Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να βρώ 2,1 ηχεία για το pc αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Φυσικά θέλω κα8αρό ήχο και 80+ watt ( αν παίζει σε αυτά τα λεφτά)

Μπορώ να δώσω μέχρι 150 euro.

Τhanks!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να βρώ 2,1 ηχεία για το pc αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Φυσικά θέλω κα8αρό ήχο και 80+ watt ( αν παίζει σε αυτά τα λεφτά)

Μπορώ να δώσω μέχρι 150 euro.

Τhanks!

http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html

σε αυτα τα λεφτα αν μπορεισ να τσονταρεις αλλα 25 ευρω μονοδρομος για μενα ειναι αυτα που σου δειχνω στο λινκ...

τα ακουσα προσφατα και ειναι πολυ καλα και εχουν και δευτερο input για ps3 η οτι αλλο θελησεις....

Δημοσ.

Τα Sony εξυπηρετούν αμειγώς power-play καταστάσεις (hard-core gaming ή σκηνές με εκρητική στην κυριολεξία δράση σε κάνα movie πχ) και ταυτόχρονα έχουν μόνο μακρινή επαφή με αυτό που λέμε "πιστότητα". Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το "πολύ" και όχι το "ακριβές"/"μουσικό", μπορείς να τους ρίξεις δεύτερη ματιά.

Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι τα 530 (και μάλιστα το 530D) είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση σε αυτά τα λεφτά, ενώ από άποψη ήχου πραγματικά δίνει ρέστα (όχι ότι κoλλάει να ανεβάσει και στάθμες). It's up to you.

Δημοσ.

Τα Sony εξυπηρετούν αμειγώς power-play καταστάσεις (hard-core gaming ή σκηνές με εκρητική στην κυριολεξία δράση σε κάνα movie πχ) και ταυτόχρονα έχουν μόνο μακρινή επαφή με αυτό που λέμε "πιστότητα". Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το "πολύ" και όχι το "ακριβές"/"μουσικό", μπορείς να τους ρίξεις δεύτερη ματιά.

Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι τα 530 (και μάλιστα το 530D) είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση σε αυτά τα λεφτά, ενώ από άποψη ήχου πραγματικά δίνει ρέστα (όχι ότι κoλλάει να ανεβάσει και στάθμες). It's up to you.

εγω θα συμφωνησω με τον φιλο μου εδω ...αλλα οντας μερικα χρονια στον χωρο τησ ηχοληψιας και γενικα εχω ακουσει πολλα ηχεια εχω να σου πω οτι τα 25 ευρω τα αξιζουν και με το παραπανω και η αγορα ενος τετοιου σετ ειναι κατι το οποιο θα σε αφησει υπερευχαριστημενο για τα επομενα 5+ χρονια..μην σου πω οτι μπορει να τα παρεις και στο σπιτι σου οταν συγκατοικισεις με την κοπελα σου - γυναικα σου και να μην χρειαστει να ξανα αγορασεις σετ ηχειων...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Παιδία μία απορία.. Το subwoofer πρέπει να μπαίνει μόνο κάτω αριστερά/δεξιά η μπορέι να μπεί και στη μέση?

Έχει κάποια διαφορά αν μπεί στην μέση?

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Παιδία μία απορία.. Το subwoofer πρέπει να μπαίνει μόνο κάτω αριστερά/δεξιά η μπορέι να μπεί και στη μέση?

Έχει κάποια διαφορά αν μπεί στην μέση?

Δεν νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...