Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα με χάλαγε να είναι πιο χαμηλές, που θα έπρεπε με βάση τους μισθούς μας, αλλά μιλάμε για άλλο πράγμα.

Σχολιάζουμε αν πρέπει να ισχύει η τιμή ποτού σε ότι πίνεις μαζί με το φαγητό ή πρέπει να χρεώνεται σαν τιμή αναψυκτικού. Τιμή δηλαδή σαν να πηγαίνεις για ποτάκι την ώρα που τρως. Αυτό με το κρασί που ανέφερε ο φίλος Malthador αν δηλαδή πάω στο μαγαζί και μαζί με το φαγητό θέλω κρασί θα μου χρεώσει 5Ευρώ το ποτηράκι, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Δεν εξετάζω αν είναι νόμιμο και άλλα τέτοια και ούτε αν το γράφει ο κατάλογος.

Πως το βλέπουμε εξετάζω.

Δημοσ.

εχετε δει ποσο χρεωνει η pizza hut, ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ COCA-COLA????

εχεις δει ποσο χρεωνει τη πιτσα?

16-18 ευρω.

γι αυτο εκλεισε στην αμφιθεας που ηταν 20 χρονια εκει

Δημοσ.

Σχολιάζουμε αν πρέπει να ισχύει η τιμή ποτού σε ότι πίνεις μαζί με το φαγητό ή πρέπει να χρεώνεται σαν τιμή αναψυκτικού.

Δε μου φαίνεται παράλογο να χρεώνει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή! Αυτό που σου είπα μου φαίνεται παράλογο.

Δημοσ.

16-18 ευρω.

στην αμφιθέας είχε κόσμο, έκλεισε γιατι ήταν πολύ ψηλά το νοίκι και ο τύπος που τους το νοίκιαζε είναι στην αμερική και δεν τον νοιάζει τι γίνεται εδώ.. επίσης είχε καλές προσφορές και refill στην coca cola όσες φορές θές...

Δημοσ.

Δεν θα με χάλαγε να είναι πιο χαμηλές, που θα έπρεπε με βάση τους μισθούς μας, αλλά μιλάμε για άλλο πράγμα.

Σχολιάζουμε αν πρέπει να ισχύει η τιμή ποτού σε ότι πίνεις μαζί με το φαγητό ή πρέπει να χρεώνεται σαν τιμή αναψυκτικού. Τιμή δηλαδή σαν να πηγαίνεις για ποτάκι την ώρα που τρως. Αυτό με το κρασί που ανέφερε ο φίλος Malthador αν δηλαδή πάω στο μαγαζί και μαζί με το φαγητό θέλω κρασί θα μου χρεώσει 5Ευρώ το ποτηράκι, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Δεν εξετάζω αν είναι νόμιμο και άλλα τέτοια και ούτε αν το γράφει ο κατάλογος.

Πως το βλέπουμε εξετάζω.

Μπορει ομως καλλιστα να εξελιχθει σε μπουμεραγκ. Για σκεψου το προηγουμενο παραδειγμα μου, να μαζευομαστε 3-4 ατομα, να παιρνουμε απο μια σαλατα, και να καθομαστε να πινουμε χαλαροι τα ποτακια μας σε μιση τιμη και καθισμενοι, και στον ιδιο χωρο.

Δημοσ.

Αυτό ακριβός.

Δεν είναι στο θέμα μας.

Οι τιμές είναι αυτές που είναι. Από τη στιγμή που ο κόσμος πάει και πληρώνει, αυτές είναι οι τιμές. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που ρωτάω, απλά ρωτάω κατά πόσο φαίνεται σωστό.

Αν μιλάς για υπερτιμολόγηση του ποτού στο ίδιο μαγαζί απλά σε διαφορετικά σημεία (μπάρα-τραπέζι) είναι χαζομάρα του μαγαζιού. Τώρα αν μιλάς για το ότι χτύπησαν στην απόδειξη ένα αναψυκτικό σαν ποτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης του φπα σε ορισμένα προιόντα από 13 σε 23. Αυτό το κάνουν για να μην προγραμματίσουν πάλι την ταμιακή. Πολλές περιπτώσεις μου έρχεται καφεδάκι με απόδειξη που γράφει ποτό.

Δημοσ.

Μιλάει για το ότι το ουίσκι στο κλαμπ έχει π.χ. 10€

Στο εστιατόριο που θα φας ένα κατιτί, έχει το ουίσκι 6€ π.χ.

Στο μαγαζί που είναι ταυτόχρονα μπαρ και εστιατόριο, πόσο είναι ηθικά σωστό να το χρεώσει; Και με ποια κριτήρια θα γίνει ο τυχών διαχωρισμός της μπάρας από το τραπέζι;

Δημοσ.

16-18 ευρω.

3.5 euro χρεωνει ενα ποτηρι κοκα κολα!

δειτε και τα σχολια εδω για το νερο

Δημοσ.

εχω να φαω πιτσα χατ 4μισι χρονια

και μαλλον αλλα τοσα θα κανω να φαω.

οσο χρεωνουν τη κοκακολα παιρνω 2 σουβλακια και χορταινω.

ουστ γιουφτοι

Δημοσ.

Αν μιλάς για υπερτιμολόγηση του ποτού στο ίδιο μαγαζί απλά σε διαφορετικά σημεία (μπάρα-τραπέζι) είναι χαζομάρα του μαγαζιού. Τώρα αν μιλάς για το ότι χτύπησαν στην απόδειξη ένα αναψυκτικό σαν ποτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης του φπα σε ορισμένα προιόντα από 13 σε 23. Αυτό το κάνουν για να μην προγραμματίσουν πάλι την ταμιακή. Πολλές περιπτώσεις μου έρχεται καφεδάκι με απόδειξη που γράφει ποτό.

Το πρώτο εννοώ. Όχι με απόδειξη.

Μιλάει για το ότι το ουίσκι στο κλαμπ έχει π.χ. 10€

Στο εστιατόριο που θα φας ένα κατιτί, έχει το ουίσκι 6€ π.χ.

Στο μαγαζί που είναι ταυτόχρονα μπαρ και εστιατόριο, πόσο είναι ηθικά σωστό να το χρεώσει; Και με ποια κριτήρια θα γίνει ο τυχών διαχωρισμός της μπάρας από το τραπέζι;

Ναι, κάπως έτσι.

Είναι σωστό στο κλάμπ να έχει 8 Ευρώ η μπύρα και να έχει 8 Ευρώ και όταν τρως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...