κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον οπως εχω καταλαβει στην συνθεση μου δεν διαθετω καλο τροφοδοτικο και η μητρικη μου δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη....Απλα σκεφτομουν οτι αργοτερα ισως χρειαστει να αλλαξω μια καρτα γραφικων...Ομως σκεφητκα γιατι απλα να μην προσθεσω αλλη μια καρτουλα και παραλληλα ν εχω την παλια??Δεν θα ηταν καλυτερο...Δεν εχω ιδεα περι του θεματος και ηθελα να ακουσω διαφορες ιδιες...Να παω σε αλλη mobo +psu(Με την προυποθεση οτι θα βρω να τα πουλησω γυρω στ 90-100ευρω) ή απλα να παρω ενα αλλο τροφοδοτικο,Μα η mobo ειναι μια χαρα και οταν ερθει η ωρα για αλλαγη καρτας απλα πεταμε την παλια κ βαζουμε μια καινουργιαα...!!ΑκουΩ γνωμες,,!!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 100 ευρώ μητρική και Psu ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ Απορία γιατί θα μας ζαλίσεις Τώρα δε το έστησες ρε συ; Τι προβλήματα έχεις και θες πάλι αλλαγές;
κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλαα βρηκα ηδη να τα πουλησω αυταα...100ευρω...!!!Απλα επειδη πιστευω οτι εκει υστερει το κουτακι μου για αυτο..!!!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλαα βρηκα ηδη να τα πουλησω αυταα...100ευρω...!!!Απλα επειδη πιστευω οτι εκει υστερει το κουτακι μου για αυτο..!!! Που????????????????????????? Πες μου τηλέφωνο και διεύθυνση αυτού/αυτής που τα πήρε. Εχω πολλά στην άκρη Θύμησε μου τώρα και το κουτί
κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απο κατωωω δεν βλεπεις ρεε??χα0χ0χ0αχ0α0χα0χα0...Στο παιδι που πουλησα το παλιο Pcaki μου ρε..!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Mobo+psu (αν μιλάμε για αυτά της υπογραφής σου) στοιχίζουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ €85 (ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ). Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται...
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απο κατωωω δεν βλεπεις ρεε??χα0χ0χ0αχ0α0χα0χα0...Στο παιδι που πουλησα το παλιο Pcaki μου ρε..!!! Εχεις κουτί στην υπογραφή; ρε με τρολάρεις;
κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Aaaa το caseee θεσ???Ενααα Noname ειναιιι....ΜιD tower....!!!!Εχει στο πλαι σιτακι για 2 ανεμιστηρες 12αριδεσ..!!Πισω κλασσικα...κ μπροστα κατω αλλη μια..!!Απλοο κουτακι ειναι μωρε..!!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ε ποιο να θέλω αφού εκεί είπες ότι υστερείς; Τον γείτονα απέναντι; Τώρα σοβαρά τι δεν κάνει το pc και θες αλλαγές ακόμα καλά καλά δε το πήρες;
κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εεε ας πουμε τισ προαλλες ηθελα να τσιτωσω λιγοο την καρτουλα μου κ μ λενε αστοο μα μονο θερμοκρασιες θα σηκωσεις ασε που μπωρει να ακουσει κανα μπαμ με τετοιο τροφοδοτικο.! Καιι απο πανω λεω γιατι θελω να κανω αλλαγη...!!!
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Και γιατί ήθελες να την τσιτώσεις; Δεν παίζεις αυτά που θες; Αν όχι μια συμβουλή από κάποια που σου ρίχνει σίγουρα 10 χρονάκια στο νερό. Οικονομία τώρα σε βάζει σε έξοδα μετά. Τι εννοεί η ποιήτρια τώρα; Ελα μου ντε Τεσπα αυτά έφυγα για μάσα μπούκα
κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μετααα δεςς τι γραφω στην αρχη....Γιατι σκεφτομουν να αλλαξω Mobo...Και πεσ μου.! Μετααα δεςς τι γραφω στην αρχη....Γιατι σκεφτομουν να αλλαξω Mobo...Και πεσ μου.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα