chill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Κανένα επίδομα αναπηρίας σε μας που την βρίσκουμε με anime p0rn θα δώσουν ? Εγω θεωρώ πως σε αυτά τα άτομα, εφ΄όσον πλήρωσαν εκτίοντας την ποινη τους και ο,τι προβλέπεται από το νόμο, αξιζει μια 2η ζωη. Αξίζει 2η ζωή κάποιος που ενδεχομένως στέρησε από κάποιον άλλον την 1η;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τι συζητάμε δεν έχω καταλαβει. παρεκτραπήκαμε με τον Τούφα
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ελα εσυ ρε μαγκα, είτε το εκανες ειτε όχι, με χαρτί οτι έχεις εκτίσει ποινή ή ότι έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία και αθωώθηκες και ψάξε μετα για δουλειά. Γιατί θα πάει κανείς να βρεί δουλειά και θα δείξει οτι έχει χαρτί που να λέει οτι έχει εκτίσει ποινή ή έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ? Μόνο κανένας χαζός θα το κάνει αυτό. Τέτοια προβλήματα μόνο στο δημόσιο παίζουν να υπάρξουν ή στην επαρχία που είναι μικρότερες οι κοινωνίες και γνωρίζουν ονοματεπώνυμα απέξω, για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μια χαρά θα βρεί δουλειά.
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως..........Μαθηματικά ποιός ξέρει?
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδόφιλος πάντως δεν είσαι μόνο όταν ασκείς σεξουαλική κακοποίηση σε ένα ανήλικο. Αν τον παίζω με παιδική πορνογραφία, έχω πρόβλημα χωρίς να ενοχλώ κάποιον. Άρα ναι, χρειάζομαι βοήθεια. Να παίρνουν επίδομα και όσοι βλέπουν τσόντες με μωρά λοιπόν. Ισονομία κύριοι.
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μετά τον σάλο πήραν πίσω την ρύθμιση για τους παιδόφιλους
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Να παίρνουν επίδομα και όσοι βλέπουν τσόντες με μωρά λοιπόν. Ισονομία κύριοι. Είπα ποιος θεωρείται παιδόφιλος. Άμα το πάρουμε έτσι, να πάρω κι εγώ επίδομα που την έχω στάξει με τα milfs. Δεν είναι νορμαλ, να είσαι σίγουρος. Η λέξη αναπηρία γιατί κάνει τόση μεγάλη εντύπωση;
tsifotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Επειδή ωραίες είναι οι φράσεις επιπέδου γυμνασίου που χρησιμοποιούν χάριν εντυπωσιασμού κάποιοι "δημοσιογράφοι" αλλά στερούνται ουσίας και ως συνήθως τα γεγονότα παρουσιάζονται διαστρεβλωμένα: .... Πως μπορει να εχει σεξουαλικες η ερωτικες σχεσεις ... Ή τη γνωρισε στις αγγελιες του περιοδικου 'ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ" ; Θα σου πω εγώ. Κανας δάσκαλος ειναι, κανας γυμναστής, κανας οικογενειακός φίλος , και το ψάχνει για να το κάνει. Τσου! Γιατι ρε Φρηντα τα κανεις αυτα; εννοω να αυτοαναιρεισαι. Τεσπα, ριξε και μια ματια στο νομο. Οχι στα 15 ετη καλως ή κακως το σεξ δεν αποτελει αποπλανηση. Παρολα αυτα δεν ισχυει η νομιμοτητα των 15 ετων στο καμακι μεσω chat, απο οικογενειακο φιλο εμπιστοσυνης, δασκαλο/γυμναστη κλπ Και οχι δεν το ξεκινανε το θεμα παντα οι μεγαλυτεροι. Οχι δεν τις ξεπαρθενιαζενουνε παντα οι μεγαλυτεροι Οχι τελος, δεν πηδαω πιτσιρικουλες και δεν τα λεω για να εξιλεωθω. Επισης οχι, δεν βλεπω καλλιστεια με μις γιανγκ αλλα δεν θα υποκριθω τον σουπερ ηθικο οτι δεν βλεπω σαν γυναικα μια 16αρα "τουμπανο". Τελος χρησιμοποιησα την λεξη τουμπανο γιατι ειμαι σεξιστης βλαχος και εχω τσοντα αφισα στο φαναρτζηδικο που δουλευω ή ο,τι διαολο γνωμη σχηματησατε ως γνωμη για μενα σε αντιθεση με την ψαγμενα αλητικη και κυνικη μεν, φιλοσοφημενη με κοινωνικες ευαισθησιες δε, που εχετε σχηματισει καποιοι για τον εαυτο σας απο μονοι σας. Το τελευταιο δεν στοχευει εσενα freedubus. Εννοειται οτι θα χαρω πολυ Ο ΝΟΜΟΣ να κλεινει ισοβιως παιδεραστες βιαστες δολοφονους κλπ για την προστασια της κοινωνιας αλλα και για να αποτρεψει οσους μπορει. Επισης δεν πιστευω στον σωφρωνισμο παιδεραστη, ειναι επικινδυνος και δεν ειναι κλεφτης να το μετανοιωσει καθε του "παραστρατημα" σακατευει ολοκληρη ζωη ανθρωπων οχι την μερα τους. Τελος οτι καποτε στην αρχαιοτητα δεν ητανε ταμπου δεν με καλυπτει, τοτε και η δουλια δεν ειναι σπουδαιο ζητημα, οποτε...
vk13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Oι φυλακισεις για παιδοφιλια πρεπει να ειναι απειροελαχιστες σε σχεση παντα με αυτο που θα επρεπε να γινεται. Μια βολτα απο το facebook και παλιοτερα στα chatrooms και θα δεις για το τι κανουν οι ενιληκοι με τα μικρα που δεν ξερουν τι τους γινεται στα 14 (ποσο μαλλον να ξερει τι θελει) Επισης αυτο που λες σαν παραδειγμα δεν γινεται ουτε με ενηλικες, γιατι να γινει με ανηλικους? Φυσικα και ειναι κατακριτεο αν γινεται, ανεξαρτητα αν ειναι παιδι παρων ή οχι. Καλά ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Τούφα πάνω σε κάτι... Μη μου πείτε τώρα ότι δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει για 15χρονα που τα φτιάχνουν με 20αρηδες++ με τις ευλογίες της μάνας τους και του πατέρα τους... Μη μου πείτε επίσης ότι δεν έχετε δει τσοντούλες με μικρές που τις ονομάζουν teens στις παραγωγές τους... Ε μη μας πείτε κιόλας ότι δεν έχει τύχει να καρφωθείτε σε κάτι 16χρονα τούμπανα που κυκλοφορούν εξώ... Ε και για μένα όλα αυτά παιδοφιλία θεωρούνται. Γι' αυτά όμως μούγκα όλοι.... Οπως και να χει ο νόμος είναι λάθος, όχι επειδή τους δίνει επιδόματα αλλά επειδή δε μας ορίζει ποιος είναι παιδεραστής.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: Εννοείτε ότι αυτοί που ασκούν σεξουαλική κακοποίηση σε παιδιά χωρίς τη θέληση τους είναι άρρωστοι και τους αξίζει ότι χειρότερο να πάθουν. Αυτό είμαι σίγουρος πώς όλοι το καταδικάζουμε. Αλλά πρέπει ο νόμος να γίνει σαφής και για περιπτώσεις σαν τις απο πάνω....
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλά ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Τούφα πάνω σε κάτι... Μη μου πείτε τώρα ότι δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει για 15χρονα που τα φτιάχνουν με 20αρηδες++ με τις ευλογίες της μάνας τους και του πατέρα τους... Μη μου πείτε επίσης ότι δεν έχετε δει τσοντούλες με μικρές που τις ονομάζουν teens στις παραγωγές τους... Ε μη μας πείτε κιόλας ότι δεν έχει τύχει να καρφωθείτε σε κάτι 16χρονα τούμπανα που κυκλοφορούν εξώ... Ε και για μένα όλα αυτά παιδοφιλία θεωρούνται. Γι' αυτά όμως μούγκα όλοι.... αυτο δεν ειναι επιχειρημα,ειναι πλανη: Tu quoque
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλά ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Τούφα πάνω σε κάτι... Μη μου πείτε τώρα ότι δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει για 15χρονα που τα φτιάχνουν με 20αρηδες++ με τις ευλογίες της μάνας τους και του πατέρα τους... Δεν θα έλεγα ότι είναι τραγικό 15χρονη να τα φτιάχνει με 20άρη. Θεωρώ ότι είναι αρκετά πιό συνειδητοποιημένος απο τον μέσο 15χρονο τσογλανάκο. Και μια χαρά σεξουαλικές σχέσεις μπορούν να έχουν εφ'όσον προσεγγίζονται με υπευθυνότητα (προφύλαξη κτλ). Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό με τη παιδοφιλία. Μη μου πείτε επίσης ότι δεν έχετε δει τσοντούλες με μικρές που τις ονομάζουν teens στις παραγωγές τους... Ε μη μας πείτε κιόλας ότι δεν έχει τύχει να καρφωθείτε σε κάτι 16χρονα τούμπανα που κυκλοφορούν εξώ... Ε και για μένα όλα αυτά παιδοφιλία θεωρούνται. Έλεος πραγματικα. Σε λίγο θα μας πείς ότι αν κοιτάς κοπέλα που είναι 17 +364 μερες είναι παιδοφιλία ενώ η 18 +1 μέρα είναι ο.κ. Αν το 16χρονο τούμπανο πάει γυρεύοντας καλά να πάθει. Δεν μιλάμε για βιασμό, μιλάμε για συνειδητή προσέγγιση μεγαλύτερων ανδρών με σκοπό σύναψης σεξουαλικών σχέσεων. Όσο για τις τσόντες οι "-teens" εννοείται ότι πάντα είναι eigh-teen και nine-teen, αλλιώς θα ήταν παράνομες άρα που είναι η παιδοφιλία;
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα έλεγα ότι είναι τραγικό 15χρονη να τα φτιάχνει με 20άρη. Θεωρώ ότι είναι αρκετά πιό συνειδητοποιημένος απο τον μέσο 15χρονο τσογλανάκο. Και μια χαρά σεξουαλικές σχέσεις μπορούν να έχουν εφ'όσον προσεγγίζονται με υπευθυνότητα (προφύλαξη κτλ). Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό με τη παιδοφιλία. Έλεος πραγματικα. Σε λίγο θα μας πείς ότι αν κοιτάς κοπέλα που είναι 17 +364 μερες είναι παιδοφιλία ενώ η 18 +1 μέρα είναι ο.κ. Αν το 16χρονο τούμπανο πάει γυρεύοντας καλά να πάθει. Δεν μιλάμε για βιασμό, μιλάμε για συνειδητή προσέγγιση μεγαλύτερων ανδρών με σκοπό σύναψης σεξουαλικών σχέσεων. Όσο για τις τσόντες οι "-teens" εννοείται ότι πάντα είναι eigh-teen και nine-teen, αλλιώς θα ήταν παράνομες άρα που είναι η παιδοφιλία; η 14χρονη μπορει να τα χει ανετα με 20ρη,αλλα ειναι ρισκο. αμα τσακωθουνε μπορει η 14χρονη να το πει στη μανα της και που ξερεις αν αυτη δεν ειναι καμια καριολοεβραια,και σε τρεχει στα δικαστηρια για αποζημιωσεις επειδη αποπλανησες τη 14χρονη κορη της? στο δικαστηριο τι θα πεις? "κυριε δικαστα εχετε δει κατι βυζαρες που εχει?" "μα στο σχολειο μονο εγω ειχα μεινει που δεν την ειχα παρει"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα, όπως αναφέρει το tromaktiko.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα... τι λέτε ρε, ο πατέρας μου με 67% (βηματοδότης) και άνω αναπηρία δεν έχει τέτοια προνόμια και θα τα έχουν αυτοί που είναι με 20-35%? άρα λοιπόν ή γράφουν πίπες στο tromaktikο ή το πουστόνεο ο πατέρας μου δεν ξέρει τι δικαιούται
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 τι λέτε ρε, ο πατέρας μου με 67% (βηματοδότης) και άνω αναπηρία δεν έχει τέτοια προνόμια και θα τα έχουν αυτοί που είναι με 20-35%? άρα λοιπόν ή γράφουν πίπες στο tromaktikο ή το πουστόνεο ο πατέρας μου δεν ξέρει τι δικαιούται Τα έγραψαν και σε ένα Φ.Ε.Κ. αλλά θα τα αλλάξουν μάλλον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 άρα να υποθέσω ότι αν τελικά δεν αλλάξουν θα τα δικαιούνται και άτομα με μεγαλύτερη αναπηρία ή παίζουν σε ειδική κατηγορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις