Rabican Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω ενα netbook στις διαστασεις που γραφει ο τιτλος. θα προτιμουσα να αποφυγω τη διασταση 10,1", αλλα αν δεν υπαρχει κατι φτηνο (το πολυ 350 ευρω) στις διαστασεις που θελω, παω πασο. Ακομη και μεταχειρω σε καλη κατασταση το δεχομαι. η χρηση που θα υποστει το netbook ειναι κατα βαση ελαφρυα (browsing, office, αντε και καμμια ταινιουλα βαρια βαρια). απο αποψη hardware 3 πραγματα με ενδιαφερουν: να εχει επεκτασιμη μνημη πανω απο 1GB (συνηθως ολα ερχονται με 1GB, αλλα αν θελω στο μελλον να τα κανω 2 η 4 να μπορω) ενω αν ειναι με SSD (που δεν το θεωρω και πρωτευων) ας εχει τουλαχιστον 60-70GB χωρο γιατι θελω να αδειαζω την ψηφιακη στα ταξιδια. εκει που εχω μαυρα μεσανυχτα ειναι στους επεξεργαστες. αν εχω καταλαβει μια σειρα atom n5XX που ειναι διπυρηνοι θα κανει τη δουλεια του μια χαρα φανταζομαι. δυστυχως ομως δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε επεξεργαστες netbook/laptop οποτε δεν μπορω να κρινω απο μονος μου. ξερω απλα οτι ενας Celeron 2.0GHz που εχει το τωρινο μου laptop (HP Compaq 6720s) ειναι ΓΤΠΚ!!! αυτα... ριχτε τα φωτα σας και ζητω εκ των προτερων συγνωμη αν τετοια τοπικ ειναι χιλιοανοιγμενα..
Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό σου προτείνω του εχω βάλει και 8 GB μνήμη και είναι μια χαρά στο μέλλον ισως βάλω και SSD. http://www.amazon.de/Asus-1215B-Netbook-500GB-schwarz/dp/B005N8TCIA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326396991&sr=8-1
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι καθολου κακο. το ειχα σταμπαρει απλα απο ελλαδα δεν το εβρισκα κατω απο 500 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα