saya Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Άνοιξε φροντιστήριο η saya μου φαίνεται Δεν μπορω εγω μονιμως να σωζω την κατασταση εδω μεσα. Οταν βλεπετε καποιον να γραφει βλακιες απλως για να τραβηξει την προσοχη η για να κανει ντορο απλα μην τον διαβαζετε. Αν και στο θεμα του τρολινγκ το σαιτ εχει βελτιωθει πολυ. Ενας , δυο εχουν μεινει. ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥς ΔΙΩΞΩ ΟΛΟΥς Εχω και αλλες δουλειες απο το να κυνηγαω ατομα εδω μεσα. Αυτο γιατι αναφερθηκα. Αν θελετε σταματηστε τους εσεις.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παρεμπιπτόντως έχω κάνει σεξ με 15χρονο τούμπανο όταν ήμουν 22. Μια χαρά ήταν δεν τη χάλασε καθόλου. Ίσα ίσα που της φέρθηκα πολύ καλύτερα απο τα τσογλανάκια της ηλικίας της. Στο παιδι σου να μην ξεχασεις να το πεις αυτο ομως. "βρες εναν 30αρη, θα σου φερθει πολυ πιο καλα απο τα τσογλανακια της ηλικιας σου"
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ τούφα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση λέγεται και δεν θα πεις στο παιδί σου "τράβα γαμήσου". Προφανώς και θα του εξηγήσεις τι παίζει, να κάνει κάτι όταν το θέλει και νιώσει έτοιμη/έτοιμος, να παίρνει προφυλάξεις κτλ. Σεξ είναι ξέρω 'γω.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στο παιδι σου να μην ξεχασεις να το πεις αυτο ομως. "βρες εναν 30αρη, θα σου φερθει πολυ πιο καλα απο τα τσογλανακια της ηλικιας σου" γιατι θα της πει κανε με 16χρονο? η μηπως οταν παει 18 θα της πει τι να κανει?
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ τούφα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση λέγεται και δεν θα πεις στο παιδί σου "τράβα γαμήσου". Προφανώς και θα του εξηγήσεις τι παίζει, να κάνει κάτι όταν το θέλει και νιώσει έτοιμη/έτοιμος, να παίρνει προφυλάξεις κτλ. Σεξ είναι ξέρω 'γω. Και παμε παλι, το παιδι σε αυτη την ηλικια μπορει να ξερει τι θελει? + οτι αμα σου πει οτι ξερει και οτι πλεον αγαπαει τον 30χρονο lover δεν θα νευριασεις? Σεξ ειναι ξερω γω.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στο παιδι σου να μην ξεχασεις να το πεις αυτο ομως. "βρες εναν 30αρη, θα σου φερθει πολυ πιο καλα απο τα τσογλανακια της ηλικιας σου" Άλλο 22 άλλο 30 και άλλο 50. Καμία σχέση. Σχέσεις με 6-7 χρόνια διαφορά όχι μόνο δεν είναι περίεργες αλλά θα έλεγα ότι είναι πιό υγιείς απο το αν είναι ίδια ηλικία η γυναίκα και ο άνδρας. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας άνδρας μέχρι τα 25 θεωρείται ότι βρίσκεται στην "μετ'εφηβική ηλικία". Άρα μια χαρά. Αν ήταν λοιπόν 15 και τα είχε με 22 no problem. Αν ήταν 30 θεωρώ λίγο μεγάλη τη διαφορά αλλά και πάλι no problem. Αν ήταν όμως 50 παίζει κάτι άλλo. Δεν θεωρώ πως ένα 15χρονο μπορεί να βρίσκει ελκυστικό έναν άνδρα τέτοιας ηλικίας, συνήθως όταν παίζουν τέτοιες διαφορές παίζει ρόλο το χρήμα κτλ. Τα επιχειρήματά σου λοιπόν του στυλ "ε αφου είναι φυσιολογικό να πάει με 20άρη γιατί να μη πάει με 50άρη" δεν έχουν λογική. Η κάθε μία περίπτωση είναι διαφορετική.
-nick- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εγω οταν ημουν 20 τα χα με μια 16χρονη που ταν πιο εμπειρη απο μενα =P
saya Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στο παιδι σου να μην ξεχασεις να το πεις αυτο ομως. "βρες εναν 30αρη, θα σου φερθει πολυ πιο καλα απο τα τσογλανακια της ηλικιας σου" Και σε τι ηλικια προτεινεις να παει το οριο βρε συ τουφα. Αν υπαρχουν 15χρονα που μοιαζουν με 18 , μπορει να υπαρχουν 12χρονα και 10χρονα που μοιαζουν 15 και 16. Τι προτεινεις;
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Άλλο 22 άλλο 30 και άλλο 50. Καμία σχέση. Σχέσεις με 6-7 χρόνια διαφορά όχι μόνο δεν είναι περίεργες αλλά θα έλεγα ότι είναι πιό υγιείς απο το αν είναι ίδια ηλικία η γυναίκα και ο άνδρας. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας άνδρας μέχρι τα 25 θεωρείται ότι βρίσκεται στην "μετ'εφηβική ηλικία". Άρα μια χαρά. Αν ήταν λοιπόν 15 και τα είχε με 22 no problem. Αν ήταν 30 θεωρώ λίγο μεγάλη τη διαφορά αλλά και πάλι no problem. Αν ήταν όμως 50 παίζει κάτι άλλo. Δεν θεωρώ πως ένα 15χρονο μπορεί να βρίσκει ελκυστικό έναν άνδρα τέτοιας ηλικίας, συνήθως όταν παίζουν τέτοιες διαφορές παίζει ρόλο το χρήμα κτλ. Τα επιχειρήματά σου λοιπόν του στυλ "ε αφου είναι φυσιολογικό να πάει με 20άρη γιατί να μη πάει με 50άρη" δεν έχουν λογική. Η κάθε μία περίπτωση είναι διαφορετική. Για να κανω ενα sum up απο τις αποψεις σας εδω μεσα: Παιδεραστια? Νο problem Επιδομα στην παιδεραστια (ψυχιατρικη διαταραχη)? Problem
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και παμε παλι, το παιδι σε αυτη την ηλικια μπορει να ξερει τι θελει? + οτι αμα σου πει οτι ξερει και οτι πλεον αγαπαει τον 30χρονο lover δεν θα νευριασεις? Σεξ ειναι ξερω γω. Κοίτα, όλοι περάσαμε την εφηβεία μας, μόλις είχαμε ένα γκομενάκι νομίζαμε ότι είναι ο έρωτας της ζωή μας. Ένα παιδί σε αυτή την ηλικία πρέπει να αρχίσει να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του. Από ποιον; Από σενα που είσαι πατέρας. Με το να του απαγορεύσεις να γαμηθεί, δεν καταφέρνεις τίποτα. Ίσα ίσα του δημιουργείς κόμπλεξ γύρω από το σεξ και δεν τον βοηθάς να ενηλικιωθεί σωστά.
-nick- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ισα ισα που αν μεινει για αρκετα χρονια απωθημενη η σεξουαλικη λειτουργια λογω αναστολων (εσωτερικων η εξωτερικων) αυξανονται οι πιθανοτητες για νευρωτικα συμπτωματα.
g_alkis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ισα ισα που αν μεινει για αρκετα χρονια απωθημενη η σεξουαλικη λειτουργια λογω αναστολων (εσωτερικων η εξωτερικων) αυξανονται οι πιθανοτητες για νευρωτικα συμπτωματα. Για να γίνει παρτόλα εννοείς
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το γραφικό θα το σχολιάσει κανείς; 5 λεπτά πάλευα να βρω τον γύψο! Η πρώτη μου σκέψη αυτή ήταν... μπράβο στο fire που βρήκε τόσο ταιριαστή φωτό
-nick- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για να γίνει παρτόλα εννοείς Αυτο δεν το ξερεις παιζουν πολλα ρολο.
saya Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για να κανω ενα sum up απο τις αποψεις σας εδω μεσα: Παιδεραστια? Νο problem Επιδομα στην παιδεραστια (ψυχιατρικη διαταραχη)? Problem Η παιδεραστια ειναι προβλημα. Το θεμα ειναι οτι εθεσες το προβλημα λαθος εξαρχης. Οτι μπορει δηλαδη ενα 15χρονο να μοιαζει 18 αρα ειναι αυτο παιδεραστια; Ενας χρονος υπολειπεται απο τα 16 που ειναι το οριο. Αν το παμε ομως τοοριο στα 15 μετα μπορει να υπαρχουν και 14χρονα που μεγαλοδειχνουν και αντιστοιχα 14χρονα και 13χρονα αρα που θα φτασει αυτος ο συλλογισμος . Αρα μπορει να ακουγεται χαζο ως οριο αλλα υπαρχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις