Προς το περιεχόμενο

Kerbal Space Program

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα τις τελευταίες 3 σελίδες του νήματος και ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε να με βάλει κανείς στο κλίμα..

Σταμάτησα να παίζω πριν βάλουν τα άλλα mods career κτλ. Έπαιζα μόνο σε sandbox και είχα στείλει μετ επιστροφής 3 kerbals σε Duna και one way σε Eve.

Τώρα με την καριέρα τι λέει ; είναι έτοιμη ή της λείπουν πολλά πράγματα; Επίσης από mods είναι ακόμη must το kerbal engineer και το mechjeb?

Δημοσ.

Ναι το career έχει πλέον πολύ νόημα καθώς προχωράς αργά μαζεύοντας science και χρήματα και κάνοντας πιο στοχευμένες αποστολές. Πρακτικά το παιχνίδι είναι σαν πλήρες πια. Έχουν βάλει τώρα μόλις και τομέα policy σαν δημόσιες σχέσεις αλά NASA για να μαζεύεις πόρους ανάλογα με την φήμη σου. Must mod είναι κάποια αισθητικά που βάζουν σύννεφα στις ατμόσφαιρες των πλανητών και για εμένα TAC life support και Station Science όπως και άλλα που προσθέτουν κομμάτια για διαστημικούς σταθμούς και αποικίες. Το mechjeb δε το χρησιμοποίησα ποτέ αλλά έχει πολλές δυνατότητες αυτοματοποίησης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ασχολείται κανείς ακόμα?

Εικόνες από διαστημικό λεωφορείο συνδεδεμένο σε έναν επιστημονικό σταθμό που έφτιαξα (βλ. science station mod).

Δεν την πάλευα άλλο με τον αρχικό σχεδιασμό του σταθμού οπότε είπα να τον ξαναφτιάξω απο την αρχή, και πριν το deorbit μαζεύω τους κοσμοναύτες μου

**Το διαστημικό λεωφορείο το βρήκα έτοιμο φυσικά, με stock κομμάτια.. αλλιώς θα τους άφηνα να κάνουν ελεύθερη πτώση :devil:

post-219261-0-19934600-1417822672_thumb.jpg

post-219261-0-98962200-1417822691_thumb.jpg

spacewalk:

post-219261-0-07608800-1417822709_thumb.jpg

selfie:

post-219261-0-37349500-1417822743_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι εγώ ασχολούμαι ακόμα. Έκανα stable την 0.25 με mods και προσανατολίζομαι στο να φτιάξω αρχικά μια βάση στο mun και μετά duna. Βέβαια οι devs έβγαλαν ανακοίνωση πως η 0.90 beta είναι σχεδόν έτοιμη οπότε και σκέφτομαι να περιμένω να παίξω μια και καλή εκεί για να μη ξεκινάω πάλι από την αρχή το career.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανένας εάν έχουν,ή κάθε πότε έχουν, steam-sales σε τούτο το παιχνίδι;

Είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις,αλλά εάν έκαμε 10€ λιγότερα θα ήταν ακόμη καλύτερα. :P

Λέω να το αγοράσω τούτην την εβδομάδα και δεν λέει την επόμενη να έχει sale...

Δημοσ.

Δεν πολυπαίζουν sales. Νομίζω εως 15% έχει  πάει. Δεδομένου πως σύντομα θα πάει σε release έκδοση δεν πιστεύω να έχει κάποια μεγαλύτερη έκπτωση σύντομα. Πάντως τα αξίζει με το παραπάνω, απίστευτος εθισμός.

Δημοσ.

Ξέχασα να κάμω update ότι την επόμενη δεν άντεξα και το πήρα. :ph34r:

Είναι απλά εξαιρετικό και τώρα βλέπω τι mods θα κάμω Install εκτός από τα κλασσικά(Interstellar,B9 κ.ο.κ.).

Αν και "beta"(ουσιαστικά περισσότερο ολοκληρωμένο από κάτι μάπες όπως το Total War Rome 2) τα αξίζει με τα χίλια τα λεφτά του.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανενας σας το mod real solar system?
Παντα μαρεσε η ιδεα να ειναι οι πλανητες και οι δορυφοροι τους ιδιοι με τους αληθινους αλλα δεν ξερω ποσα bugs θα εχει.Γιατι σιγουρα θα εχει.Αν το δοκιμασε καποιος να μου πει αν ειναι playable ή καλυτερα να το αφησω ως εχει.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κυκλοφορήσει κανονικά και όπως το έπαιξα χωρίς mod φορτωμένα, είναι πολύ σταθερό. Πολλές προσθήκες, όπως: Resource mining, female kerbals, aerodynimics, fairings κτλ. Βέβαια πλέον διατίθεται σε τιμή κανονικού τίτλου.

Δημοσ.

Ασχολήθηκα κάποια ώρα σήμερα,ενώ το είχα κάνει update από την πρώτη μέρα,και μπορώ να πω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες και φαίνεται πολύ καλύτερο/επαγγελματικότερο από το beta.Πραγματικές αλλαγές και πιστεύω ότι δεν έχω δει ούτε το 1%.

Οι άνθρωποι διδάσκουν το πως πρέπει να δημιουργείται και να αναπτύσσεται ένα παιχνίδι δίχως πολλές φανφάρες και μεγάλα λόγια.

Από εκεί και πέρα φυσικά το συνιστώ σε όλους και πιστεύω ότι είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχουν τέτοιο VfM και άπειρες,πραγματικά,ώρες παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...