Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου στειλανε ενα εμαιλ η εταιρια i forex για να κερδισω λεει με 100 ε 3000 ε σε 3 μερες ειναι ασφαλες η απατεωνες απο τους χιλιαδες που υπαρχουν στο ιντερνετ και πως θα το διαπιστωσω?το εχει ρισκαρει κανεις?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν έχω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εταιρία αλλά πριν (και αν) το ξεκινήσεις απάντησε στην παρακάτω ερώτηση:

ξέρεις πολλούς που θα μοιράζανε έως 3000 σε 3 μέρες;

και στο τζόκερ μπορείς (θεωρητικά) να κερδίσεις μερικά εκατομμύρια. αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Δημοσ.

ελα ντε και αυτοι δηλαδη τι κερδος εχουν?αλλωστε το ευρω ολο πεφτει πως θα εχει 0.5 αυξηση για να παρεις λενε τα 200 δολλαρια κερδος κατι δεν μου παει καλα

Δημοσ.

ελα ντε και αυτοι δηλαδη τι κερδος εχουν?αλλωστε το ευρω ολο πεφτει πως θα εχει 0.5 αυξηση για να παρεις λενε τα 200 δολλαρια κερδος κατι δεν μου παει καλα

αμα δεν εχεις γνωεσεις απο money markets in general απλως μην το κανεις

επισης αυτο του ειδους το μαρκετινγκ αγγιζει τα ορια του κακουργηματος

Δημοσ.

Οντως αγγιζει τα ορια του κακουργηματος. Με 100ε για να βγαλεις 3000ε σε 3 μερες ουτε οι πιο ικανοι traders στον κοσμο δε μπορουν να το κανουν. Αγγιζει τα ορια του μεταφυσικου! Οταν λενε με "με 100ε βγαζεις 3000ε" εννοουν με μοχλευση δηλαδη στιγμιαια δανειζεσαι ενα μεγαλο ποσο. Αν ο φιλος πχ βαλει 100ε και η μοχλευση ειναι 1:100 τοτε αυτοματα ανοιγει θεση 100x100=10.000ε Αλλα και παλι με 10000ε το να βγαλεις 3000ε πιστεψε με κανεις δε μπορει να το καταφερει σε 3 μερες.

Σκεψου οταν ξεκινησα με πραγματικα χρηματα το forex trading, εχοντας κανει εξασκηση πολλες ωρες σε demo, ειχα κανει καταθεση 100ε και καθομουν ολη μερα στον υπολογιστη βγαζωντας το πολυ 10ε/μερα. Στη συνεχεια οταν εφτασα στα 500ε τον λογαριασμο μου, εβγαζα 50ε/ημερα. Τετοια αποδοση να φανταστεις θεωρειται πολυ ριψοκινδυνη γιατι στην ουσια εβγαλα το μισο του κεφαλαιου μου σε μια εβδομαδα. Σε καθε κινηση ομως ρισκαρα πολλα.

Αν ψαχνεσαι να ασχοληθεις με το forex να απευθηνθεις μονο σε ξενη εταιρια. Δε θελω να προτινω καποια γιατι μερικοι θα θεωρησουν οτι κανω διαφημιση.

Δημοσ.

αυτοι νομιζω ειναι στη κυπρο που κανουν και την διαφημιση στο site αλλα τι κερδος εχουν αυτοι απο ολη αυτη την ιστορια?

Δημοσ.

αυτοι νομιζω ειναι στη κυπρο που κανουν και την διαφημιση στο site αλλα τι κερδος εχουν αυτοι απο ολη αυτη την ιστορια?

spreads μαλλον

δλδ μια μικροδιαφορα αναμεσα στην αγορα και πωληση εις βαρος σου

Δημοσ.

εχει κερδισει κανεις λεφτα απο αυτα?μην ακουμε μονο θεωριες:)

απο money markets γενικα?

αν ναι τοτε ναι

αλλα αν εχουν περισσοτερα?

τοτε και παλι ναι

:mrgreen:

Δημοσ.

εχει κερδισει κανεις λεφτα απο αυτα?μην ακουμε μονο θεωριες:)

οχι δεν ειναι στοιχιμα για να ξερεις τι θα βγαλεις

[το εχω ξανακουσει και αυτο]

εχεις δοκιμασει εσυ και εχεις κερδισει?θελω να δοκιμασω και εγω την τυχη μου:)

καλο θα ηταν να μην την δοκιμασεις

το trading για εμενα ειναι hobby οχι μεροκαματο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...