Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω ένα laptop με ασύρματη κάρτα δικτύου, έβαλε το παραδιπλανό μου διαμέρισμα dsl me router αλλα παρολο που ειμαι πολυ κοντα, σημα εχω μια γραμμη και αυτη με το ζορι. Μπορώ να κάνω κατι στο laptop για να πιανω καλυτερα? Για το router δε μπορω να κανω κατι γιατι ειναι απλα γνωστος ο αλλος δε μπορω να του ζητησω να προσθεσει κατι.

Δημοσ.

Εχε υποψην σου οτι καποια στιγμη πρεπει να περασεις να πεις ενα γεια, να σηκωσεις το ρουτερ και να δεις απο κατω τον κωδικο... Δεν ειναι ξεκλειδωτα πλεον, εκτος και αν το ξεκλειδωσει αυτος...

Δημοσ.

Εχε υποψην σου οτι καποια στιγμη πρεπει να περασεις να πεις ενα γεια, να σηκωσεις το ρουτερ και να δεις απο κατω τον κωδικο... Δεν ειναι ξεκλειδωτα πλεον, εκτος και αν το ξεκλειδωσει αυτος...

ή εχεις το penetrate pro for android και εισαι τυχερος και σου βγαλει τον κωδικο με το ssid & το mac address :devil:

+1 πάντως για το στικακι, κανουν θαυματα σε σχέση με τις ενσωματωμένες στα λαπτοπ κάρτες...

Δημοσ.

συμφωνω κανει δουλεια το στικακι με αποσπωμενη κεραια.βαζεις ενα καλωδιο σμα-ρπ εξω απο το μπαλκονι και στην ακρη του βιδωνεις μια πιο μεγαλη κεραια 7-9 dbi αυξανετε η εμβελεια αρκετα πανω απο 50%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...