Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος αν το pc μου μπορει να σηκωσει αυτη τη καρτα γραφικων.? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516327

apo cpu exw http://ark.intel.com/products/27465/Intel-Pentium-4-Processor-531-supporting-HT-Technology-(1M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB)

kai apo mobo http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5S800VM/#specifications

αν μπορει καποιος να με βοηθήσει ας κανει com

ευχαριστω.

Δημοσ.

Τη σηκώνει σίγουρα, απλά αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα λίγο παραπάνω το θέμα του HD audio στο google :

Επειδή η AGP δεν ήταν σχεδιασμένη να προσφέρει και audio στον ίδιο δίαυλο, και ενώ μερικές υλοποιήσεις AGP καρτών με HDMI θύρα προσφέρουν audio μέσω της HDMI στο ίδιο bus (όπως και αυτή που ρωτάς), υπήρχε πρόβλημα με τα Windows XP σε μερικά chipsets. Συγκεκριμένα, σε nvidia chipset (nforce), τα XP έκαναν συνεχές IRQ polling στην HD audio device με αποτέλεσμα να απασχολείται ΜΟΝΙΜΑ το 85% της CPU και να δείχνει ότι σέρνεται ο υπολογιστής.

Σε intel chipsets δεν παρουσιαζόταν αυτό το πρόβλημα, όπως επίσης και στα windows 7 που διαχειρίζονται σωστά το bus. Εσύ έχεις SiS οπότε κάνε μια έρευνα για να μην έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

Τη σηκώνει σίγουρα, απλά αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα λίγο παραπάνω το θέμα του HD audio στο google :

Επειδή η AGP δεν ήταν σχεδιασμένη να προσφέρει και audio στον ίδιο δίαυλο, και ενώ μερικές υλοποιήσεις AGP καρτών με HDMI θύρα προσφέρουν audio μέσω της HDMI στο ίδιο bus (όπως και αυτή που ρωτάς), υπήρχε πρόβλημα με τα Windows XP σε μερικά chipsets. Συγκεκριμένα, σε nvidia chipset (nforce), τα XP έκαναν συνεχές IRQ polling στην HD audio device με αποτέλεσμα να απασχολείται ΜΟΝΙΜΑ το 85% της CPU και να δείχνει ότι σέρνεται ο υπολογιστής.

Σε intel chipsets δεν παρουσιαζόταν αυτό το πρόβλημα, όπως επίσης και στα windows 7 που διαχειρίζονται σωστά το bus. Εσύ έχεις SiS οπότε κάνε μια έρευνα για να μην έχεις προβλήματα.

φιλε επειδη δεν ξερω πολυ καλα απο pc και αυτα που μου λες μου φαινονται ακαταλαβιστικα εσυ πιστευεις οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα? θα χρειαστεί να περασω windows 7?

Δημοσ.

Κοίτα, απ' ότι θυμάμαι πρόβλημα υπήρχε μόνο στα nforce τσιπάκια στις motherboard. Εσύ έχεις SiS και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ΑΛΛΑ δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Γι' αυτό σου πρότεινα να ψάξεις λίγο στο google. π.χ. κάνε search με τους όρους "GIGABYTE RADEON HD4650 1GB AGP ΑSUS P5S800-VM PROBLEMS" και δες τι γράφουν και αν υπάρχουν προβλήματα.

Στη χειρότερη πάντως βάζεις windows 7...

Δημοσ.

Εμενα ποιο πολυ με ενδιαφερει το οτι η μητρικη σου υποστηριζει agp καρτες γραφικων μεχρι 1.5V οποτ εδεν ξερω εαν θα κανει δουλεια.ψαξε το λιγο εκτος και εαν μας διαφωτισει καποιος καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...