Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανε ενα search σχετικα με την εταιρια. Δεν εχω καποια εμπειρια μαζι τους. Το τηλεφωνημα ειναι θετικο στοιχειο παντως.

Δημοσ.

για να γινω πιο σαφης θελουν να βαλεις χρηματα για να ξεκινησεις εστω την δοκιμαστικη πλατφορμα κατι δεν μου παει καλα

Δημοσ.

για να γινω πιο σαφης θελουν να βαλεις χρηματα για να ξεκινησεις εστω την δοκιμαστικη πλατφορμα κατι δεν μου παει καλα

καλα καταλαβα

ουτε καν πες τους

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα θελουν να μαζεψουν χρημα και να το εκμεταλευτουν με διαφορους τροπους

σκεψου το αλλιως

αν θελουν λεφτα για ψευτικο λογαριασμο

τοτε τι θα θελησουν για τον πραγματικο...?

Δημοσ.

ειχαν την δικαιολογια λενε γιατι να σπαταλησουμε το χρονο μας για καποιον που πραγματικα δεν ενδιαφερεται!οποτε σε αναγκαζουν να σκασεις τα 100 ε!και με ρισκο να τα χασεις βεβαια συντομα

Δημοσ.

ειχαν την δικαιολογια λενε γιατι να σπαταλησουμε το χρονο μας για καποιον που πραγματικα δεν ενδιαφερεται!οποτε σε αναγκαζουν να σκασεις τα 100 ε!και με ρισκο να τα χασεις βεβαια συντομα

1325698909092.jpg

Δημοσ.

απο ποτε αρχισαν να παιρνουν και τηλεφωνα αυτοι;

απο ποια εταρια σε πηραν; παντως και γω προτινω εαν δεν εχεις καμια γενικη γνωση με το αντικειμενο η εαν δεν εχει καμια διαθεση να κατσεις να διαβασεις για να επενδυσεις μην ασχοληθεις καν...

οπως το παμε βλεπω να καταντανε οι επενδυτικες πλατφορμες bwin , Sportingbet και τα ρεστα...

Δημοσ.

ναι αλλα μου ειπαν για να δοκιμασω τον πινακα demo πρεπει να καταθεσω χρηματα!

Oλοι μα ολοι οι δοκιμαστικοι λογαριασμοι ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Τοτε τι σοι δοκιμαστικος ειναι? Αν σε ξαναπαρουν αγνοησε τους. Αυτες τις μαλ.. κανουν και νομιζουν ολοι οτι το forex ειναι απατεωνια, φουσκα, τζογος κλπ

Δημοσ.

εγω παντως το 2011 ειδα διαφημησεις απο αυτους πριν ουτε καν τους ηξερα.απο την i forex με πηραν στο φιλο που ρωτησε και με αφησαν μια βδομαδα να το σκεφτω εαν θελω να καταθεσω χρηματα

Δημοσ.

εγω παντως το 2011 ειδα διαφημησεις απο αυτους πριν ουτε καν τους ηξερα.απο την i forex με πηραν στο φιλο που ρωτησε και με αφησαν μια βδομαδα να το σκεφτω εαν θελω να καταθεσω χρηματα

το σκεφτηκες και δεν θα πας :devil:

Δημοσ.

Για να βγάλεις χρήματα στο forex πρέπει να έχεις ένα ικανό κεφάλαιο (εξαιρώντας τεχνικές μόχλευσης, κλπ). Και φυσικά ρισκάρεις, όπως σε κάθε επένδυση.

Και αυτοί σου λένε να καταθέσεις ζεστό cash για... demo account;

Χμμμ... μακριά! :mrgreen:

Είναι σα να θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο και να μου πει ο αντιπρόσωπος ότι για να κάνω test drive πρέπει να του σκάσω 1000€, για να είναι σίγουρος ότι «όντως ενδιαφέρομαι» και δε θέλω το αμάξι για βόλτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...