεν μπορει να βιασει συμφωνα με σενα ε?
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Α καλα, η ομοφυλοφιλια ειναι φετιχ. Ε ναι, αμα βαριεσαι το "νορμαλ" θες και τα φετιχ σου... Ο,τι του φανει, του Λωλοστεφανη
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδόφιλος πάντως δεν είσαι μόνο όταν ασκείς σεξουαλική κακοποίηση σε ένα ανήλικο. Αν τον παίζω με παιδική πορνογραφία, έχω πρόβλημα χωρίς να ενοχλώ κάποιον. Άρα ναι, χρειάζομαι βοήθεια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν τον παίζω με παιδική πορνογραφία, έχω πρόβλημα χωρίς να ενοχλώ κάποιον έμμεσα ευθύνεσαι για την κακοποίηση τον ανηλίκων στο βίντεο
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ε; Αυτό που έκανες quote δείχνει τον λόγο για τον οποίον φαντάζομαι η παιδοφιλία θεωρείται αναπηρία. Προφανώς επειδή έχω οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις είναι, χμ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν το 'πιασα. απλά λέω πως και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει, έστω και έμμεσα, ευθύνη. Δεν μιλάω νομικά αλλά γενικά, ηθικά
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω, ένας παιδόφιλος δηλαδή δεν χρειάζεται βοήθεια; Αν εσύ θεωρείς ανήθικο να πηδήξεις μία 17άρα, whatever, το πρόβλημα σας με το επίδομα ποιο ειναι δεν καταλαβαίνω; Αν δεν πάρουν αυτοί, ποιος θα πάρει; Άκυρο. Όχι επίδομα, ότι θεωρούνται ανάπηροι! Ακόμα χειρότερο! Άκυρο 2. Παίρνουν; θα το διαβάσω, μισό. =ρ =ρ
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν πήρα θέση στο θέμα καθαυτό. Δεν είπα ότι διαφωνώ. με καλύπτει το παρακάτω σχόλιο γενικά Το "επίδομα παιδεραστίας" είναι ένα μικρό επίδομα της ταξης των 40-100 ευρω που δινεται από το κράτος σε ατομα που εχουν κατηγορηθεί για αυτό το αδίκημα, έχουν δικαστεί, έχουν κάνει την ποινή που εχει οριστει απο το κρατος και τη νομοθεσία και προσπαθούν να ζήσουν. Ελα εσυ ρε μαγκα, είτε το εκανες ειτε όχι, με χαρτί οτι έχεις εκτίσει ποινή ή ότι έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία και αθωώθηκες και ψάξε μετα για δουλειά. Αυτό ισχύει ακριβως επειδη θέλουμε να πιστεύουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος προνοιας, όπου ολα τα μελη ειναι ίσα και ισχυει ο σωφρωνισμός, δηλαδή να δικάζεσαι και να τιμωρεισαι για να μαθεις και να μην το ξανακάνεις, και όχι πρακτικές όπως φυλετικό δίκαιο, εξόντωση, "μωσαικός" νόμος, διαπόμπευση, λιντσάρισμα. Διαλέξτε τι θέλετε από το κράτος σας επιτέλους. και επειδή είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, συμφωνώ και με αυτό Θα συμφωνήσω σ'όλα εκτός από την τελευταία παράγραφο. Και τι σημαίνει τελικά παιδοφιλία; Σε ορισμένες κοινωνίες οι γάμοι 12, 13, 14άχρονων είναι αποδεκτοί και πολλές φορές επιβεβλημένοι. Στην κοινωνία μας η πρώτη σεξουαλική εμπειρία των νεαρών ατόμων μπορεί να γίνει ακόμα και στα 15,16. Η αναγκαστική σεξουαλική συνεύρεση είναι έγκλημα ασχέτως ηλικίας. Αλλά φανταστείτε ένα 5άχρονο αγόρι ή κορίτσι να υποβληθεί σ' ένα τέτοιο μαρτύριο! Και αν δεχτούμε ότι ένας παιδόφιλος είναι άρρωστος , τότε ποιός εγγυάται ότι αφού εκτίσει μια ποινή δεν θα το ξανακάνει; Αν είναι άρρωστος τότε χρήζει συνεχούς παρακολούθησης εφ'όρου ζωής, όπως ένας καρδιοπαθής , ένας διαβητικός, ένας καρκινοπαθής. Άρα συμπερασματικά δεν πρέπει ποτέ του να κυκλοφορήσει τελείως ελεύθερος πλέον. Και ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να πεί ότι θεραπεύτηκε ; και βέβαια δεν έχω λύση στα διλήμματα αυτά.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τι συζητάμε δεν έχω καταλαβει. Αν είναι σωστό να πηδάω εφηβάκια από το φεησμπουκ ή για το αν οι παιδόφιλοι πρέπει να παίρνουν επίδομα; /εντιτ: Οκ, συμφωνώ με φρηντούμπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις